Mest populære i denne kategori

Kamstrup energimålere

Produkter
4 13 260mm 5m3 3 multical403 kamstrup
Kamstrup multical403,3,5m3/260mm/13/4 Varenr.: 488350280 4.427,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Kamstrup producerer intelligente varmemålere og sensorer med en høj nøjagtighed.  Du kan finde et stort udvalg af ultralydsmålere fra Kamstrup her hos Elvvs.

Kamstrup varmemålere sikrer energioptimering af varmeforbrug

Din varmemåler er en vigtig del af energioptimeringen i din bolig, da den leverer de data, du skal bruge til afregning og optimering af dit varmeforbrug. En måler til fjernvarme kræver en høj fleksibilitet i forhold til tilpasning, rekonfiguration og opdateringer. Med en Kamstrup energimåler får du en langtidsholdbar, nøjagtig og stabil løsning.

Kamstrup har produktudviklet løbende og står den dag i dag for et produkt pakket med intelligente funktioner, som vil hjælpe dig med at spare tid og ressourcer i hele målerens levetid.

Lever op til europæiske standarder

Kamstrups ultralydsvarmemålere lever op til de strengeste europæiske standarder. De er produceret i henhold til MID-godkendelse EN1434, der sikrer en konstant nøjagtighed og kvalitet.  

Kamstrup Multical energimålere

Multical er navnet på Kamstrups målere, og disse fås i en række modeller, som er tilpasset den enkelte husstands eller virksomheds behov.

Kamstrups MULTICAL®603 varmemåler er den første og eneste plug-and-play-måler på markedet. Fysisk adgang til varmemåleren er ikke nødvendigt for at aflæse data. MULTICAL® 603 tilbyder nemlig fjernaflæsning samt fjernkonfiguration uden direkte adgang til installationen. Det samme gør sig gældende for MULTICAL® 403. Med denne løsning kan man spare både forsyningen og forbrugeren for unødigt besvær, da ultralydsmåleren kan aflæses og opdateres via 2-vejs radiokommunikation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Kamstrup ultralydsmåler?

En ultralydsmåler er en varmemåler, hvor væskemængden bliver registreret via lydbølger.

Hvad er en mekanisk måler?

Den mekaniske måler er den traditionelle måler inden for frobrug af varme og vand. Denne afløses i disse år af digitale og intelligente ultralydsmålere.

Hvorfor er en ultralydsmåler bedre end en mekanisk måler?

Ultralydsmålere fra Kamstrup leverer en høj nøjagtighed og en lang levetid. Den gør det samtidigt muligt med det samme at opdage lækager, brud og andre uregelmæssigheder på varmerør. Hertil kommer, at en ultralydsmåler kan fjernaflæses, hvilket frigiver tid og ressourcer for både lejere, boligejere og fjernvarmeadministration.

Hvad består en varmemåler af?

En varmemåler består af tre dele: En flowdel, der måler den mængde af fjernvarmevand, der strømmer gennem måleren. En temperaturdel, der måler temperaturen på fremløbet og returløbet i fjernvarmeanlægget. Et display, der beregner og viser den leverede mængde energi.

Hvad kan jeg se på min Kamstrup varmemåler?

På displayet på din Kamstrup varmemåler kan du se en tæller, der fortæller, hvor meget fjernvarme, der er løbet igennem måleren, siden den blev sat op.

Hvorfor har en ultralydsmåler en lang levetid?

Ultralydsmåleren har ingen bevægelige dele, som påvirkes af slitage.

Et øjeblik...