Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få styr på dit hjemmebag med en køkkenvægt til at veje ingredienser af til brød, kager og meget andet. Når du bager er det rart med nøjagtige mål, og det får du med disse køkkenvægte med præcise mål, der enten kan aflæses på et digitalt display eller på den runde skive. Vi har samlet et udvalg af flotte, sjove og pålidelige køkkenvægte fra Nedis. Udvalget er i den lave ende af prisklassen på trods af de tjekkede funktioner. Desuden fås køkkenvægtene i flere forskellige designs, der enten tiltaler retro-elskeren eller den mere high-tech type.

Digitale køkkenvægte med stor præcision

En standard køkkenvægt kan veje ingredienser på op til 5 kg. Det gælder uanset om det er en digital eller analog vægt. De fleste digitale køkkenvægte kan veje med et interval på et gram. Derfor kan du meget præcist måle, hvad dine ingredienser vejer. Så hvis det er vigtigt for dig at få et præcist resultat hver gang, så skal du gå efter en digital køkkenvægt.

Udvalget af digitale køkkenvægte

Nedis tilbyder flere forskellige digitale køkkenvægte, som kan imødekomme enhvers smag og behov. En køkkenvægt har man typisk stående fremme, så den må gerne tage sig godt ud og falde i kokkens smag rent formmæssigt. Du kan enten vælge en flad model i glas med LCD-display, som både passer ned i en skuffe eller kan stå fremme. Du kan også vælge en model med tilhørende skål i rustfrit stål, som du kan tage af og bruge til bagning. Køkkenvægten er desuden udstyret med flere smarte funktioner: timer, alarm og temperaturmåler, så du kan løfte din bagning til et højere niveau.

Analoge køkkenvægte i retro-look 

Sværger du til det gammeldags look, som vil vække opsigt og se flot ud på dit køkkenbord? Så se vores fine retro køkkenvægte fra Nedis. Her aflæser du vægten på den analoge skive – præcis som da mor var ung. De fås i rød eller sort og kommer med en skål i rustfrit stål.

Vidste du, at vi har prismatch på varer fra Nedis? Finder du varen billigere et andet sted, matcher vi differencen og giver yderligere 5% i ekstra rabat. Se vores udvalg af Nedis køkkenvægte og bestil online i dag for hurtig levering.

Hvilken køkkenvægt skal jeg vælge?

Der findes mange køkkenvægte på markedet i forskelligt design og med én til flere funktioner. Når du skal vælge en køkkenvægt, er det derfor vigtigt at overveje, hvilke behov du har. Er designet mest vigtigt, så gå efter hvad hjertet siger dig. Er et præcist mål det vigtigste, så er en digital køkkenvægt at foretrække. Se vores udvalg og find din favorit hos Elvvs.

Kan jeg undvære en køkkenvægt?

Jo, det kan du sikkert godt. Men hvis du bager meget, så er det en fordel med en køkkenvægt. Mange bageopskrifter baserer sig nemlig på antal gram. Og det er lidt mere besværligt at regne gram om til deciliter, når du lige står midt i det hele. Når du har købt en køkkenvægt, vil du hurtigt konkludere, at den kan du da slet ikke undvære.

Hvad koster en køkkenvægt?

Det er utrolig forskelligt alt efter mærke og funktioner. Du kan helt sikkert finde meget køkkenvægte som kan nøjagtig det samme som de billige køkkenvægte. Hos Elvvs har vi valgt at forhandle Nedis køkkenvægte som har en pris, der er tilgængelig for de fleste. Her koster en køkkenvægt et sted mellem 100 og 220 kr.

Et øjeblik...