Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Trappeautomater hos ELVVS

Har du brug for at kunne kontrollere elektricitet i et større areal, såsom et stadion, en hal, en trappeopgang? Så vil du med sikkerhed kunne finde noget, som du kan bruge i vores sortiment. Vi har trappeautomater til både professionelle elektrikere samt gør-det-selv personer. Ofte anvendes vores trappeautomater til boligforeninger og virksomheder. Du kan altid finde produkter til din elektricitet til yderst fordelagtige priser hos ELVVS.

Hvad er en trappeautomat?

Trappeautomater hos ELVVS bruges ofte til trappeopgange og lokaler, hvor det er vigtigt at lyser hele tiden er tændt, men i kortere perioder ad gangen. Det er en billig løsning, som vil holde i en længere periode. Bruger du denne løsning, vil du få dig en smart og energivenlig løsning, som kan holde dit lys tændt i en længere periode.

Hvor kan jeg bruge en trappeautomat?

Vores trappeautomater er perfekte til at placere i din gruppetavle, men nogle vælger også at give den sin egen indkapsling. Ofte vil din trappeautomat være udstyret med en drejeknap, hvor du kan indstille tiden lyset skal være tændt. Skal du bruge din trappeautomat til en stor omgang, kan det være en fordel at du forlænger tiden, som lyset skal være tændt. På den måde vil lyset også være tændt, selv hvis det er en ældre person, som skal op på fjerde etage.

Forlæng tiden på lyskilden

Der er mange ting, som du kan gøre med din trappeautomat. Du kan faktisk også tilkoble ventilation og en speciel rengørings lyskilde. Faktisk kan du sørge for at lyskilden er tændt i længere tid end normalt, hvis du ved at rengøringsholdet kan komme. Har du rengøring, som er planlagt hver tirsdag i to timer, så kan du sørge for at lyset er tændt i alt tiden.

Brug for hjælp?

Har du brug for at få hjælp til valget af trappeautomat eller har du spørgsmål til nogle af vores andre produkter samt funktionerne? Så kan du altid kontakte vores kundeservice, der er dedikeret til at kunne give en god kundeservice. Vi består af fagfolk med mange års erfaring, som sikrer dig en kompetent vejledning til det du skal bruge.

Et øjeblik...