Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Affugtere

Produkter
stk.
stk.
affugter til pumpekit woods
Woods pumpekit til affugter Varenr.: WDP-01 1.095,00 DKK pr. stk.
stk.
test i bedst - 100m2 til op ld40 affugter woods
Bedst I TestBedst I Test
Woods Affugter LD40 op til 100m2 - "Bedst I Test" Varenr.: LD40 5.287,00 DKK pr. stk.
stk.
r290 døgn liter 10 affugter innova
INNOVA Affugter, 10 liter/døgn, R290 Varenr.: 7149292 1.299,00 DKK pr. stk.
stk.
r290 døgn liter 20 affugter innova
INNOVA Affugter, 20 liter/døgn, R290 Varenr.: 7149294 1.612,00 DKK pr. stk.
stk.
hybrid luftrenser affugter ad20 woods
Woods AD20 Affugter & Luftrenser (Hybrid) Varenr.: AD20 4.313,00 DKK pr. stk.
stk.
hybrid luftrenser affugter ad30 woods
Woods AD30 Affugter & Luftrenser (Hybrid) Varenr.: AD30 4.789,00 DKK pr. stk.
stk.
50m2 til op - mdk11 affugter woods
Woods Affugter MDK11 - op til 50m2 Varenr.: MDK11 2.545,00 DKK pr. stk.
stk.
70m2 til op - mdk21 affugter woods
Woods Affugter MDK21 - op til 70m2 Varenr.: MDK21 5.950,00 DKK pr. stk.
stk.
120m2 til op - mdk26 affugter woods
Woods Affugter MDK26 - op til 120m2 Varenr.: MDK26 4.630,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
sweden in made 100m2 til op affugter sw22fw s wood
Wood's SW22FW affugter op til 100m2 | Made in Sweden Varenr.: SW-22FW 5.205,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Fjern fugten i din bolig med en affugter

Elvvs.dk har vi et stort udvalg af affugtere, som opfylder dine behov og ønsker. Vi forhandler affugtere fra de kendte kvalitetsproducenter Woods, eeese mm.

En affugter bruges ved høj luftfugtighed eller til at fjerne lugtgener indendørs. Hvis du har et rum i dit hus, som har tendens til at blive fugtigt, kan en affugter måske være løsningen. Det kan fx være at du har kun minimal mulighed for udluftning på badeværelset i din bolig og her vil det være aktuelt at købe en affugter eller på længere sigt installere en ventilator til badeværelset.

En affugter kan afhjælpe fugtproblemer, inden de bliver til skimmelsvamp eller større svampeangreb, som påvirker din boligs klima og helbred negativt.

Inden du køber en ny affugter, bør du dog overveje, hvilket problem den skal løse eller hvilket behov, den skal opfylde.

Få et optimalt indeklima

Hver femte bolig i Danmark har problemer med indeklimaet, og de fugtige rum kan give problemer for husets beboere. Husstøvmider og skimmelsvamp trives ved høj luftfugtighed, og begge dele kan give allergi eller astma.

Den ideelle luftfugtighed ligger typisk på 40-45 procent om vinteren og 60-65 procent om sommeren. Hvis du måler en luftfugtighed i dit hjem på mere end 70 procent, er det vigtigt at reagere med det samme. En affugter kan afhjælpe problemet ved at give en stabil luftfugtighed og et sundere indeklima. En affugter med allergi- og skimmelfilter holder fugt- og skimmelsporer nede på et lavt niveau, der reducerer dannelse af skimmelsvamp.

Brug en affugter, hvis du tørrer tøj indendørs

En affugter kan bruges forebyggende, hvis du ofte tørrer tøj indendørs. Særligt i vinterhalvåret kan det våde tøj give problemer med fugt i huset, da det er svært at udskifte den fugtige luft med tør luft udefra. Med en affugter vil du ovenikøbet opleve, at tøjet tørrer på rekordtid! Selv vores mindre modeller fra eeese er meget effektive til dette formål, da de kan indstilles på en speciel autotilstand til tørring af tøj.

Vandskade eller en fugtig kælder?

Hvis du har et stort rum, som fx en kælder, hvor der er problemer med fugt, skal du have fat i en kraftig affugter. En kraftig affugter som fx modellerne fra Woods DK-serie kan optage damp og vand fra luften i rum på helt op til 230 m2. Hvis du har haft en vandskade, er det også vigtigt, at du køber en professionel affugter specielt udviklet til tørring efter vandskade. Her kan vi anbefale en kondens affugter fra KGK.

Husk dette, når du køber en affugter

Hos ELVVS.dk ved vi godt, at det kan være forbundet med vanskeligheder at finde præcis den affugter, som du har brug for. Derfor skal du også bruge tid på at afdække dit reelle behov. Det kan være, at du har behov for mere end en affugter, ligesom du skal være opmærksom på, at de forskellige affugtere har forskellig volumen og altså kan optage en varierende mængde af damp og vand, førend de skal tømmes.

Husk også på, at der er særlige krav til de affugtere, som du skal anvende i vådrum. Ikke desto mindre er en affugter det bedste mod råd og skimmelsvamp - og vejen til et sundere indeklima.

Kontakt os og få hjælp

Hvis du har svært ved at afgøre, hvilken model du skal vælge, eller hvordan du skal få dine behov til at gå op med vores løsninger, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe eller skrive til os, og så kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan du på bedst mulig vis genskaber et sundt indeklima til gavn for både dig og din familie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved en affugter?

En affugter hjælper med at sænke luftfugtigheden i din bolig, så du undgår skimmelsvamp, husstøvmider, mug og et usundt indeklima. Affugteren holder luftfugtigheden på et optimalt niveau, selv når du laver mad, tørrer tøj eller går i bad. En affugter er mobil, så du kan nemt flytte den efter behov. 

Hvordan virker en affugter?

En affugter regulerer fugtigheden i et rum ved at passere rummets luft henover køleelementer, hvilket tvinger den overskydende fugt i luften til at kondensere. Det kondenserede vand løber ned i vandtanken og den tørrede luft presses gennem kondensatoren. Den luft, som kommer ud igen, er varm, tør luft. Derfor er det oplagt at bruge affugteren til at tørre vasketøjet skånsomt.


Hvor skal jeg placere en affugter?

Affugteren bør benyttes i et lukket rum for at opnå den optimale effekt. Luk alle døre og vinduer og placer affugteren et sted, hvor intet hæmmer luftstrømmens bevægelse gennem affugterens luftindtag og -udblæsning. Under normale omstændigheder midt i rummet. Er der tale om en vandskade eller blot våde møbler, gulvtæppe eller andet materiel, kan affugteren placeres således, at den tørre og varme udblæsningsluft rammer det våde sted.

Et øjeblik...