Montering
Antal faser
Indbygget WiFi
Pris
DKK
DKK

Elmålere, Energimålere og Bimålere

Har du mistanke om, at din elmåler eller bimåler er løbet løbsk, så er det slet ikke svært at købe en ny. Hos Elvvs ved vi at elmålere af og til måler skævt, og så er det tid til udskiftning. Derfor kan du også - med fordel - holde løbende øje med din elmåler.

Opdager du voldsom stigning i elforbruget, så kan du evt. overveje en energimåler og på den måde se, om du kan finde frem til el-synderen.

 

Produkter
bimåler - din-skinne t 126mm 400v 60a 3-faset sluk tænd med energimåler wifi
WiFiWiFi
stk.
stk.
stk.
nb-iot 5g bimåler mid 3-faset m energimåler gsm
WiFiWiFi
stk.
ST.
Hvad siger kunderne?

Elmåler og bimålere fra kendte mærker

En elmåler gør det muligt for dig at måle dit energiforbrug. På denne måde kan du løbende holde øje med dit elforbrug, så det ikke pludseligt stiger med årene. Det er også blevet populært at se på, hvor meget du kan energioptimere dit hjem, hvilket også bliver nemmere for dig at se med denne måler.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af forskellige målere i forskellige prisklasser. Vi tilbyder både varianter i 1-faset og 3-faset, som du kan montere i gruppetavler og målerskabe. Dermed er der en model at finde for ethvert behov, når du handler hos os.

Hvad er en elmåler?

En elmåler er et produkt, der kan måle dit forbrug af el. Den bliver derfor også kaldt for en energimåler nogle steder. Der findes som udgangspunkt to forskellige elmålere - en elmåler og en bimåler.

Når du ejer eller lejer en bolig, så vil der altid være en elmåler til ejendommen. Den bliver kaldt hovedmåleren. Den har til formål at måle det samlede forbrug af el i ejendommen.

Den måler al den elektricitet, du bruger i boligen – også fra dine elinstallationer såsom stikkontakter, belysning, lyskilder mm.. En bimåler er ikke et krav, men det er en god idé at have en. Så kan du nemlig holde styr på, hvor meget strøm en given installation bruger.

Det kan være, du har en mistanke om, at din vaskemaskine bruger en mindre formue af strøm. Eller du måske lejer et værelse ud og har brug for et overblik over elforbruget på dette værelse.

En bimåler er derimod en måler, som du selv kan vælge at installere

En bimåler er en ekstra sikkerhed – eller sladrehank, om du vil – til at være på forkant med dit elforbrug.

Det er typisk dit elforsyningsselskab som har installeret hovedmåleren for at følge med i dit forbrug i forhold til at sende en opkrævning hver måned.

Det er ikke et krav, at du har en bimåler som denne, men noget du kan vælge at montere af egen interesse. Dermed kan du holde styr på, hvor meget strøm du bruger i alt eller i dele af ejendommen. En bimåler kan du også bruge til at teste dit køleskab, fryser, vaskemaskine eller andet udstyr, hvis du vil se, hvor meget strøm den enkelte ting bruger af strøm.

Stort udvalg af elmålere til gode priser

Vi har hos elvvs.dk gjort det utroligt nemt og overskueligt for dig, når du skal ud at finde en elmåler eller energimåler til din bolig. Det har vi ved at samle et hav af forskellige varianter til markedets bedste priser her på siden. Dermed er du sikker på, at du altid gør dig en god handel uanset, hvilket produkt du vælger. Vi tjekker løbende priserne på markedet for de produkter vi tilbyder her på siden. Dermed tilpasser vi altid priserne, så du har den bedste pris, når du skal ud at købe en elmåler hos os.

Vi har både produkter til dig, som ønsker at lave en direkte måling af dit energiforbrug, men også, hvis du som har lyst til at lave en indirekte måling. Den sidstnævnte er mest aktuel for større virksomheder som har brug for at måle strømmen indirekte gennem små transformere.

Du kan med fordel holde øje med siden, da vi løbende holder dig opdateret med de nyeste og bedste elmålere og energimålere på markedet. Vi stiller generelt høje krav og standarder for alle vores leverandører, hvorfor du kan forvente at få leveret et produkt, som du kan få glæde af i mange år frem.

