Smart Home Audio & højttalere

Mest Solgte i Smart Home Audio & højttalere
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vil du også gerne kunne høre musik eller lytte til podcasts i hele dit hus, men du rent eller rydder op? Så er de smarte, trådløse musikbokse og højttalere fra Nedis svaret på dit behov.

Fra store højttalere til transportabel og trådløs lyd

Vi ønsker meget mere af vores højttalere i dag, end vi gjorde førhen. For bare 10-15 år siden stod vi og rodede med ledninger, højttalere, cd-afspillere og evt. forstærkere, når vi skulle høre musik. Og vi kunne kun høre musikken i det rum, hvor musikanlægget befandt sig. Den tid er forbi, om end den havde sin charme. Vores brug af smartphones har gjort det til en vane, at vi kan høre musik og podcasts, hvor end vi befinder os. Men lyden i en smartphone er altså ikke imponerende. Derfor er er de små kompakte, transportable og ikke mindst trådløse musikafspillere en fantastisk opfindelse. Velkommen til næste generations højttalere.

Nedis N-Play Smart Audio

Nedis er bare en af de mange producenter på markedet, men de gør det utrolig godt i forhold til udviklingen af Smart Home produkter – ikke mindst på lyd og audio. Nedis N-Play-serien er intelligente højttalere, der lyder godt, ser flotte ud og giver dig mulighed for at styre musikken i flere rum i huset. Med den brugervenlige N-Play app kan du betjene musikken trådløst fra din mobiltelefon eller tablet, når du har tilsluttet musikboksen eller højttaleren til din Wi-Fi-router.

Nyd lyd og musik i flere rum

Højttaleren kan bruges alene som en enkeltstående musikafspiller i hjemmet. På grund af den kompakte størrelse kan den nemt tages med under armen. Men den kan også parres med andre tilsluttede højttalere i hele huset. På den måde kan du lytte til din streamede musik eller podcast, mens du bevæger dig fra rum til rum. Opret forbindelse via Wi-Fi, så du kan nyde musik overalt i huset.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor højt kan en Nedis N-Play Wi-Fi højttaler spille?

Der findes naturligvis flere forskellige modeller af de trådløse Nedis højttalere. Vi kan fx nævne den kraftige model, som har en 150 W maks. lydudgangseffekt og bestemt leverer en fyldig lydoplevelse.

Hvor længe kan en trådløs Nedis højttaler spille pr. opladning?

Det afhænger lidt af modellen og lydniveauet, men de fleste trådløse Nedis højttalere kan holde batteri til 5-6 timers musikafspilning.

Hvilke andre funktioner har en Nedis N-Play Smart Audio højttaler?

Udover at du kan streame musik og forbinde dine Nedis højtalere rundt om i huset, så kan du faktisk også finde en model, der har en indbygget lampe. Tag den med ud på terrassen en lun sommeraften og nyd musikken og det stemningsskabende lys.

Et øjeblik...