Hvad siger kunderne?

Automatsikringer

Alle vores produkter til EL er designet til at bruges af professionelle fagfolk, men kan også anvendes af gør-det-selv personer. Du har derfor rig mulighed for at finde produkter i høj kvalitet, til fordelagtige priser hos ELVVS. En af de ting der er vigtige indenfor tavlemateriel, er vores udvalg af Automatsikringer. Den laver det samme arbejde som en almindelig sikring, men beskytter mod overbelastning ved for høj strøm og for mange tilsluttede apparater på samme tid. Automatsikringen vil slå fra, når der bruges for meget strøm på samme kredsløb. Jo højere ampere, der er i brug, jo hurtigere vil sikringen slå fra.

Elmålere & Bimålere

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af elmålere, der kan måle dit forbrug af el. Når man snakker om elmålere er der ofte to udtryk, som går igen — Hovedmåleren og Bimåleren. Selve hovedmåleren er den, som dit strøm selskab vil forsyne dig med. Det er denne type måler, som måler alt elektricitet fra elinstallationer. Bimåleren bruges til at måle, hvor meget strøm hver enkelt installation afgiver. Det er ikke et must at have en bimåler, men det kan være en god ide, når du skal finde frem til, hvilke af dine installationer, der bruger mest strøm. Er der eksempelvis én af dine installationer, som ofte slår sikringerne fra, vil du med bimåleren kunne se, hvor det er.

Fejlstrømsrelæer

Vi har også et stort sortiment af strømrelæer, herunder HPFI og Fejlstrømsrelæer. Vores Fejlstrømsrelæer anvendes til at sammenligne den strøm, som kommer ind vs. Den strøm som kommer ud. Når den samme mængde strøm kommer ind og ud vil din installation være sund. Derimod vil denne type relæ være god til at finde fejl i dine installationer og kunne gøre dig opmærksom på, hvornår du skal se installationen efter i sømmene.

HPFI relæer

Et HPFi relæ sidder på stort set alle installationer af el. De anvendes til at beskytte folk mod at få stød. Da denne installation er lovpligtigt og har en vigtig funktion, kan du finde mange forskellige typer af HPFI relæer i vores webshop til meget fordelagtige priser og fra anerkendte producenter i branchen.

Kiprelæer

Du kan også finde et bredt udvalg af vores specielle Kiprelæer. De anvendes til at slukke og tænde lys i rum, hvor de skal styres af forskellige afbrydere. Denne type relæ adskiller sig meget fra andre typer af relæer. Modsat andre relæer kræver denne type nemlig ikke fast gennemløb af strøm for at tændes. Det kan nøjes med kortvarig strøm.

Kombiafbrydere HPFI

Når du har et HPFI relæ er der også mange, som vælger en kombi HPFI afbryder. Denne type afbryder vil have automatsikring og fejlstrømsafbryder i én og samme afbryder.

Softstartere

Mange som bor i hjem, der er kolde om vinteren vil vide, at startstrømmen på blandt andet AC er dyr. Derfor kan du hos ELVVS finde softstartere, som beskytter din mekanik mod overlast ved opstart. Der er mange steder, som har krav til mængden af startstrøm netop for ikke at overophede systemerne og spare på din økonomi.

Tavlelysdæmpere

Har du meget lys i din bolig med eksempelvis LED eller glødepærer, så kan du med fordel anskaffe dig en tavlelysdæmper. Med denne kan du kontrollere alle dine lyskilder, så du bedre kan styre belysningen. Det er smart, hvis du har mange forskellige typer af belysning i sit hjem.

Trappeautomater

Har du brug for at kunne styre lyset i en større bygning, som eksempelvis en hel opgang? Hos ELVVS kan du finde et stort sortiment af trappeautomater, som kan hjælpe dig med at få kontrol over mange forskellige installationer på samme tid.

Et øjeblik...