Mest populære i denne kategori

Kamstrup varmemålere/energimålere

Produkter
4 13 260mm 5m3 3 multical403 kamstrup
Kamstrup multical403,3,5m3/260mm/13/4 Varenr.: 488350280 4.113,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Kamstrup energi - & varmemålere - Køb dem her

Et godt varmesystem er en vigtig del af alle hjem. Det er ofte rigtig koldt i Danmark, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du har styr på, hvordan du får varmet boligen op, så du og familien kan hygge sig inden døre i behagelige temperaturer, når vintervejret raser udenfor.

Heldigvis er mange boliger i Danmark forbundet til et fjernvarmenetværk, som giver nem og ubegrænset adgang til varmt vand i huset året rundt. Men når du er forbundet til fjernvarmen i din by, er det også nødvendigt, at du kan måle, hvor meget varme, du rent faktisk får leveret.

Det er her, Kamstrup varmemålere kommer ind i billedet. Kamstrup er kendte for deres pålidelige målere i høj kvalitet, som gør det nemt og præcist at måle den fjernevarme, du får ind i boligen.

Udover at lave varmemålere, laver Kamstrup også elmålere og vandmålere til almindelige boliger.

Derfor er en Kamstrup varmemåler et godt valg til alle boliger, der er forbundet til fjernvarme. Her hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af Kamstrup varmemålere, så du har god mulighed for at finde en måler, som passer perfekt til netop din bolig.

En solid varmemåler i høj kvalitet

Når du skal vælge en varmemåler til din bolig, kan det betale sig at vælge en måler i høj kvalitet. Derfor er en Kamstrup måler et godt valg, for alle Kamstrup målere lever op til de strengeste krav samt alle de europæiske standarder.

Det betyder bl.a., at en Kamstrup måler er produceret i henhold til MID-godkendelsen EN 1434, som er din garanti som forbruger for, at du får en varmemåler i den højeste kvalitet, som giver dig en rigtig høj nøjagtighed i forbindelse med måling af dit varmeforbrug.

Derfor er en Kamstrup måler et sikkert valg, som vil holde i mange år, og som altid vil give dig præcise målinger af dit forbrug.

Følg med i dit forbrug af varme

Når du varmer din bolig op med fjernvarme, afregner varmeværket naturligvis prisen for din varme ud fra, hvor meget du rent faktisk bruger. Derfor er det også rart, at du selv kan følge med i, hvor meget varme du bruger, så du kan finde ud af, hvad din varmeregning kommer til at blive.

Det kan du gøre med en Kamstrup måler, som giver dig nem mulighed for at se, hvor meget varme du forbruger i forskellige perioder af året. Det er en fordel at holde øje med dit varmeforbrug, fordi det giver dig mulighed for at se, hvis der sker noget, som pludseligt sender dit varmforbrug markant i vejret.

Det kan eksempelvis være en utæthed i din installation, som vil betyde, at der bliver brugt væsentligt mere varme for at varme din bolig op, og det er noget, som kan blive rigtig dyrt, hvis du ikke opdager det i tide. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare hænger din Kamstrup, måler op, men at du også tjekker dit forbrug via måleren jævnligt.

Ved at holde øje med din Kamstrup måler på jævnlig basis kan du nemt se, hvis der opstår anormale udsving i forbruget, så du kan kontakte dit varmeværk og fortælle om problemet, inden du bliver opkrævet en stor regning for dit varmeforbrug.

En Kamstrup varmemåler kan således spare dig mange store ekstraudgifter i forbindelse med en fejl i installationen og kan være en vigtig del af din boligs varmestyring for at optimere din boligs varmeforbrug.

Men en Kamstrup måler er også et praktisk redskab under normale omstændigheder, hvis du er interesseret i at følge med i dit varmeforbrug for at se, hvor meget du forbruger i forskellige sammenhænge.

Du kan eksempelvis sammenligne dit varmeforbrug gennem året for at se, hvor meget du forbruger om sommeren sammenlignet med vinteren, mens du også kan kigge på dit forbrug under andre forhold som eksempelvis besøg fra gæster.

Det er sjovt og brugbart at følge med i boligens varmeforbrug, og ved at vælge en Kamstrup måler, er du garanteret at få en præcis måler, som giver dig et nøjagtigt tal for dit forbrug.

Endeligt er præcise data om dit varmeforbrug også en nødvendighed, hvis du er ved at iværksætte forskellige tiltag i din bolig, som har til formål at nedbringe dit varmeforbrug og derved din varmeregning.

Det kan eksempelvis være en udskiftning af gamle vinduer til nye termoruder, eller det kan være andre efterisoleringer, som du går og arbejder med. Det kan være tætning af revner i vinduer, og det kan være tætning af andre steder med varmeudslip i din bolig.