Sådan vælger du den rette variant

Hvis du er i markedet for at finde en ny elmåler, er der sket meget gennem årene. Der er mange forskellige at vælge mellem, hvilket kan gøre det til en jungle at finde det helt rette produkt til din bolig eller virksomhed.

Som noget af det vigtigste, bør du sætte dig ind i, hvad den maksimale spænding må være. Det står som regel på hovedmåleren, hvad ens elmåler er godkendt til. Det er en god ide at vælge en måler som passer til den maksimale spænding.

Hvis du vælger et produkt som går over de antal ampere, som elmåleren er godkendt til, kan du risikere at der kan opstå skader i forbindelse med dine målinger. Det kan både gå ud over elinstallationer eller produkterne der er tilsluttet. Som regel vil en sikring slå fra, hvis du overstiger de anbefalede antal ampere. Derfor bør du også sørge for at have gode sikringer eller ekstra liggende, så du er dækket godt ind.

Heldigvis finder du kun godkendte og kvalitetshøje målere hos elvvs.dk.

Derfor skal du købe en elmåler hos Elvvs.dk

Der er flere gode grunde til, at du skal købe din næste elmåler, energimåler eller bimåler hos elvvs.dk. Her kommer vi med nogle af de store fordele der er ved at handle alt el- og VVS udstyr hos os.

100 % prismatch

Vi er først og fremmest stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste priser på alle vores produkter. Det har vi valgt at gøre, fordi vi bestræber os på at blive din foretrukne leverandør af denne type måler.

Hvis du skulle finde et af vores produkter hos en af vores respektive konkurrenter til en bedre pris, kan vi tilbyde dig at matche prisen. Vi har sågar mulighed for at give dig en yderligere rabat på udvalgte produkter som tak for at hjælpe os med at være de billigste på markedet.

Den bedste rådgivning og hjælp

Ikke nok med at vi stiller høje krav og standarder for alle vores produkter, så går vi også efter at uddanne vores serviceminded kundeservice. Du kan derfor altid forvente en kompetent og venlig kundeservice, når du tager kontakt til os for at få hjælp. Hos elvvs.dk sætter vi en stor ære i at give dig en ærlig og professionel rådgivning. For os handler det om at hjælpe dig med at finde den rette løsning første gang, så du står med det rette produkt i hånden, når du modtager det.

Du kan vælge at kontakte vores servicemindet kundeservice på flere forskellige måder. Du kan vælge at ringe til os på 70 200 049 indenfor vores åbningstider. Du kan naturligvis også skrive en mail til os på info@elvvs.dk. Uanset hvad skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du enten har et spørgsmål til et specifikt produkt eller bare ønsker en grundig vejledning.

Hurtig levering af din bestilling

En anden stor fordel ved at handle alt el- og VVS hos elvvs.dk er, at vi kan tilbyde en hurtig levering. Vi har et stort varelager, som betyder, at vi kan pakke og sende din vare, så du modtager din bestilling indenfor 1-3 hverdage.

Hvad bruger man en elmåler til?

En elmåler bruges til at holde øje med dit elforbrug. Hovedmåleren får du leveret af dit strømforsyningsselskab, men en såkaldt bimåler kan du selv anskaffe dig til at holde øje med elforbruget på udvalgte elinstallationer i din bolig. 

Hvorfor skal jeg anskaffe mig en elmåler?

En elmåler får du som privatperson hos dit elselskab., så den skal du ikke anskaffe. En bimåler er ikke et krav, men er fx god at have til at holde øje med, om eksempelvis dine hårde hvidevarer forbruger mere strøm end godt er. Det kan også være smart, hvis du lejer et værelse ud og vil holde øje med elforbruget på dette værelse. 

Hvad er direkte og indirekte måling af elforbrug?

De direkte elmålere, som er installeret i el-tavlen, er de mest almindelige i private boliger, da de måler den strøm, der løber direkte igennem dem. En indirekte måler kan være nyttig i større virksomheder. Denne fungerer ved en gateway, som er trådløst koblet op på små transformere placeret forskellige steder i virksomheden. På den måde kan man fra et centralt sted overvåge og kontrollere elforbruget. 

 

Et øjeblik...