Hvad siger kunderne?

Vil du have et effektivt varmeanlæg? Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer varmepumper. Du kan finde både jordvarme, luft til luft, luft til vand, kompressionsfittings, pressostater og meget fra en af de mest anerkendte producenter i branchen nemlig BOSCH.

Bosch – jordvarme vand

Et jordvarmeanlæg er ofte opbygget med en slange, som graves ned i jorden og en varmepumpe til indenfor. Når jorden varmes op af solen, vil den varme transporteres igennem slangen via frostsikker væske til varmepumpen indenfor. Varmepumpen vil herfra omdanne varmen til energi og varme i dit hjem. Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af tilbehør til din jord varmepumpe fra BOSCH til fordelagtige priser. Du kan blandt andet finde PVC indføringsrør, jordvarmerør, endetætninger, beskyttelseshætter og koblinger. 

Bosch – Luft/Luft

En anden type varmepumpe er en luft til luft varmepumpe. Denne type omdanner varmen i luften til varme inde i din bolig. Det er en simpel varmepumpe, som er meget velegnet til sommerhuse og helårsboliger. Det er også modsat andre former for pumper en pumpe, som er billig i drift og giver din bolig et sundt indeklima med en miljøvenlig luft. Du kan selv indstille din varmepumpe til en konstant temperatur. På den måde vil din pumpe selv kunne skrue ned for varmen, hvis din bolig er varmere end den er indstillet til. Grunden til at denne type pumpe er en af de mest populære pumper er at den ikke kun er god til at opvarme luften, men den kan også fungere som aircondition i de varme sommermåneder. Den har på den måde to funktioner i én maskine og du kan derfor bruge den året rundt.

Bosch varmepumpe luft/vand

Der findes også pumper der omdanner luften udenfor til opvarmning af vand. Vandet der opvarmes og fordeles ud i dine radiatorer og i din gulvvarme. Disse typer af pumper er eldrevne og kan generere op til 5 gange så meget energi end normale varmepumper. Du får meget igen ved at anvende denne type varmepumpe fordi den ikke kun giver dig varme i boligen, men også varmer dit vand til husholdningen. Derfor er denne type pumpe også pris besparende. Bruger du denne type varmepumpe kan du spare helt op til 40% på din elregning og så holder den også utroligt længe. Den kræver heller ikke nogen type vedligeholdelse, så det er let for dig at bruge den igennem flere årtier

Et øjeblik...