Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en pulverslukker?

Mange har hørt om brandslukkere, men det er ikke alle, som ved hvad de egentlig gør og hvordan de fungerer. En brandslukker består af pulver, som slukker branden ved kemisk at angribe forbrændingsprocessen. Pulveret vil lægge sig, som en hinde på materialet, der brænder. På den måde kan man forhindre en potentiel genantænding.

Hvor kan du bruge en pulverslukker?

Pulverslukkere er meget udbredte især i større bygninger, såsom kontorfællesskaber, skoler, stadions med mere. Det er dog ikke kun disse steder, der er behov for en. Det kan også være i et køkken eller i dit hjem, hvis uheldet er ude. Nogle pulverslukkere er produceret med ABC-pulver i. Disse slukker langt de fleste brande især disse bestående af olie, benzin, elektriske apparater, pap og træ. Opstår der derfor en brand i nærheden af dig, kan du føle dig mere sikker, når du har en pulverslukker i nærheden. Jo højere sluk effektiviteten er jo større brande kan de slukke. Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af brandslukkere i mange forskellige varianter og størrelser. Vi har nogle, som vil passe perfekt til dit hjem, til mindre virksomheder og kontorer, lejligheder, værksteder, fritidsboliger, og meget mere. Har du allerede en brandslukker i nærheden af din bolig og dit arbejde, har vi også et bredt udvalg af brandtæpper og førstehjælpskasser.

Hvorfor have en pulverslukker?

En brand kan opstå mange forskellige steder og på uforudsigelige steder. Derfor er det altid en god ide at have en brandslukker i nærheden af steder, hvor den kan tage fart og forårsage store skader. Uanset om det er i dit køkken, på kontoret eller i dit værksted, så har vi forskellige størrelser og sluk effektivitet. Du kan derfor finde en der matcher præcis til det sted, hvor branden kan opstå. Det er nemlig vigtigt at du ikke vælger en pulverslukker efter, brandens potentielle størrelse. En brand på et værksted, kan eksempelvis blive meget større og være mere farlig end en brand i et privat køkken. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i, hvor brandslukkeren skal anvendes og at følge vejledningerne fra brandvæsnet. Hos ELVVS har vi valgt at føre et at de anerkendte mærker i branchen Housegard. Dette mærke yder nemlig en garanti på at du kan få en helt ny, hvis du bruger din brandslukker indenfor 5 år efter anskaffelse.

Pulverslukkere fra Housegard

Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af brandsikrings produkter fra det anerkendte mærke Housegard. Dette mærker er et af de førende indenfor udvikling og forbedring af sikkerhed på det nordiske marked. Housegard har et stort udvalg af brandslukkere, brandtæpper og førstehjælpskasser, som kan hjælpe dig, hvis der sker et uheld.

Du må ikke bruge en pulverslukker disse steder

Der er steder, hvor du ikke må anvende en pulverslukker. Derfor er det vigtigt at læse vejledningen fra brandmyndighederne meget nøje. Pulverapparater bør ikke anvendes på områder som steder med kostbart elektronisk udstyr og andre former for datarum. Pulverapparaters effektivitetsklasser afhængig af pulverets sammensætning.

Et øjeblik...