Smart Home IP Overvågning

Kategorier
Mest Solgte i Smart Home IP Overvågning
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få fuldt overblik over dit hjem både indendørs og udendørs, dag og nat. Elvvs har et bredt udvalg af overvågningskameraer i alle prisklasser med og uden optagelsesmulighed, sensorer og mikrofon. Vi forhandler blandt andet overvågningsudstyr fra Nedis, Konig og Edimax.

Få ekstra sikkerhed og tryghed med indendørs og udendørs overvågning

Sikringsprodukter og overvågning er blevet endnu mere populære de seneste år. Sandsynligvis fordi teknologien har taget et kvantespring, hvilket gør det langt mere simpelt selv at sætte overvågningsudstyr op i og omkring sit hus. Det er især i længere ferieperioder, som påske, jul og sommer, at vi ser bølger af indbrud i helt almindelige villakvarterer. Med et overvågningskamera har du fuldt overblik over, hvad der sker derhjemme, mens du er væk.

IP-overvågningskameraer

Overvågningskameraer med IP er et andet ord for trådløse overvågningskameraer, der kan tilsluttes Wi-Fi og betjenes via din smartphone. IP står for Internet Protocol, som betyder at kameraet fungerer ved tilslutning til et netværk. Data fra IP-kameraet kan ses på din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Smart Home overvågningskameraer

Der er flere grunde til at anskaffe sig et IP overvågningskamera, hvor du kan følge med i, hvad der sker i og omkring huset på din smartphone. For det første er der selvfølgelig sikkerheden og den præventive virkning i forhold til ubudne gæster i form af indbrudstyve. For det andet er et eller flere kameraer en praktisk foranstaltning, hvor du kan holde øje med hvad der sker i den anden ende af huset, eller hvem der er ved hoveddøren, når det ringer på.

Intelligente kameraer med mange funktioner

Der findes et væld af kameraer med mange smarte funktioner: Panorering i 120 grader eller panoramasynsfelt, nattesyn, Full HD, stort hukommelseskort, tovejskommunikation og klimaovervågning med luftfugtigheds- og temperatursensor. Der findes selvfølgelig både kameraer til udendørs brug og til indendørs brug. Alle IP-kameraer tilsluttes til dit Wi-Fi netværk og kan følges på en app på din telefon eller tablet. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg have et IP-overvågningskamera?

Du skal købe et overvågningskamera for at forebygge indbrud og for, at du og familien kan føle jer trygge i jeres hjem. Det kan også være en god ide at have overvågning i virksomheden, sommerhuset eller i garagen, så du kan holde øje med andre bygninger, mens du sidder i dit hus.

Hvilket overvågningskamera bør jeg vælge?

Hvis du gerne vil have alt i en app, så skal du se på et system, som du løbende kan udbygge. Det kan være et kamera fra en af de førende producenter, hvor du kan få flere forskellige Smart Home produkter til. De fleste systemer er også kompatible med Google Home eller Alexa, hvis du ønsker at bruge stemmestyring til din overvågning. 

Kan jeg selv installere et IP-overvågningskamera?

Ja, det kan du. Du skal blot følge manualen og app’en. Du skal dog forvente at bruge lidt tid på at tilpasse dit overvågningssystem til dit hjem, fx i forhold til sensorernes følsomhed. 

Et øjeblik...