Mest populære i denne kategori

Kalkspalter og blødgøringsanlæg

Vores blødgøringsanlæg og kalkspalter er fra det velkendte brand BWT AQA. Alle produkter er drikkevandsgodkendt med DVGW-certifikat.

Produkter
pose kg 25 blødgøringsanlæg bwt til salttabs
Salttabs til BWT blødgøringsanlæg, 25 kg. pose Varenr.: 398899952 199,00 DKK pr. POS.
POS.
pose kg 8 blødgøringsanlæg bwt til salttabs
Salttabs til BWT blødgøringsanlæg, 8 kg. pose Varenr.: 980418249 120,00 DKK pr. POS.
POS.
EA.
dvgw drikkevand til godkendt - anlæg simplex blødgøringsanlæg basic aqa bwt
Gratis fragtFri fragt
stk.
dvgw drikkevand til godkendt - blødgøringsanlæg life aqa bwt
Gratis fragtFri fragt
BWT AQA Life Blødgøringsanlæg - Godkendt til drikkevand DVGW Varenr.: 398841210 18.358,00 DKK pr. STK.
STK.
boligkalker 4 3 kalkspalter magneta
Magneta Kalkspalter 3/4", Boligkalker Varenr.: 399855006 2.317,00 DKK pr. STK.
STK.
blødgøringsanlæg til installationssæt bwt
BWT installationssæt til blødgøringsanlæg Varenr.: 980418254 663,00 DKK pr. SÆT.
SÆT.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb billigt blødgøringsanlæg og filtre online hos EL & VVS

Vi prismatcher alle VVS-produkter og el-artikler, så du altid er garanteret attraktive priser – også på dit blødgøringsanlæg. Prisen på vores blødgøringsanlæg er ikke placeret i toppen – det er kvaliteten derimod.

Hvis du finder et af produkterne billigere et andet sted, pris-matcher vi det øjeblikkeligt. Det er din garanti for at finde de bedste kalkspaltere og blødgøringsanlæg til de bedste priser.

 

Blødgøringsanlæg – funktioner

Et blødgøringsanlæg fjerner kalk fra brugsvandet i dit hjem. Det mindsker hårdheden af det vand, der i sidste ende kommer ud af dine rør og vandhaner.

Lavere vandhårdhed får det ikke bare til at smage bedre. Det er også blidere for maskiner, såsom opvasker og vaskinemaskine, der ellers over tid kan døje med tilkalkede rør og slanger. Derudover er en lavere vandhårdhed også god for din tøjvask. Dit tøj holder længere – selvom det vaskes lige så ofte som tidligere, og på samme temperatur.

Hos EL & VVS forhandler vi BWT AQAs blødgøringsanlæg, der er enkelt at bruge, af høj kvalitet og har en lang levetid.

 

Hvordan virker et blødgøringsanlæg?

I praksis fungerer et blødgøringsanlæg ved, at det trækker stoffer ud af vandet og omdanner det til silkeblødt BWT-vand. Under processen opstår der en såkaldt ionbytning.

Blødningsprocessen i et blødgøringsanlæg er utrolig effektiv og hele 99% af hårdheden vil normalt blive fjernet fra vandet.

 

Hvad koster et blødgøringsanlæg og en kalkspalter?

Prisen for et blødgøringsanlæg ligger typisk et sted mellem 10.000-17.500 kroner. Det store interval skyldes, at parametre som kapacitet, ydeevne, brugen af salttabletter samt ekstra udstyr, har en direkte indflydelse på prisen.

Derfor anbefaler vi også, at du først fastlægger dine egne behov, før du beslutter dig for, hvilket blødgøringsanlæg, der passer til dig.

En kalkspalter koster ikke nær så meget som et blødgøringsanlæg. Det skyldes, at kalken faktisk ikke fjernes ved hjælp af en kalkspalter, og derfor bevarer vandet også den samme smag. En kalkspalter forhindrer til gengæld kalken i at sætte sig fast, fordi den bliver slået i mindre stykker, der ikke er i stand til at sætte sig fast i systemet.

 

Hvornår har du brug for et blødgøringsanlæg?

Hvis du oplever store mængder af kalk i dit brugsvand – enten når du drikker vand fra hanen eller går i bad – er et blødgøringsanlæg den oplagte løsning.

Et højt indhold af kalk er med til at gøre brugsvandet hårdere. Desto hårdere vandet er, desto større er risikoen også for, at der opstår forkalkning af dine maskiner og rør. Det forværrer levetiden og kan derfor også blive en direkte omkostning for dig.

Hvis du har bemærket et højt indhold af kalk i dit vand, kan du med et adresseopslag på DinGeo få oplysninger om dit drikkevands hårdhed.

 

Fordele ved et blødgøringsanlæg

Der findes en lang række fordele ved at anskaffe sig et blødgøringsanlæg.

Et blødgøringsanlæg bidrager nemlig til en bedre drikke- og badeoplevelse. Det skyldes, at hårdheden forsvinder, smagen bliver bedre, og du vil ikke længere opleve tilstopning af kalk i din bruser. En almindelig tilstopning fører til et mindre effektivt brusehoved, fordi vandet får sværere ved at trænge ud igennem brusehovedets små åbninger.

Men du vil også kunne se mærkbare resultater i din håndvask, hvor der ikke længere vil lagre sig kalk på siderne.

Der opstår også en stor økonomisk fordel ved, at du forlænger levetiden på dine rør og maskiner og reducerer det generelle energiforbrug med kalkfrit vand.

Et blødgøringsanlæg garderer dig mod pludselige stop af vaske- og opvaskemaskiner grundet forkalkning, og så kan du også vinke farvel til synet af en forkalket elkedel eller gryde.

FAQ om kalkspaltere / blødgøringsanlæg

Modsat et blødgøringsanlæg, fjernes kalken ikke direkte ved en kalkspalter. I stedet for bliver kalken i vandet enten behandlet med en magnetisk kalkspalter eller en elektronisk kalkspalter.

En magnetisk kalkspalter hjælper til at spalte kalkpartikler med sin høje magnetiske påvirker. Det gør, at partiklerne mister deres hæfteevne.

En elektrisk kalkspalter bliver tilsluttet vandinstallationen og kan installeres uden på alle slags rør. Det tager kun ganske få sekunder. Og hvis der er tale om et større flow, kan der installeres flere af disse kalkspalter.

Vi har også samlet et installationssæt, der hjælper dig på vej i forbindelse med installation af dit nye blødgøringsanlæg.

 

Et øjeblik...