I sådanne tilfælde er det rigtig praktisk at have en mulighed for at se, om dit varmeforbrug rent faktisk bliver nedbragt som konsekvens af dit arbejde med eksempelvis at gøre din bolig bedre isoleret. Her giver en Kamstrup måler dig mulighed for at følge med i dit varmforbrug efter dine reparationer, så du kan se, om du har fået løst problemet med eksempelvis utætte vinduer, eller om du må tilbage til arbejdet og finde på nogle andre løsninger.

Sådan virker en Kamstrup måler

Der findes to forskellige målertyper fra Kamstrup. Den ene er den mekaniske måler, som måler dit varmeforbrug mekanisk via eksempelvis et vingehjul. De mekaniske målere fra Kamstrup er dog blevet opgraderet til moderne ultralydsmålere, som er mere præcise i forbindelse med at måle dit forbrug.

En ultralydsmåler fra Kamstrup er således bedre end de mekaniske, fordi dit forbrug af varmt vand bliver registreret ved hjælp af lydbølger. En ultralydsmåler fra Kamstrup har således ingen bevægelige dele, som en mekanisk måler har, hvorfor ingen dele i måleren vil blive slidt over tid. Det betyder, at du med en Kamstrup ultralydsmåler får en længere og mere problemfri levetid.

En Kamstrup ultralydsmåler har desuden den fordel, at den automatisk opdager lækager, brud og andre problemer med dine installationer. Og så kan en Kamstrup ultralydsmåler fjernaflæses, hvilket gør aflæsningsarbejdet en hel del nemmere for både dig som boligejer samt for fjernvarmeadministrationen.

De forskellige dele i en Kamstrup måler

En varmemåler fra Kamstrup består groft sagt af tre forskellige dele. Den første del kaldes en flowdel, for det er her, at mængden af fjernvarmevand, som flyder ind i din bolig, bliver målt. Det er denne mængde, som er afgørende for, hvor meget du skal betale i din varmeregning.

Når fjervarmevandet løber igennem en Kamstrup måler, vil det også møde målerens anden del, som er temperaturdelen. Her bliver vandets temperatur målt på både fremløbet og i returløbet.

Den sidste del i en Kamstrup måler er et display, hvor du kan aflæse, hvor meget energi, du har modtaget til din bolig. På displayet vil du se en tæller, der viser den totale mængde af fjernvarme, som er løbet igennem din Kamstrup, måler siden installationen af måleren.

Køb din Kamstrup måler hos Elvvs.dk i dag

Hvis du har fjernvarme i din bolig, er en Kamstrup måler er rigtig godt valg. Med en Kamstrup måler får du en varmemåler i en sublim kvalitet, som aflæser dit varmeforbrug helt nøjagtigt, og som takket være den moderne ultralydsteknologi vil holde i rigtig mange år.

Derfor er vi glade for at kunne forhandle en lang række forskellige målere fra Kamstrup her hos Elvvs.dk. Her finder du målere i mange forskellige størrelser, så du har god mulighed for at finde en måler, der passer til dit varmesystem.

Hos os har du desuden mulighed for at få en af de gode Kamstrup målere til en rigtig skarp pris. Elvvs.dk giver dig nemlig prisgaranti på alle målere, hvilket er din garanti som forbruger for, at du får markedets laveste pris lige her hos os – og hvis du alligevel ser en bedre pris hos en anden forhandler, matcher vi den naturligvis straks.

Når du bestiller, sender vi din Kamstrup måler afsted med det samme, så du kan have den mellem hænderne i løbet af 1-3 hverdage.

Du er også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forbindelse med eksempelvis valg af ny varmemåler. Du kan fange vores kundeservice på enten tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Kamstrup ultralydsmåler?

En ultralydsmåler er en varmemåler, hvor væskemængden bliver registreret via lydbølger.

Hvad er en mekanisk måler?

Den mekaniske måler er den traditionelle måler inden for frobrug af varme og vand. Denne afløses i disse år af digitale og intelligente ultralydsmålere.

Hvorfor er en ultralydsmåler bedre end en mekanisk måler?

Ultralydsmålere fra Kamstrup leverer en høj nøjagtighed og en lang levetid. Den gør det samtidigt muligt med det samme at opdage lækager, brud og andre uregelmæssigheder på varmerør. Hertil kommer, at en ultralydsmåler kan fjernaflæses, hvilket frigiver tid og ressourcer for både lejere, boligejere og fjernvarmeadministration.

Hvad består en varmemåler af?

En varmemåler består af tre dele: En flowdel, der måler den mængde af fjernvarmevand, der strømmer gennem måleren. En temperaturdel, der måler temperaturen på fremløbet og returløbet i fjernvarmeanlægget. Et display, der beregner og viser den leverede mængde energi.

Hvad kan jeg se på min Kamstrup varmemåler?

På displayet på din Kamstrup varmemåler kan du se en tæller, der fortæller, hvor meget fjernvarme, der er løbet igennem måleren, siden den blev sat op.

Hvorfor har en ultralydsmåler en lang levetid?

Ultralydsmåleren har ingen bevægelige dele, som påvirkes af slitage.

Et øjeblik...