Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Med en Wi-Fi SmartPlug fra Nedis SmartLife kan du betjene dine stikkontakter via din telefon. En Wi-Fi stikkontakt er smart, fordi den giver dig mulighed for at tænde og slukke for dine elektriske apparater direkte fra din telefon, ved stemmestyring eller ved at lave tidsplaner for, hvornår stikkontakten skal tænde og slukke. I virkeligheden er der tale om et avanceret tænd/sluk ur. Hos Elvvs har vi både enkelte stikdåser og stikkontakter samt forlængerstik med 3 stik, som kan bruges som et enkeltstående smart-udvidelsesstik eller parres med andre Nedis SmartLife-produkter.

Spar på strømmen med intelligente stik

Udover det praktiske og bekvemme element i at kunne tænde og slukke de elektriske apparater fra mobilen, så kan en Wi-Fi-stikkontakt hjælpe dig med at spare på strømmen. Typisk har vi mange enheder tilsluttet til vores TV, som sluger unødig standby strøm, når vi ikke bruger dem. Tilslutter du dem via en Wi-Fi SmartPlug, kan du indstille en timer til at slukke automatisk for alle enhederne i bestemte tidsperioder. Hvis du vil undersøge hvor meget strøm, et elektrisk apparat bruger, kan du anskaffe dig en stikdåse med effektmonitor. Ved hjælp af denne kan du overvåge strømforbruget for alle dine apparater for at identificere strømslugere og sikre, at du bor i et energieffektivt hjem.

Indendørs såvel som udendørs Wi-Fi stik

I det store udvalg af Nedis SmartPlugs finder du også udendørs stikkontakter og strømmonitorer, som tåler al slags vejr. Du skal ikke være elektriker for at automatisere Nedis smartstik. Faktisk skal du kun bruge selve Nedis-stikket og din Wi-Fi-router for at få forbindelse til dine udendørs stikkontakter med din smartphone. Du kan anvende almindelig tænd/sluk, eller du kan automatisere dine udendørs el-apparater (fx udendørslamper) ved at lægge en tidsplan for, hvornår de skal tænde og slukke.

Hvad er fordelene ved en Smart stikkontakt?

En smart stikkontakt eller stikdåse kan kommunikere på Wi-Fi, hvilket betyder at du kan kontrollere den på den afstand med din smartphone eller et stemmestyringssystem.

Hvad koster en smart stikkontakt?

En enkelt Wi-Fi Smart-plug fra Nedis koster 120 kr. Du kan også vælge en Smart stikdåse med plads til 3 stik, som koster 380 kr.

Kan man også betjene sine udendørs stik med Wi-Fi?

Ja, så længe de ikke er placeret længere væk end dit Wi-Fi-netværks radius kan række. Alternativt kan du anvende RF smart stik, som gør det muligt at fjernbetjene de elektriske apparater med en fjernbetjening via transmissionskanaler.

Et øjeblik...