Trådløse bevægelsessensorer

Mest Solgte i Trådløse bevægelsessensorer
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en trådløs bevægelsessensor

Du kan finde et unikt sortiment af trådløse bevægelsessensorer i høj kvalitet. Vores bevægelsessensorer kan hjælpe dig med automatisk belysning både indenfor og udenfor. Det er meget funktionelt i værksteder, haven, indkørsler og carporte. Disse sensorer vil aktiveres af bevægelse, så de sparer på strømmen. Mange af vores produkter fra Philips har et dækningsområde på 8-12 meter.

Hvorfor skal du have en trådløse bevægelsessensor

En af de største fordele ved vores trådløse sensorer er at du slipper for unødvendige ledninger, der hænger fra væggen. Derfor er der mange, som anvender denne type indenfor, som eksempelvis en opholdsstue eller spisestue. Hvis du har en bolig med et stort areal, kan det være en god ide at få trådløse lyssensorer. På den måde er du ikke afhængig af at de skal kunne tilsluttes en stikkontakt. Du kan dække et større areal, som eksempelvis en lang indkørsel eller en stor have. Du vil derfor kunne se ubudne gæster på lang afstand, men også kunne få oplyst din indkørsel hele vejen. Mange af vores trådløse sensorer er udstyret med en sparepære. Du kan derfor hurtigt spare mange penge på disse løsninger.

Hvad skal du tænke over med dine trådløse bevægelsessensorer?

Inden du anskaffer dig en bevægelsessensor, skal du tænke over, hvor lang rækkevidde de har. Nogle sensorer kan række 180 grader, hvor andre kan rotere 360 grader. Det kan nemlig være forskelligt, hvilket behov folk har.

Hvordan fungerer en trådløse bevægelsessensor?

Vores trådløse bevægelsessensorer, vil registrere, hvis der kommer bevægelser indenfor det område, som den afdækker og herved tænde for lyset. Har du derfor brug for, at lyset tænder hurtigt, bør du have en lyssensor, som afdækker 360 grader. Skal du bruge dem indendørs, skal du helst placere dem så højt, som muligt, så de afdækker så meget areal som muligt.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken type lyssensor du skal bruge eller hvor stort et areal de skal dække? Du kan altid kontakte vores kundeservice og få gode råd og vejledning. På den måde er du sikret at du får det mest optimale produkt ud fra, hvilke produkter du har brug for. Vores kundeservice består af elektrikere med mange års erfaring i branchen. Du kan derfor spare med nogle professionelle, som har know how og funktionel viden indenfor det område du har spørgsmål til.

Et øjeblik...