Brandsikkerhed

Om du bor i et hus eller en lejlighed er det vigtigt at få installeret alarmer om det er røgalarmer, vandalarmer, gasalarmer, førstehjælpskasser, kuliltealarmer, dørmagneter, brandtæpper, så er det en nødvendighed for din sikkerhed. Nogle af de farligste scenarier er brande og kulilte forgiftninger. Derfor har vi samlet alle de bedste foranstaltninger du skal anvende.

 

Hvad siger kunderne?

Røgalarmer

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, og du ikke vil kaste dig ud i flere test, så kan du hente hjælp hos vores professionelle rådgivere her hos ELVVS. Vi har stor erfaring med salg af røgalarmer, og vi kan sørge for, at den løsning du vælger er den bedste til dit behov og sørger for at holde dig sikker fra uheld.

Der findes et hav af forskellige røgalarmer og det kan være svært at vælge.  De fleste er batteridrevne, men der findes også dem, som er koblet til ledningsnettet og i øvrigt har et batteri til backup, og sammenkoblede elektriske røgalarmer. Det er især de sammenkoblede elektriske røgalarmer, som er værd at se på. Det vil sige at din alarm i stuen vil gå i gang, selvom branden er opstået i kælderen. Sammenkoblede røgalarmer betyder at de går i gang samtidig og advare dig.  Dette er især en fordel for familier, der har mange værelser.

Vandalarmer

De sidste par år har mange oplevet, at vejret har forårsaget oversvømmelser i deres kældre, når det har regnet kraftigt. Det kan blive en dyr fornøjelse når du skal fikse de vandskader, der kommer som følger. Hos ELVVS har vi derfor udvalgt en række vandalarmer, der kan gøre dig opmærksom på eventuelle skader før det er for sent. Alarmen udsender en sirene når den er i kontakt med vand. En vandalarm kan også anvendes i båden, så hvis du ejer en båd, vil det være af en båd, vil det være værd at overveje at få en.

Gasalarmer

Du kan også finde et godt udvalg af gasalarmer, der er udviklet for at sikre dig efter bedste evne. Den vil advare dig om forskellige former for gasudslip. Gasudslip, der ikke opdages i tide, kan forårsage døden. Dette sker dog sjældent. Vi sælger mange forskellige kvalitets gasalarmer til lave priser. På den måde kan vi  sikre dig og din familie en tryg hverdag.

Kuliltealarmer

Hvis du er interesseret i en kuliltealarm i top kvalitet til rimelige priser, så tag et kig i vores shop.Vores kuliltealarmer er fra de førende producenter, så vi kan sikre dig mod de farlige og usynlige kulilte alarmer. Kuliltealarmer, kan forårsage kulilteforgiftning og i værste fald medføre døden. Kulilten får hjertet og centralnervesystemet til at stoppe. Kulilten binder sig ca. 250 gange bedre til de røde blodlegemer end ilt. Kulilte har en snigende fare, som du ikke kan opdage. Den kan hverken ses eller lugtes. Alarmen vil advare dig før niveauet af CO er så højt, at det er farligt.

 

Et øjeblik...