Kontakture

Produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af kontakture hos ELVVS

Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af Tavlemateriel, Automatsikringer, Elmålere, Fejlstrømsrelæ, HPFI relæ, Kombiafbrydere, Kontakture og meget mere til yderst fordelagtige priser. De går under mange forskellige navne som, Tænd og sluk ure, Tidsrelæ, Døgnure og Ugeure. Kært barn har mange navne, men alle bruges til at fordele strøm til dine el installationer, på fordelte og forudbestemte tidspunkter.

Hvad er et mekanisk døgnur?

Et mekanisk døgnur er let at programmere. Du kan anvende uret i boliger, kontorer og industribygninger. Det giver dig et samlet overblik over programmeringen og kræver ikke store tekniske krav at anvende. Du kan styre din belysningen automatisk uden at tænde og slukke for den. Det er godt at bruge denne type af ure, hvis du eksempelvis skal på ferie. På den måde kan du snyde potentielle indbrudstyve, ved automatisk at tænde for belysningen, når der ikke er nogen hjemme. Du kan indstille uret til at tænde på de tidspunkter, hvor du normalt vil være hjemme og slukke igen, når du normalt går i seng. Du kan også bruge dem til at tænde op inden du kommer hjem.

Værd at vide om kontakture

Nogle af vores kontakture er udstyret med et elektronisk ur, som har en gangreserve. Denne sørger for at holde uret i gang, selv hvis strømforsyningen svigter. Det er en midlertidig løsning, men den sikrer dig at du altid har gang i uret. Dette ur er med til at kontrollere, hvornår tilsluttede enheder, skal tænde og slukke.

Digitale kontakture

De er forskel på om dit ur er mekanisk eller digitalt, selvom de ligner hinanden. De digitale kontakture, styres nemlig udelukkende af elektroniske kredsløb. Derfor er mange funktioner allerede indbygget i forhold til mekaniske ure. Mange digitale ure, kan huske meget mere end mekaniske ure. De kan i mange tilfælde huske, datoer, årstal, vintertid og sommertid. Det gør det lidt lettere at kunne indstille dit lys igennem hele året.

Skal vi hjælpe dig?

Er du ikke sikker på, hvordan du skal indstille dit digitale ur eller om et mekanisk ur er bedre til dit hjem? Vi har en kundeservice med mange års know how, som med garanti kan hjælpe dig til at opnå det bedste køb. Hos ELVVS består vores kundeservice af fagfolk med mange forskellige egenskaber indenfor elektronik. Du er derfor sikret gode råd og vejledninger. Det er ikke kun gode råd, som du kan få hos ELVVS. Vi har også prismatch på alle vores produkter. Finder du derfor vores produkter billigere hos en anden udbyder, vil vi matche den laveste pris. Du kan derfor altid få de mest fordelagtige priser hos os.

Et øjeblik...