Vandalarmer

Vil du sikre dig og din bolig mod oversvømmelse og vandskade, og er du på udkig efter en god vandalarm til en attraktiv pris?

I løbet af de senere år har mange danskere oplevet, at vejret har forårsaget oversvømmelser i både kældre og andre dele af boligen på grund af kraftig regn, ødelagte rør og opstigende kloakvand, og det kan nemt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Ved at installere en godkendt vandalarm kan du blive gjort opmærksom på eventuelle vandskader, inden det er for sent, og skadernes omfang vokser. Det sker, ved at alarmen udsender en høj sirene/lyd ved kontakt med vand, og du herved bliver advaret og kan træffe de nødvendige dispositioner.

En vandalarm kan også anvendes i båden, så hvis du er den lykkelige ejer af en sådan, er det bestemt også værd at overveje at installere en her og undgå vandskader.

Vores mest populære
felson batteri 9v med fugtalarm
Fugtalarm med 9V batteri Felson Varenr.: 466773225 319,00 DKK pr. stk.
stk.
felson batteri litium 9v med fugtalarm
Fugtalarm med 9V litium batteri Felson Varenr.: 466773227 427,00 DKK pr. stk.
stk.
felson batteri litium 9v inkl relæ med fugtalarm
Fugtalarm med relæ inkl. 9V. litium batteri Felson Varenr.: 466773230 759,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
vandalarm - 230v vandafbryder smart guard sense grohe
GROHE Sense Guard Smart vandafbryder 230v - vandalarm Varenr.: 466786308 3.755,00 DKK pr. stk.
stk.
vægmonteringssæt guard sense grohe
GROHE Sense Guard Vægmonteringssæt Varenr.: 466786398 600,00 DKK pr. stk.
stk.
vandsensor enkeltstående alarm sense grohe
Grohe Sense alarm enkeltstående vandsensor Varenr.: 466786511 543,00 DKK pr. stk.
stk.
batteri 9v med standard vandalarm wa201s housegard
Housegard WA201S Vandalarm standard med 9v batteri Varenr.: 506017 120,00 DKK pr. stk.
stk.
batterier incl vandalarm felson
Felson vandalarm incl. batterier Varenr.: 5485596095 602,00 DKK pr. stk.
stk.
vandovervågningsalarm
VANDOVERVÅGNINGSALARM Varenr.: 9450086 294,00 DKK pr. ST.
ST.
sas-alarm3xx med kompatibel - vanddetektor
Vanddetektor - Kompatibel med SAS-ALARM3xx Varenr.: SAS-ASWA300 190,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid db 85 vandalarm
Vandalarm 85 dB Hvid Varenr.: W9-20196-HQN 93,00 DKK pr. stk.
stk.
batteridrevet wi-fi med vandlækagedetektor smart
Smart vandlækagedetektor med Wi-Fi | Batteridrevet Varenr.: WIFIDW10WT 270,00 DKK pr. stk.
stk.
Gode tilbud i Vandalarmer
Hvad siger kunderne?

Forebyg vandskader

Det er ikke alle, som er klar over, hvor deres vandskade kommer fra. Derfor når de heller ikke at opdage det, inden skaden er sket. Derfor kan det netop være en god ide at få installeret en vandalarm. Denne form for alarm, vil være god til at kunne spare dig for en masse dyre vandregninger og renovering. De vil advare dig om utætheder på drikkevandsledninger, radiatorrør, faldstammer og fjernvarmerør.
Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af vandalarmer fra anerkendte producenter i branchen, herunder Housegard, Felson og Grohe. Disse alarmer er kvalitetstjekket af flere omgange og lavet i premium kvalitet. En vandalarm kan også findes under navne som vanddetektorer, fugtalarmer og lækagemeldere. Har du allerede en vandalarm, kan du også finde et bredt udvalg af gasalarmer, kuliltealarmer og røgalarmer.

Hvad er en vandalarm

En vandalarm er bygget op med en detektor, som registreres vand i nærheden af sine sensorer og giver dig besked herefter. En alarm vil overvåge det sted, hvor den er opsat. Alarmen kan være med til at redde dig fra store vandskader, der vil koste dig mange penge at fikse. Nogle vandalarmer vil reagere på forskelle i vandstanden, hvor andre vil reagere på vandspild og forhøjet forbrug af vand.

Hvorfor skal du have en vandalarm?

Det er ikke alle der er klar over at de har et udslip af vand. En vandskade kan nemlig vokse sig større og større helt ubemærket afhængigt af, hvor den er henne. Det kan være meget farligt, hvis skaden ikke fikses hurtigt. Installere du en vandalarm, kan du på den måde hurtigt opdage, hvis der skulle være en lækage. Du kan derfor undgå at bruge unødvendige penge på renovering, der hvor vandskaden er sket. I meget slemme situationer, vil du skulle flytte ud af din bolig, imens der renoveres, hvis der f.eks. er risiko for at et tag kan falde ned.

Tjek om du har en lækage helt gratis

Har du ikke en vandalarm, kan du også selv tjekke om du har en lækage. En af de simpleste måder at tjekke efter på, er at lukke for alle elementer, der bruger vand i huset på samme tid. Når du har gjort dette, skal du kigge på din vandmåler. Har du en lækage, vil din vandmåler ikke stå stille. Du vil derfor kunne se om tallet stiger på trods af at du har lukket for alt.

Så dyr kan en vandskade blive

Har du et toilet eller en vandhane, der drypper, vil den potentielt kunne spilde flere hundrede liter vand i døgnet. Dette kan løbe op i mange liter på et helt år, da det ikke kan ses under overfladen. Derfor er en vandalarm god til at kunne fortælle dig, hvor du har en lækage.