Mest populære i denne kategori

Kalkspalter og blødgøringsanlæg

Vores blødgøringsanlæg og kalkspalter er fra det velkendte brand BWT AQA. Alle produkter er drikkevandsgodkendt med DVGW-certifikat.

Produkter
dvgw drikkevand til godkendt - anlæg simplex blødgøringsanlæg basic aqa bwt
Gratis fragtFri fragt
stk.
pose kg 25 blødgøringsanlæg bwt til salttabs
Salttabs til BWT blødgøringsanlæg, 25 kg. pose Varenr.: 398899952 249,00 DKK pr. POS.
POS.
dvgw drikkevand til godkendt - blødgøringsanlæg life aqa bwt
Gratis fragtFri fragt
BWT AQA Life Blødgøringsanlæg - Godkendt til drikkevand DVGW Varenr.: 398841210 21.975,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
Stk.
boligkalker 4 3 kalkspalter magneta
Magneta Kalkspalter 3/4", Boligkalker Varenr.: 399855006 3.319,00 DKK pr. STK.
STK.
EA.
pose kg 8 blødgøringsanlæg bwt til salttabs
Salttabs til BWT blødgøringsanlæg, 8 kg. pose Varenr.: 980418249 164,00 DKK pr. POS.
POS.
blødgøringsanlæg til installationssæt bwt
BWT installationssæt til blødgøringsanlæg Varenr.: 980418254 853,00 DKK pr. SÆT.
SÆT.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Blødgøringsanlæg fra BWT, Metro mm.

Intet liv uden vand, og derfor skal du naturligvis også have adgang til frisk og lækkert vand i din bolig. Friskt og lækkert vand direkte fra vandhanen er dog ikke altid en selvfølge, for selvom vandkvaliteten generelt er høj i Danmark, så er nogle områder i landet plaget af et højt kalkindhold i vandet, hvilket kan skabe gener i det daglige.

Meget kalk i vandet påvirker den smagsoplevelse, du får, når du tager et glas koldt vand fra hanen, mens store mængder kalk på samme tid vil påvirke de maskiner i hjemmet, som bruger vand hver dag. Det er eksempelvis elkedler, vaskemaskiner og lignende, som vil løbe ind i problemer over tid, hvis der er meget kalk i det vand, de bruger.

Derfor kan det betale sig at gøre noget ved problemet, hvis du bor i et område, hvor der er meget kalk i vandet. Det findes der heldigvis en simpel løsning på. Du kan nemlig købe et blødgøringsanlæg, som går ind og fjerner kalk fra brugsvandet i dit hjem.

Derfor har vi på Elvvs.dk samlet et stort udvalg af blødgøringsanlæg og kalkspaltere lige her på siden, så du får mulighed for at slippe af med besværlig kalk i dit vand. Vi forhandler blødgøringsanlæg og kalkspaltere fra alle de kendte mærker, hvor du bl.a. kan vælge:

Få lækkert og velsmagende vand med et blødgøringsanlæg

Der findes ikke noget som at tage et glas med friskt og koldt vand direkte fra hanen, når varmen udenfor begynder at trykke. Friskt og lækkert vand direkte fra hanen er en del af den danske selvforståelse, da de fleste danskere er stolte af vores rene drikkevand, som ikke findes magen til mange andre steder i verden.

Men selvom det danske drikkevand måske nok er rent, så er det desværre ikke altid lige lækkert at slubre et glas koldt vand i sig, hvis det er fyldt med kalk.

Den første gode grund til at investere i et blødgøringsanlæg er således, at du kan øge kvaliteten af dit drikkevand til gavn for hele familien, når tørsten skal slukkes i det daglige.

Hårdt vand med meget kalk kan også påvirke din oplevelse, når du går i bad. Du vil således straks være i stand til at mærke forskel på vand, der har meget kalk i sig sammenlignet med vand, der er blevet blødgjort af et blødgøringsanlæg, hvis du tager et brusebad.

