Lysdæmpere

Hos Elvvs går vi meget op i strømbesparelse, og vi har altid oplevet stor efterspørgsel efter lysdæmpere. Derfor har vi også et udvalg der kan matche langt de fleste behov. her på siden finder du helt sikkert en lysdæmper som matcher dine behov

Mærker
Hvad siger kunderne?

Lysdæmper - spar på energien

Vi synes at miljøet fortjener omtanke i hverdagen, når vi bruger strøm. Derfor har vi altid hos Elvvs haft stor fokus på energibesparelse, herunder også lysdæmpere.

Der er mange fordele ved en lysdæmper. Ikke alene sparer man strøm, jo mindre lys man bruger, men det kan også være meget nyttigt at gøre brug af en lysdæmper. For eksempel i et soveværelse kan det være rart at kunne justere lyset om morgenen eller aftenen, hvor det kan være ubehageligt med for meget lys.

Samtidig kan man også forlænge pærens levetid og spare op til 60% af energiforbruget i forhold til en almindeligt lysende pære. Derfor er det ikke mærkeligt, at der er stor efterspørgsel på lysdæmpere. Hos os vil du finde et stort udvalg af lysdæmpere fra forskellige producenter og til forskellige formål. For eksempel har vi lysdæmpere fra Lauritz Knudsens populære FUGA serie som kombinerer brugervenlighed med høj kvalitet. Derudover har vi også lysdæmpere fra andre producenter, lysdæmpere for stikkontakter og til ledninger. Vores store udvalg gør, at vi kan matche ethvert behov, og uanset hvilken lysdæmper, du står og mangler, kan du finde den hos os.

Ønsker du at spare på energien og samtidig forlænge pærens levetid og få et behageligt lys i hjemmet, kan du derfor med fordel se nærmere på vores mange lysdæmpere. Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd og vejledning.

Med en lysdæmper kan du regulere belysningen i hjemmet, i stalden, på arbejdspladsen eller hvor du har brug for det, efter behov, for ofte kan man sagtens nøjes med en lavere lysstyrke end den, belysningen har som standard. Når du bruger en lysdæmper forlænger du samtidig pærens levetid, og du kan spare op til 60% af energiforbruget i forhold til hvis pæren lyste på normalt niveau.

Et øjeblik...