Hvad siger kunderne?

Fresh AB Ventilation hos ELVVS

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af ventilatorer i mange forskellige designs. Du kan med stor garanti finde en ventilator, som matcher til dit behov for ventilation. Fresh AB blev grundlagt i Sverige tilbage i år 1969 og er de førende leverandører indenfor ventilationsprodukter. De leverer både elektriske og manuelle udluftningsventiler samt komplette systemer af varmluft. Du vil derfor kunne finde præcis den type ventilation, som du har behov for og til en fordelagtig pris. Vi har prismatch på alle vores produkter, som sikrer dig den bedste pris på markedet.

Derfor skal du have en ventilator fra Fresh AB

Det er vigtigt at have en ventilator, på stder hvor du ikke har mulighed for at lufte ud. Har du eksempelvis et lille badeværelse eller et lille køkken, hvor dampen og mad osen ikke kan forlade rummet, så bør du anskaffe dig en god ventilation. Det er vigtigt at få fjernet fugten fra dine rum, så det ikke når at sætte sig på vægge og spejle. Det kan nemlig være med til at forårsage fugtskader med sundhedsskadelige konsekvenser. Derfor har vi hos ELVVS gjort meget ud af at have et solidt sortiment af ventilatorer fra det anerkendte mærke Fresh AB. Du kan finde dem med mange forskellige egenskaber og til mange forskellige priser. Du kan derfor vælge en ventilator, der matcher dit behov.

Fresh S-Serien, Fresh integra, Fresh intellivent

En af deres mest anerkendte ventilatorer er er deres serie Intellivent. Det er en ny serie med en højere ydelse og et mindre støjniveau. Denne type ventilation har en høj brugervenlighed, som gør det let for dig at klikke propellen ud af ventilatoren, så du kan rense den. Intellivent ventilatorer har en justerbar hastighedskontrol og er udstyret med en intelligent fugtstyring. Den lærer nemlig familiens vaner at kende. Disse ventilatorer har både konstant driftsfunktioner og timerfunktioner. Det gør det let for dig at finde en ventilator, der er let at rengøre. Alt efter, hvilket rum du skal bruge en Fresh AB ventilator til, skal du afgøre, hvor stort et areal den skal kunne afdække.

Brug for hjælp

Er du i tvivl om, hvilke type af ventilation, som kan matche dine rum? Du kan altid tage kontakt til vores kundeservice og få gode råd og vejledning til den rette ventilator. Vores kundeservice består af erfarne EL og VVS arbejdere. Vi vil derfor kunne guide dig til det mest optimale valg af ventilatorer ud fra dine kriterier. Du kan kontakte os på mail, på tlf eller via vores kontaktformular eller livechat på hjemmesiden. Vi er hurtige til at besvare dine henvendelser, så du kan få din ventilation, så hurtigt som muligt.

Et øjeblik...