Mest populære i denne kategori

Vandalarmer

Produkter
stk.
vandalarm - alarm vandlækage wifi home smart malmbergs
Wi-FiWi-Fi
Malmbergs Smart Home WiFi Vandlækage alarm - vandalarm Varenr.: 9994097 374,00 DKK pr. ST.
ST.
batterier incl vandalarm felson
Felson vandalarm incl. batterier Varenr.: 5485596095 855,00 DKK pr. stk.
stk.
vandovervågningsalarm
VANDOVERVÅGNINGSALARM Varenr.: 9450086 385,00 DKK pr. ST.
ST.
felson batteri 9v med fugtalarm
Fugtalarm med 9V batteri Felson Varenr.: 466773225 332,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
felson batteri litium 9v med fugtalarm
Fugtalarm med 9V litium batteri Felson Varenr.: 466773227 498,00 DKK pr. stk.
stk.
felson batteri litium 9v inkl relæ med fugtalarm
Fugtalarm med relæ inkl. 9V. litium batteri Felson Varenr.: 466773230 788,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
vandalarm - 230v vandafbryder smart guard sense grohe
GROHE Sense Guard Smart vandafbryder 230v - vandalarm Varenr.: 466786308 7.929,00 DKK pr. EA.
EA.
vægmonteringssæt guard sense grohe
GROHE Sense Guard Vægmonteringssæt Varenr.: 466786398 1.004,00 DKK pr. stk.
stk.
batteri 9v med standard vandalarm wa201s housegard
Housegard WA201S Vandalarm standard med 9v batteri Varenr.: 506017 129,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Forebyg vandskader

Det er ikke alle, som er klar over, hvor deres vandskade kommer fra. Derfor når de heller ikke at opdage det, inden skaden er sket. Derfor kan det netop være en god ide at få installeret en vandalarm. Denne form for alarm, vil være god til at kunne spare dig for en masse dyre vandregninger og renovering. De vil advare dig om utætheder på drikkevandsledninger, radiatorrør, faldstammer og fjernvarmerør.
Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af vandalarmer fra anerkendte producenter i branchen, herunder Housegard, Felson og Grohe. Disse alarmer er kvalitetstjekket af flere omgange og lavet i premium kvalitet. En vandalarm kan også findes under navne som vanddetektorer, fugtalarmer og lækagemeldere. Har du allerede en vandalarm, kan du også finde et bredt udvalg af gasalarmer, kuliltealarmer og røgalarmer.

Hvad er en vandalarm

En vandalarm er bygget op med en detektor, som registreres vand i nærheden af sine sensorer og giver dig besked herefter. En alarm vil overvåge det sted, hvor den er opsat. Alarmen kan være med til at redde dig fra store vandskader, der vil koste dig mange penge at fikse. Nogle vandalarmer vil reagere på forskelle i vandstanden, hvor andre vil reagere på vandspild og forhøjet forbrug af vand.

Hvorfor skal du have en vandalarm?

Det er ikke alle der er klar over at de har et udslip af vand. En vandskade kan nemlig vokse sig større og større helt ubemærket afhængigt af, hvor den er henne. Det kan være meget farligt, hvis skaden ikke fikses hurtigt. Installere du en vandalarm, kan du på den måde hurtigt opdage, hvis der skulle være en lækage. Du kan derfor undgå at bruge unødvendige penge på renovering, der hvor vandskaden er sket. I meget slemme situationer, vil du skulle flytte ud af din bolig, imens der renoveres, hvis der f.eks. er risiko for at et tag kan falde ned.

Tjek om du har en lækage helt gratis

Har du ikke en vandalarm, kan du også selv tjekke om du har en lækage. En af de simpleste måder at tjekke efter på, er at lukke for alle elementer, der bruger vand i huset på samme tid. Når du har gjort dette, skal du kigge på din vandmåler. Har du en lækage, vil din vandmåler ikke stå stille. Du vil derfor kunne se om tallet stiger på trods af at du har lukket for alt.

Så dyr kan en vandskade blive

Har du et toilet eller en vandhane, der drypper, vil den potentielt kunne spilde flere hundrede liter vand i døgnet. Dette kan løbe op i mange liter på et helt år, da det ikke kan ses under overfladen. Derfor er en vandalarm god til at kunne fortælle dig, hvor du har en lækage.

Er uheldet ude og er du nødt til at skifte toilettet, så kan du læse vores guide til montering af toilet her.

Et øjeblik...