Producent
Model
Pris
DKK
DKK

HPFI relæer

Hvad siger kunderne?

Hvad er et HPFI relæ?

I de fleste hjem sidder HPFI relæet foran elinstallationerne. Det er denne form for strømafbryder, der anvendes til at beskytte dig mod at få stød fra defekte installationer. Det er i mange lande et lovkrav at du skal have et HPFi relæ til alle dine el installationer, så du er sikret.

Hvordan fungerer et HPFI relæ?

Et HPFI relæ kaldes også for en fejlstrømsafbryder og den måler den strøm, som kommer ind og ud af en El installation. Sker der en fejl i en elinstallation kan denne fejlstrømsafbryder gå ind og afbryde strømmen, så systemet ikke overopheder. Den er designet til at kunne slå strømmen fra, hvis den finder en fejl i en installation af el.

Hvad er forskellen på et HPFI og et HFI relæ?

Hos ELVVS bliver vi ofte stillet spørgsmålet om, hvad forskellen er på et HPFI relæ og et HFI relæ. Den umiddelbare forskel er at HPFI relæet er bedre egnet til at stå imod fejlstrømme og spændinger med moderne elektriske apparater. Det gælder for apparater, som computere og fjernsyn samt anlæg og Air Condition. Har du et HFI relæ med for mange tilsluttede enheder, kan du risikere at det slår fra, selvom der ikke er sket en fejl i selve kredsløbet. Du kan i de fleste tilfælde skifte dit Hfi relæ ud med et HPFI relæ, hvis du gerne vil sikre dig mod at relæet slår fra uden fejl.

Hvad sker der uden et HPFI relæ?

Har du ikke installeret et HPFI eller HFI relæ i dit hjem, kan du få store bøder og i værste fald kan din fejlstrøm være med til at skabe forudsætninger for en ildebrand. Det er derfor vigtigt at disse regler bliver fulgt til dørs både for din egen skyld men også for andres sikkerhed.

Brug for hjælp?

Er du usikker på, hvilket HFI eller HPFI relæ du skal vælge? Du kan altid tage kontakt til vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der matcher til dine elinstallationer. Du kan også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Hos ELVVS består vores kundeservice af fagfolk med mange års erfaring, som giver dig den bedste forudsætning for at vælge de rigtige produkter.

Et øjeblik...