Hvad siger kunderne?

Udendørs lyssensor kan spare dig penge

Vores Lysstyring og bevægelsessensorer kan spare dig for mange penge på din energiregning. Du kan med vores sortiment, selv bestemme hvornår dit lys skal være tændt og hvornår det skal slukke. Du kan på den måde undgå at lyset står tændt selv på tidspunkter, hvor du ikke ønsker de og hvis du har glemt at slukke for det.

Lysstyring

Mangler du lys, der tænder automatisk enten på din arbejdsplads eller i hjemmet?

På Elvvs.dk har vi et stort udvalg af lyskilder, der aktiveres ved registreret bevægelse. Du kan derfor finde lysstyring til både professionelt brug og til gør-det-selv personer, som en del af vores sortiment i El artikler. Vi har også et bredt sortiment af trådløse bevægelsessensorer, som er praktiske, hvis du har en stor grund, som der skal belyses. Vi har lysstyring til brug både udenfor og indenfor. På den måde er du altid sikret at kunne finde de produkter, som du har brug for, hvad enten det er indenfor eller udenfor.

Bevægelsessensor

Det kan være en god ide at få installeret en bevægelsessensor i sit hjem, både udenfor og indendørs. Du kan have den installeret som en sikkerhedsforanstaltning udenfor dit hjem eller kontor. På den måde vil du blive advaret inden du får gæster og kunne skræmme potentielle indbrudstyve væk. Lyset vil tænde i alle udendørs lamper, når der er bevægelse udenfor den bolig du har monteret den på. Som et alternativ til lyssensor, kan du også bare købe udendørslamper med sensor.

Indenfor er den effektiv at have i f.eks. en entré eller på et badeværelse. Her glemmer mange at slukke for lyset. Det er derfor en god ide at indstille en passende tid, så du kan nå at få sko på eller blive færdig på badeværelset inden lyset slukker.

Fordele ved en bevægelsessensor

Er der ingen bevægelse i et længere interval, vil lyset automatisk slukke efter dig. Du kan derfor spare mange penge på både strøm og energi. Mange vælger at bruge deres lyssensor i indkørsler, hvor der er mørkt om aftenen. På den måde vil du kunne orientere dig bedre, hvis du skal ind ad en smal indkørsel eller parkere på et snævert areal. Det er en meget energivenlig løsning, som du vil spare mange penge på.

Skumringsrelæ

Hvis du vil have dit lys til at tændes automatisk, bør du anskaffe dig et skumringsrelæ. Det er smart at have, hvis du gerne vil kunne orientere dig, når solen er gået ned. Et skumringsrelæ, starter op, når solen er gået ned og slukker igen, når solen er stået op. Skal du bruge det i din bolig, kan du sørge for altid at have lys i din garage og hovedindgang. Du kan også indstille det med en timer, så du ikke skal brænde unødvendige penge på, at have lyset tændt, når der ikke er brug for det.

Rotorblink & Blitzlamper

Hos ELVVS finder du også et bredt udvalg af Rotorblink og blitzlamper, som kan være med til at sikre dig med tyveri både i hjemmet og på arbejdet. Vi har roterende blitzlamper i både blå, rød, gul, grøn og orange i mange forskellige varianter og prisklasser. Du kan blandt andet finde dem med LED lys og forskellige funktioner. Du vil sikre dit hjem og din arbejdsplads mod ubudne gæster, som vil holdes væk af de roterende blinklys.

Et øjeblik...