Mest populære i denne kategori

Førstehjælpskasser

Produkter
housegard compact førstehjælpstaske
FØRSTEHJÆLPSTASKE "COMPACT" HOUSEGARD Varenr.: 506240 352,00 DKK pr. STK.
STK.
housegard comfort førstehjælpstaske
FØRSTEHJÆLPSTASKE "COMFORT" HOUSEGARD Varenr.: 506241 382,00 DKK pr. STK.
STK.
housegard family førstehjælpstaske
FØRSTEHJÆLPSTASKE "FAMILY" HOUSEGARD Varenr.: 506242 594,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af førstehjælpskasser

Uanset, hvor forsigtigt du er, kan der altid ske noget uventet, så du kommer galt afsted. Der skal ikke meget til, før skaden er sket. Det kan være en kold vintermorgen, hvor du falder på cyklen, en løbetur i skoven, hvor snubler og slår dig, brandskader i forbindelse med arbejdet og meget mere. I alle situationer vil det være en god ide at have en førstehjælpskasse ved hånden på arbejdet eller derhjemme. På den måde kan du hurtigt hjælpe, hvis uheldet er ude. Hos ELVVS kan du finde førstehjælpskasser, der hurtigt og let kan hjælpe dig med at behandle forbrændinger, blødninger, skrammer og sår. Du kan også finde et bredt udvalg af brandtæpper og pulverslukkere til både arbejde og hjem.

Forskellige typer af førstehjælpskasser

Hos ELVVS kan du finde et eksklusivt udvalg af praktiske kasser til førstehjælp, der er udstyret med lynlås, bløde hjørner og en bærehank. Førstehjælpskassen er let at bære, da den ikke vejer meget og har en funktionel bærehank. På den måde kan du hurtigt hive den frem og behandle skaderne. Du kan altid være tryg i dit arbejde eller sportsgrene, hvis du har en førstehjælpskasse på dit arbejde eller i hjemmet. Alt efter, hvad du arbejder med og hvilken kasse du har brug for, kan du finde forskellige varianter. Behovet for en kasse til førstehjælp vil ofte variere ud fra dit erhverv og dine personlige hobbyer. Vores kasser til førstehjælp  fra Housegard har derfor også forskellige fordelinger af indhold i førstehjælpskassen.

Hvem har brug for en førstehjælpskasse?

Alle har forskellige behov for skadebehandlinger. Nogle arbejdsmiljøer er mere udsat for skader end andre. Herunder er det ofte erhverv inden for madlavning, der får forbrændinger, hvor det i håndværksbranchen ofte er åbne sår og øjenskader, der skal tages hensyn til. Derudover vil ekstremsportsudøvere ofte også opleve flere skader end personer, som ikke dyrker sport. Derfor kan skade behandlingerne også variere meget. Ét sted det altid er godt at have en førstehjælpskasse er i din bil. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude, men det er altid bedre at være sikker end at stå og mangle en.

Hvad indeholder en førstehjælpskasse?

Vores førstehjælpskasser fra Housegard indeholder alt, hvad du kunne få brug for, til at lindre mindre person- og brandskader, samt en håndbog med vejledning. Kasserne indeholder blandt andet brandsårs salve og udstyr til at behandle sår med. Alle produkterne er fremstillet i den højeste kvalitet, så du aldrig vil få nogle uheldige oplevelser med et plaster, der ikke klistrer.

Tag førstehjælpskassen med overalt

Den ene af vores førstehjælpskasser fra Housegard kaldet ”Comfort” er specielt udvikle til at kunne fikse langt de fleste personskader. Derfor er denne altid god at have liggende i din bil, i dit sommerhus, i båden eller i dit hjem. Det er altid en god ide at have en førstehjælpskasse liggende i din bil, så du kan være behjælpelig, selv hvis andre kommer til skade.

Et øjeblik...