Hvad siger kunderne?

Woods affugter

Mangler du en maskine til at fjerne fugtigheden i rummet, kan du finde mange affugtere fra WOODS til fordelagtige priser. For meget fugt i rummet er ikke godt for dit indeklima. Ofte vil der være en højere luftfugtighed i kældre og dårligt isolerede rum samt badeværelser uden vinduer. Her kan det være godt at have en maskine, som kan omforme fugtigheden til vand i en beholder. Du undgår både vandskader og skimmelsvamp, hvis du forebygger med en affugter fra WOODS.

Woods hygrometer

Hygrostater er med til at kunne opretholde temperaturen i rummet og sikre at du ikke får alvorlige skader i dit hjem eller på dit kontor. Du kan undgå skimmel, rust og andre skader. En hygrostat kan hjælpe dig med at få indstillet din affugter korrekt. På hygrostater vil du kunne aflæse temperaturer, fugtighed og tid på den store og klare skærm.

Woods luftbefugter

Hos ELVVS kan du også finde et bredt sortiment af luftbefugtere, der er gode til mindre rum, hvor du skal være i længere tid af gangen. Med en befugter kan du rense luften i rummet og få et godt indeklima. Disse maskiner er modsat, hvad mange tænker faktisk støjsvage. Du kan derfor sagtens have den tændt i rummet imens du er der. Mange luftbefugtere vil dog også være udstyret med en timer funktion. På den måde kan du indstille din luftbefugter til at starte inden du møder ind på arbejdet eller inden du kommer hjem igen. Har du sat luftbefugteren til at arbejde, kan du også sætte den til at stoppe, når den har opnået den korrekte temperatur.

Woods luftkøler

Sommetider er det ikke altid hverken muligt eller hensigtsmæssigt, at lukke et rum helt af - f.eks. i åbne hjemmemiljøer og fælles kontorlokaler. Her har luftkøleren en ekstra fordel, fordi man ikke skal holde alle døre og vinduer lukket for at sænke temperaturen. Luftkøleren udnytter varmen i luften og fungerer optimalt ved åben dør eller vindue. Fordi en luftkøler, udskifter og cirkulerer luften konstant, sænker den temperaturen i et rum med 3-4 grader, i forhold til den omgivende lufttemperatur.

Har du brug for hjælp?

Hos ELVVS er vi altid klar til at hjælpe vores kunder. Har du derfor spørgsmål til et produkt eller er du i tvivl om, hvilken maskine du skal benytte i dit hjem kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi har mange års erfaring og en dyb indsigt i vores produkter.

Et øjeblik...