Vis kun
Pris
DKK
DKK

Insektdræbere

Insektdræbere er elektriske apparater, som er nemme at bruge og er meget effektive. Se vores store udvalg af elektriske Fluesmækkere, Myggelamper og UV Lysrør.
 

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Elektrisk Fluesmækker

Hvis du bliver plaget af flyvende insekter indendørs eller udendørs kan vores insektdræbere hjælpe dig af med problemet. Hos ELVVS finder du elektriske fluesmækkere til bier, hvepse, myg og fluer. De fås i mange størrelser og nuancer alt efter dit behov. Brug dem på din campingtur, i sommerhuset, i haven, eller i hjemmet. De fleste har oplevet at sidde til en middag en sommerdag og blive generet af en hveps eller sovet uroligt på grund af myg i soveværelset. Kom det hele til livs med en elektrisk fluesmækker fra ELVVS. På den måde kan du nyde din mad og sove trygt hele sommeren. Hvis din fluesmækker kører på batterier har vi hos ELVVS et stort udvalg af disse. 

Elektrisk Myggelampe

Vores elektriske myggelampe sørger for at lokke alle insekterne til sig med sine UV stråler fra lampens bølgelængder. Lampen er udstyret med et gitter, der bliver elektrisk ladet fra den høje spænding. Den høje spænding, der er i apparatet, giver herved insekterne stød når de flyver mod lyset fra lampen. Insekterne vil derefter falde ned og være lette at samle sammen. Du får den bedste effekt af din myggelampe, hvis du sætter den i ca. 2 meters højde langt væk fra andet elektrisk lys. På den måde bliver insekterne draget til din elektriske lampe. På den måde behøver du modsat fluesmækkeren ikke at være aktiv i din søgen efter insekter, de vil selv opsøge din lampe.

UV lamper som insektdræbere

Der findes to typer af lysrør: UV-A lysrør eller såkaldte splintfri rør.  Splintfri lysrør anvendes som hovedregel kun omkring produktionsområder. Med splintfri rør er der ikke fare for glassplinter eller lignende. Lysrør i elektriske insektfangere bør som minimum udskiftes hvert 2. år.  Effekten af dem kan nemlig langsomt forsvinde fra rørene. De kan sagtens lyse, selvom de er for gamle.

Hvor skal insektdræberne placeres

Anvender du din insektdræber i hjemmet skal den elektriske fluesmækker holdes langt væk fra børnehøjde, så de ikke kan få fingrene i den og få stød. Anvender du en myggelampe eller et UV lysrør er de bedst at placere dem så højt som muligt, så lyset ikke generer og insekterne samles langt væk fra, hvor du befinder dig. Mange steder vil man gerne anvende en elektrisk myggelampe til at komme fluerne til livs, som kan være i et køkken om sommeren. Det er dog ikke sikkert at dette er lovligt. Nogle steder kan der være fare for at insekterne falder ned i maden. Dette gælder dog kun få niche prægede virksomheder, som eksempelvis pølsevogne eller små kiosker. Derudover kan en elektrisk UV lampe være god i stalde, fordi de fanger opmærksomheden fra fluer og myg.

Et øjeblik...