Med et blødgøringsanlæg kan du også spare lidt på shampooen og sæben, da et blødgøringsanlæg også sørger for at rense vandet yderligere, så du slipper for skadelige bakterier i dit badevand.

Endeligt vil et blødgøringsanlæg også komme irriterende kalkaflejringer på brusehoved og armatur til livs. Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, kender du helt sikkert til, hvordan kalk lynhurtigt sætter sig i brusehovedet, hvilke påvirker bruseoplevelsen, da bruseren bliver tilstoppet over tid. Det er både besværligt og tidskrævende at rengøre, men det er noget, som du helt kan undgå ved at have et blødgøringsanlæg i din bolig.

Et blødgøringsanlæg er således også med til at øge dit velvære i det daglige, så du virkelig kan nyde et dejligt og lækkert brusebad, når du vågner, eller når du kommer hjem efter en lang og hård dag på jobbet.

Få blødere vasketøj med et blødgøringsanlæg

Hårdt vand med meget kalk påvirker ikke kun din drikke- og badoplevelse. Det påvirker også din tøjvask, da kalken fra vandet vil sætte sig i tøjet, når du vasker det i din vaskemaskine. Det giver stift tøj, som ikke er rart at have på, hvorfor hårdt vand også på denne front kan reducere dit daglige velvære.

Ved at investere i et blødgøringsanlæg kan du således undgå at bruge store mængder af skyllemiddel for at holde dit tøj blødt i forbindelse med vask. Med et blødgøringsanlæg vil dit vand blive blødt som silke, og det vil påvirke dit tøj i en sådan grad, at du straks kan mærke forskellen, når du smider en t-shirt over kroppen, der er vasket i blødt vand.

Derfor vil et blødgøringsanlæg også være med til at forlænge dit tøjs holdbarhed, da både kalk og skyllemiddel slider på dine klæder.

Undgå unødvendigt slid på dine husholdningsmaskiner med et blødgøringsanlæg

Kalk i vandet er utroligt hårdt ved dine husholdningsmaskiner, og det kan lede til mange problemer over tid, hvis du ikke får gjort noget ved problemet. Det kan eksempelvis være i din vaskemaskine, hvor kalkaflejringer fra vandet kan lede til gener fra lugt, mens kalken også giver et godt miljø for vækst af bakterier i din vaskemaskine.

I andre af dine husholdningsmaskiner som eksempelvis elkedlen, vil kalk lægge sig som et lag over varmelegemet, hvilket vil resultere i en lavere effekt fra din elkedel, hvilket vil give et højere energiforbrug og en højere elregning.

Det samme gør sig gældende i din varmtvandsbeholder, som også kan kalke til og miste sin effektivitet med negative følger for dit energiforbrug som konsekvens.

Også en lang række andre husholdningsmaskiner, som bruger vand i det daglige, vil opleve negative effekter af for meget kalk, hvor bakterievækst og en ringe effektivitet er en konsekvens, som du må leve med, hvis du ikke gør noget ved det høje niveau af kalk i dit brugsvand.

Nemmere rengøring i din bolig med et blødgøringsanlæg

På badeværelse og i køkken er kalkaflejringer en kontant pine for dig, der bor i et område med meget kalk i vandet. Kalket sætter sig overalt på armaturer, bordplader og i håndvaske, og det er noget, som kræver knofedt at komme til livs.

Hvis du gerne vil holde dit badeværelse og dit køkken frit for grimme kalkaflejringer, kræver det således hyppig rengøring, og det er helt sikkert ikke lige det, du har lyst til at bruge din tid på i en travl hverdag.

Kalkaflejringer er irriterende at se på, men de er også hjemsted for bakterier og skimmel, da disse og andet skidt har gode betingelser for at vokse i kalkaflejringer på eksempelvis badeværelsesfliser eller armaturer.

Både grimme aflejringer og skidt kan du dog undgå ved at installere et blødgøringsanlæg i din bolig. Med et blødgøringsanlæg bliver kalket fjernet fra vandet, så du aldrig igen skal døje med grimme aflejringer på badeværelset og i dit køkken.

