Mest populære i denne kategori

Vandfilter

Vandfiltre hjælper dig med at holde uønskede partikler ud af vandrør i din brugsvandsinstallation. Det er altså din genvej til rent drikkevand. De bruges både til private boringer og i større industrimaskiner. ​Vores vandfiltre er ikke VA-godkendte, men egner sig specifikt til industrielle formål. Vi har desuden naturfiberpatroner, der kan anvendes til både industrielt og privat brug.

I industrien er formålet med vandfiltrering at beskytte mere følsomme maskineri. For privatpersoner, bidrager vandfiltret til en mere optimal hygiejne i dit drikkevand, da vandfiltrering frasorterer uønskede partikler.


Vi har samlet et bredt udvalg til dig af vandfiltre her på siden til dine industrielle behov. Hvis du er i tvivl om, hvilket vandfilter, der passer til dit formål, kan du altid spørge vores kundeservicemedarbejdere til råds.

Produkter
my 5 vandfilter for patron
PATRON FOR VANDFILTER 5 MY Varenr.: 399009105 72,00 DKK pr. STK.
STK.
my 20 vandfilter fir patron
PATRON FIR VANDFILTER 20 MY Varenr.: 399009120 82,00 DKK pr. stk.
stk.
4 3 3-delt vandfilter
VANDFILTER 3-DELT 3/4" Varenr.: 399003006 377,00 DKK pr. stk.
stk.
1 3-delt vandfilter
VANDFILTER 3-DELT 1" Varenr.: 399003008 925,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb billige vandfiltre online hos EL & VVS

Hos EL & VVS sælger vi vandfiltre fra det populære mærke Depura. Du kan læse mere om de enkelte vandfiltre på deres produktsider.

Har du fundet samme vandfilter til en billigere pris andetsteds? Så kan du købe den til samme pris hos EL & VVS. Vi prismatcher alle VVS-produkter og el-artikler, så du altid er garanteret en konkurrencedygtig pris.

Hvordan fungerer et vandfilter?

Et vandfilter fungerer som en fin si, der fjerner urenheder og uønskede partikler fra boringer ved indløbet til husets installation eller i industrimaskiner. Et vandfilter kan have mange forskellige formål og anvender filterpatroner til at gøre arbejdet. En af funktionerne er at sikre rent drikkevand.

Filtret monteres efter vandmåleren og forhindre urenheder i at trænge ind i den øvrige installation. Dette giver dig en øget beskyttelse mod eksempelvis jern og kobber, som ofte kan give aflejringer.

Hvorfor skal man bruge et vandfilter i hjemmet?

Et vandfilter beskytter mod uønskede partikler såsom jern, kobber eller pesticider. Over tid kan flere af disse partikler nemlig skabe aflejringer, som skaber grobund for bakterier. Urenhederne kan i sig selv også være skadelige for industrimaskiner, der kan være ganske fintfølende.

Skal vandfiltret bruges i en privat boring, giver det dig bedre rent drikkevand og hygiejne – samtidig med, at rørene ofte vil kræve mindre vedligeholdelse.

Samtidig er det en miljøvenlig løsning, fordi du ved hjælp af et vandfilter kan genbruge overskydende regnvand til eksempelvis at vaske din bil eller vande din baghave.

Hvordan vælger man det rigtige vandfilter?

Vandfiltre har forskellige størrelser, formål og former. Det er derfor vigtigt først at vælge det vandfilter, der egner sig til din boring, rør eller industrimaskine. Når du ved, hvordan du skal bruge dit vandfilter, har du også en bedre idé om, hvilken rensningsgrad der er nødvendig.

Hvis du er i tvivl om, hvilket vandfilter der er det rette for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i den rigtig retning.

Hvad koster et vandfilter?

Et vandfilter kan koste mellem alt fra små hundrede kroner til flere tusinde kroner. Det skyldes, at der er nogle af produkttyperne, der er langt mere avancerede end andre. Disse avancerede vandfiltre anvendes typisk i industrielle sammenhænge og er ofte lavet af messing.

Et øjeblik...