Køkken og madlavning

Er du vild med at lave mad i køkkenet? Så kan du finde en masse redskaber fra ELVVS, som kan gøre livet lettere for dig i din hverdag. Du kan blandt andet finde et bredt udvalg af Air Fryers, Bord grille, Blendere, Juicere, Foodprocessorer, Brødristere, Kaffemaskiner, køkkenvægte og meget mere til gode priser.

Hvad siger kunderne?

Air Fryers – varmluft friture

Mange er vilde med crispy mad, hvilket ofte indeholder friturestegning med masser af olie. Det er der dog mange, som gerne vil væk fra. Derfor er vores Air Fryer super interessant til dig, som spise sundere. Det er en varmluft friture, som kun kræver meget lidt fedtstof, men leverer sprød mad. Du kan også grille dine grøntsager med den. Du kan eksempelvis tilberede dine egne sunde snacks med en Air Fryer fra ELVVS. En af de mange lækre sager du kan tilberede med denne maskine er chips af æbler, banan og mange andre. Det varmes op ved varmluft cirkulation i en høj hastighed. En Airfryer har også en let slip belægning, så du let kan få dine ting af. Det er let at lave og passer perfekt til en sund livsstil.

BBQ & Picknick

Kan du lide at grille alle tider på året, så vil du være vild med vores udvalg af bordgrille. Vi har bordgrille i mange forskellige designs, som er let at have stående på bordet. Derudover er vores bordgril også miljøvenlig, fordi den ikke forurener, men derimod er elektrisk og skal blot tilsluttes en stikkontakt. Det er derfor let at bruge bordgrillen for alle, som sidder ved bordet.

Blendere & Juicere

Om sommeren er det lækkert med en lemonade eller friskpresset juice. I vores sortiment kan du finde citronpressere og juicere, som gør det let for dig at lave din egen lemonade eller juice. Vi har også et bredt udvalg af stavblendere, som kan hjælpe dig med at lave din egen hjemmelavede pesto, hummus, dressinger og meget mere.

Grill & Brødristere

Er det dig, som står for morgenmaden, vil du blive henrykt over vores udvalg af brødristere. Der er ikke noget som et godt ristet toastbrød om morgenen til morgenkaffen. Du kan med vores brødristere servere en solid morgenmad til hele familien, hvad enten det er rugbrød, toastbrød eller noget helt tredje du vil have ristet.

Køkkenvægt

Kan du godt lide at bage selv, så kan vores køkkenvægt hjælpe dig et godt stykke af vejen. Med en køkkenvægt kan du måle præcist af til den opskrift du er i gang med at lave gram for gram. Du kan på den måde sikre dig at du ikke kommer forkerte mængder i, uanset om det er smør, mel eller sukker.

Et øjeblik...