Woods luftbefugter

50m2 luftbefugter mjs-601 hace
HACE MJS-601 Luftbefugter 50m2 Varenr.: MJS-601 984,00 DKK pr. stk.
stk.
40m2 luftbefugter mjs-401 hace
HACE MJS-401 Luftbefugter 40m2 Varenr.: MJS-401 594,00 DKK pr. stk.
stk.
200m2 koldbefugter hace
HACE koldbefugter 200m2 Varenr.: PCMH45 5.493,00 DKK pr. stk.
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Få det rette indeklima

Bor du i et nybyggeri eller arbejder du på et kontor? Så har du sikkert oplevet at luftfugtigheden kan blive meget tør. Dette skyldes ofte et dårligt indeklima eller en forkert luftfugtighed. Det kan være svært at finde den perfekte balance i luftfugtigheden. Vil du have et godt indeklima bør du anskaffe dig en luftbefugter. Det kan være det perfekte redskab til at kunne opretholde den mest optimale luftfugtighed i det rum du befinder dig i.

Sådan opretholder du den optimale luftfugtighed

Med en luftbefugter kan du selv indstille luftfugtigheden på din maskine. De er lette at anvende og bruger lavenergi. De kræver minimal vedligeholdelse i form af påfyldning af vandtanken. Mange luftbefugtere leveres med en gennemsigtig vandbeholder, så du hurtigt kan få et overblik over, hvor meget vand der er tilbage i beholderen. Mange af disse luftbefugtere er også udstyret med en dyse, så du selv kan bestemme, hvor den skal lukke dampen ud henne.

Hvilke luftbefugter er bedst?

Der findes mange forskellige luftbefugtere. Det kan gøre der svært at vælge, hvilken der passer bedst til dit behov. Det første du skal tænke over, når du skal anskaffe dig en befugter er, hvor du skal bruge den og hvor ofte du skal bruge den. Er det et rum, du ikke skal befinde dig i længe af gangen, kan du med fordel anskaffe dig en luftbefugter med en timer funktion. På den måde kan du sørge for at rummet, du skal befinde dig i allerede har den ønskede luftfugtighed inden du kommer. Det kan være irriterende at høre på maskinen, hvis du opholder dig i rummet i længere tid af gangen. Derfor kan du hos ELVVS finde luftbefugtere der er støjsvage. Du vil derfor ikke blive generet af dem, når de er i gang.

Hvor ofte skal du bruge din befugter?

Brugsfrekvensen har meget at sige, når du skal købe din befugter. Er det en du skal anvende dagligt bør du købe en, som er energibesparende. Du kan hermed styre fugtigheden i rummet uden at skulle betale en dyr elregning. Har du købt en befugter med timer, kan du dermed selv tænde og slukke for maskinen på bestemte tidspunkter.

Affugter VS Luftbefugter

For at få det rette klima, er det ikke sikkert at en luftbefugter er det rette valg for dig. Hvis din luftfugtighed er for høj, vil en befugter ikke kunne løse problemet for dig. Du kan derfor i stedet anvende en affugter. Denne maskine kan modsat befugteren, suge fugten ud af rummet, så du får den mest optimale temperatur. Du slipper derfor for skader, som skimmelsvamp og fugtige rum.

 

 

Et øjeblik...