Mest populære i denne kategori

Smart Home Alarmer

Med de smarte alarmer og detektorer fra Nedis kan du føle dig tryg og sikker i dit hjem. Alarmerne kobles trådløst op på din Wi-Fi og kan alarmere dig på din telefon i tilfælde af fx vandlækage, røg, brand eller adgang i huset.

 

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vil du føle dig tryg og sikker i hjemmet, er en Smart Home alarm fra Nedis lige noget for dig. De smarte alarmer kan meget mere end ’bare’ at holde øje med indbrudstyve. Udover at overvåge hjemmet og alarmere dig i tilfælde af indbrud, tilbyder Nedis også løsninger i form af vandlækagedetektorer og røgalarmer. Vi udvider løbende sortimentet med nye Smart Home alarmer.

Røgalarmer til brandsikkerhed og temperaturstigninger

Røgalarmer er en rigtig vigtig del af dit hjem, og du skal altid sørge for, at dit udstyr er i orden. Formålet er både, at du kan føle dig tryg i dagligdagen, men også at du kan reagere hurtigt og hensigtsmæssigt, hvis der pludselig opstår brand eller røgudvikling i dit hus. Med en smart røgalarm fra Nedis bliver du advaret på din telefon, uanset hvor du er. Røgalarmen forbindes ganske enkelt til Wi-Fi og monteres et passende sted eller flere steder i boligen. Hvis der opstår brand, røg eller hurtige temperaturstigninger, vil alarmen sende en høj sirene, der kan høres af alle i nærheden – og samtidig også til din telefon, uanset hvor du befinder dig. Røgalarmen kan også nemt parres med andre SmartLife produkter, fx dine smart-lyskilder, der tændes, når der registreres røg, så det er nemt at finde ud af huset.

Få hurtig besked ved vandlækage eller oversvømmelse

Den trådløse og intelligente vandlækagedetektor fra Nedis er intet mindre end genial. Du slutter den til Wi-Fi uden brug af særskilt hub. Detektoren vil overvåge og alarmere dig, hvis der sker en vandlækage, både ved et akustisk signal og en besked på din telefon. Det kunne fx være på udsatte steder i dit hjem, som er svært tilgængelige. Tidligere ville du sandsynligvis først opdage en vandskade i kælderen eller under gulvbrædderne, når skaden var blevet så omfangsrig, at den både er vanskelig og bekostelig at udbedre. Alarmen har en slank og lang forlængerledning, der gør det nemt at placere detektoren på svært tilgængelige steder. 

Skal jeg bruge en hub for at tilslutte Nedis smart alarm til min Wi-Fi?

Nej, det skal du ikke. Nedis’ smarte alarmer kan anvendes uden brug af særskilt hub eller gateway.

Kan røgalarmen fra Nedis bruges med en app og stemmestyring?

Ja, Nedis smart røgalarm er forbundet til din telefon, Google Home eller Amazon Alexa via Wi-Fi.

Hvordan installeres Nedis Smart alarmer?

Hent app’en ”Nedis SmartLife” fra Apple App Store eller Google Play Store på din mobiltelefon eller tablet. Opret en konto eller log ind med din nuværende konto. Tilføj alarmen fra listen i app’en. Sæt batterier i alarmen. Følg instruktionerne i app’en for at koble alarmen til din Wi-fi og afslutningsvis teste og afprøve. Se endvidere den medfølgende manual for korrekt placering og montering.

Et øjeblik...