Og da et blødgøringsanlæg også renser dit vand for bakterier, vil risikoen for bakterievækst i disse miljøer således være tæt på elimineret til gavn for hele familiens sundhed.

Derfor vil et blødgøringsanlæg også forbedre luftkvaliteten i din bolig, da risikoen for vækst af mug skimmelsvamp reduceres, når du bruger rent vand uden kalk i din bolig i forbindelse med både brug og rengøring.

Skimmelsporer i luften kan være farlige og give problemer i luftvejene, og det er derfor noget, du skal være opmærksom på, hvis du har meget kalk vandet.

Et blødgøringsanlæg gør således den daglige rengøring i din bolig en hel del nemmere, mens det også vil forbedre dine forudsætninger for at skabe et sundt indeklima i din bolig.

Sådan virker et blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg fjerner kalk fra dit vand ved at hive stoffer ud af vandet. Det sker gennem en proces, der kaldes for ionbytning, og det er her, at et blødgøringsanlæg er i stand til at levere blødt vand til din bolig.

Det arbejde klarer eksempelvis et BWT Anlæg utroligt effektivt, hvorfor du kan se frem til at få fjernet hele 99 % af hårdheden i det vand, der kommer ind i din bolig.

Forskellen på et blødgøringsanlæg og en kalkspalter

Med et blødgøringsanlæg vil kalken blive fjernet direkte fra vandet. Der er dog ikke tilfældet med en kalkspalter, der i stedet adskiller kalken fra vandet. En kalkspalter fungerer enten magnetisk eller med elektricitet.

En magnetisk kalkspalter spalter kalk fra vandet ved hjælp af en høj magnetisk påvirkning, som adskiller kalkpartiklerne fra vandet. En elektrisk kalkspalter spalter derimod kalk fra vandet via elektricitet.

Begge systemer er dog ikke i stand til at fjerne kalk fra vandet, da kalken kun vil blive slået i mindre stykker. Derfor vil kalken stadig være i vandet, hvorfor du ikke vil få en bedre smag i vandet. Til gengæld mister kalken sin evne til at sætte sig fast på overflader og maskiner i dit hjem, så du ikke kommer til at døje med kalkaflejringer.

Hos Elvvs.dk finder du begge typer af blødgøringsanlæg, så du kan vælge et system, der passer til dig og dine installationer.

Få en god pris på dit nye blødgøringsanlæg hos Elvvs.dk

Et blødgøringsanlæg såsom et BWT blødgøringsanlæg eller et BWT anlæg er en rigtig god investering for alle, der oplever gener fra kalk i brugsvandet. Disse gener kan du nemlig komme til livs med et blødgøringsanlæg, som til følge vil øge din livskvalitet.

Hos Elvvs.dk har du mulighed for at købe dit nye blødgøringsanlæg til en rigtig god pris. Vi giver dig nemlig prisgaranti på alle vores produkter, så du kan være sikker på at få markedet bedste pris her hos os.

Vi sørger også for vejledning, når du har spørgsmål. Du er således altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

FAQ om kalkspaltere / blødgøringsanlæg

Modsat et blødgøringsanlæg, fjernes kalken ikke direkte ved en kalkspalter. I stedet for bliver kalken i vandet enten behandlet med en magnetisk kalkspalter eller en elektronisk kalkspalter.

En magnetisk kalkspalter hjælper til at spalte kalkpartikler med sin høje magnetiske påvirker. Det gør, at partiklerne mister deres hæfteevne.

En elektrisk kalkspalter bliver tilsluttet vandinstallationen og kan installeres uden på alle slags rør. Det tager kun ganske få sekunder. Og hvis der er tale om et større flow, kan der installeres flere af disse kalkspalter.

Vi har også samlet et installationssæt, der hjælper dig på vej i forbindelse med installation af dit nye blødgøringsanlæg.

 

Et øjeblik...