Producent
Vis kun:
Pris
DKK
DKK

Gruppeafbrydere

Produkter
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Gruppeafbrydere hos ELVVS

Mangler du en gruppeafbryder, så kan du finde et unikt udvalg hos ELVVS til fordelagtige priser med vores prismatch. Det er ikke altid let at finde frem til den rette gruppeafbryder. Der findes nemlig mange forskellige typer af gruppeafbrydere, som minder om hinanden. Derfor kan vi gøre det let for dig, at finde frem til den helt rigtige gruppeafbryder.

Hvad er en gruppeafbryder?

Vores gruppeafbrydere er med til at beskytte dine elinstallationer, så der ikke opstår overophedninger og overbelastninger af systemerne. Ofte sidder gruppetavler monteret i sommerhuse og private boliger. Det er vigtigt at tjekke op på dine el tavler, sikringer og afbrydere, så de ikke bliver forældet. Går der for lang tid, vil du øge risikoen for en overbelastning eller overspænding. I værste fald kan det ende ud i en ildebrand, som kan påvirke andre.

Hvor kan jeg bruge en gruppeafbryder?

Det er ikke alle, som ved, hvad de skal bruge deres gruppeafbryder til. Vi forhandler kun produkter fra anerkendte producenter til fordelagtige priser. Alle vores gruppeafbrydere lever op til de højeste krav til kvalitet og derfor er du sikret de bedste produkter på markedet hos ELVVS.

Værd at vide om en gruppeafbryder

Det som du skal være opmærksom på ved køb af en gruppeafbryder er at finde ud af, hvilken type sikring, du har behov for, når du skal montere den i din gruppeafbryder. Der findes mange forskellige sikringer til gruppeafbrydere herunder DO1 også kaldet Neozed sikring. Du skal også være opmærksom på om din afbryder, bliver leveret med eller uden sikringsskuffer. Vi anbefaler at du får købt sikringsskuffer til din afbryder, fordi den sørger for at du ikke skal i kontakt med varme sikringer.

Skal vi hjælpe dig?

Vi har et stort udvalg af tilbehør til Tavlemateriel til fordelagtige priser. Du vil derfor altid kunne finde de produkter, som du mangler hos ELVVS til de bedste priser med vores prismatch. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge eller har du spørgsmål til dem i vores sortiment? Du kan altid kontakte vores kundeservice for at få råd og vejledning. Vi er fagfolk med mange års erfaring, som giver dig en sikkerhed for, at vi ved, hvad vi snakker om, når vi rådgiver dig. Du kan kontakte os via vores chat, på e-mail eller via telefonen.

Et øjeblik...