Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nedis Smartlife

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Det forbundne, intelligente hjem – på den nemme måde

Med Nedis® SmartLife kan alle være med – du får en nem tilslutning og intuitiv app. Når du har pakket dit nye SmartLife-produkt ud, tilslutter du det trådløst til dit eksisterende WiFi-netværk for at komme i gang. Du skal hverken bruge en hub, gateway eller bro – hvert enkelt produkt er intelligent nok til at kommunikere med din WIFI-router. Det eneste, du skal bruge, er din Wi-Fi-adgangskode!

Det intelligente stik er hjertet i SmartLife

Det trådløse, intelligente stik er din adgang til at fjernstyre dine elektriske apparater og enheder med din smartphone. Du behøver ikke en elektriker for at installere en WIFI Smart-plug, der gør det muligt at fjernstyre dit hjem. Alt, hvad du rent faktisk behøver, er ét eller flere intelligente stik og din Wi-Fi-router. Den intuitive app giver dig også mulighed for at planlægge, hvornår dine apparater skal tænde og slukke. Har du internetforbindelse kan du styre alle de installerede produkter fra din telefon. Den kan tilmed arbejde sammen med stemmestyringssystemer som fx Amazon Alexa eller Google Home.
 

Styr lyset med smarte LED-pærer med WIFI

Du kan nemt og bekvemt styre lyset i dit hjem med de intelligente LED-pærer fra Nedis® SmartLife. Lyskilderne kræver ikke engang et intelligent stik, da WIFI’en er bygget direkte ind i pæren. Et klik på din smartphone og du er i gang med at fjernstyre dine lamper fra sofaen eller den anden ende af huset. Du kan kontrollere LED-pærens lysstyrke og farve - ved hjælp af et hurtigt sceneskift har du skabt en ny atmosfære i hjemmet. Du kan også konfigurere tidsplaner for, hvornår pæren skal tænde, og du kan parre pæren med andre produkter fra Nedis® SmartLife-serien. Har du ikke din smartphone ved hånden eller vil du have ultimativ bekvemmelighed, kan du også styre app’en med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home.


Gør dit hjem smart med SmartLife

Nedis® SmartLife-app’en giver dig fuld kontrol over de elektriske apparater i dit hjem. Har du glemt at slukke for strygejernet eller kaffemaskinen? Intet problem – sluk det, uanset hvor du befinder dig. Med Nedis® SmartLife kan du skabe stemningsfulde ”scener” i dit hjem med lyd og lys som automatiserede funktioner, eller du kan kontrollere og styre hvert smart-produkt individuelt. Du kan nemt kombinere forskellige løsninger via smart-plugs, lyskontakter og sensorer, som fx at lyset dæmpes automatisk, når du tænder for tv'et. Eller at persiennerne automatisk lukker for at styre temperaturen i rummet, eller at lyset tænder, når du træder ind i et rum.

Det er alt sammen muligt med Nedis® SmartLife-serien, der hele tiden udvides og derfor afslører flere og flere muligheder fremover.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Nedis SmartLife?

Nedis SmartLife er intelligente enheder, der gør det muligt at styre elektriske apparater i hjemmet via WIFI. Du behøver intet startsæt i form af en hub, gateway eller bro – du kan styre Nedis produkterne direkte via en app på smartphone eller ved stemmestyring via Amazon Alexa eller Google Home.
 

Hvilke Nedis SmartLife produkter kan man få?

Der findes rigtig mange Nedis SmartLife produkter, og serien udvides hele tiden. Nedis SmartLife har indbygget WI-FI, der gør det muligt at styre sine enheder og apparater uden brug af en hub. Du kan købe smart-plugs, der sættes direkte i din almindelige stikkontakt og som kan automatisere alle typer elektriske apparater. Du kan købe LED lyskilder, lyskontakter, trådløse højttalere, kontrolenhed til styring af markiser og gardiner, overvågningskamera, vandlækagedetektorer og bevægelsessensorer. Hold øje med Nedis-familien – der udvikles kontant nye, avancerede smart-produkter.
 

Hvilke Nedis Smartlife produkter kan betjene mine lamper og spots?

Du kan få mange forskellige Nedis lyskilder og enheder til at styre belysningen i dit hjem. Du kan købe LED-pærer og LED-spots, som kan betjenes direkte fra app’en takket være den indbyggede WI-FI. De fås i flere forskellige sokkelstørrelser, designs og med eller uden farve. Du kan også købe en smart lyskontakt, som er en berøringsfølsom og intelligent vægkontakt til lyskilder, der installeres i den eksisterende lyskontakt og kan betjenes på væggen, via app eller via stemmestyring.

Et øjeblik...