Mest populære i denne kategori

Woods luftbefugter

Produkter
luftbefugter mjs-501 hace till vandfilter
Vandfilter till HACE MJS-501 luftbefugter Varenr.: 112222 79,00 DKK pr. stk.
stk.
pak 4 luftbefugtere til kalkfilter universal
Universal kalkfilter til luftbefugtere (4 pak.) Varenr.: 112288 295,00 DKK pr. stk.
stk.
Filtersats till Woods Vienna HSW100 luftbefugter Varenr.: 84SW100F 299,00 DKK pr. stk.
stk.
200m2 til op koldbefugter pcmh45 hace
HACE PCMH45 koldbefugter op til 200m2 Varenr.: PCMH45 5.270,00 DKK pr. stk.
stk.
sweden in made 240m2 til op koldbefugter hsw100 vienna s wood
Gratis fragtFri fragt
Wood's Vienna HSW100 koldbefugter op til 240m2 | Made in Sweden Varenr.: Vienna HSW100 4.783,00 DKK pr. stk.
stk.
hygrostat med 40m2 luftbefugter whu400 woods
Woods WHU400 Luftbefugter 40m2, med hygrostat Varenr.: WHU400 959,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få det rette indeklima

Bor du i et nybyggeri eller arbejder du på et kontor? Så har du sikkert oplevet at luftfugtigheden kan blive meget tør. Dette skyldes ofte et dårligt indeklima eller en forkert luftfugtighed. Det kan være svært at finde den perfekte balance i luftfugtigheden. Vil du have et godt indeklima bør du anskaffe dig en luftbefugter. Det kan være det perfekte redskab til at kunne opretholde den mest optimale luftfugtighed i det rum du befinder dig i.

Sådan opretholder du den optimale luftfugtighed

Med en luftbefugter kan du selv indstille luftfugtigheden på din maskine. De er lette at anvende og bruger lavenergi. De kræver minimal vedligeholdelse i form af påfyldning af vandtanken. Mange luftbefugtere leveres med en gennemsigtig vandbeholder, så du hurtigt kan få et overblik over, hvor meget vand der er tilbage i beholderen. Mange af disse luftbefugtere er også udstyret med en dyse, så du selv kan bestemme, hvor den skal lukke dampen ud henne.

Hvilke luftbefugter er bedst?

Der findes mange forskellige luftbefugtere. Det kan gøre der svært at vælge, hvilken der passer bedst til dit behov. Det første du skal tænke over, når du skal anskaffe dig en befugter er, hvor du skal bruge den og hvor ofte du skal bruge den. Er det et rum, du ikke skal befinde dig i længe af gangen, kan du med fordel anskaffe dig en luftbefugter med en timer funktion. På den måde kan du sørge for at rummet, du skal befinde dig i allerede har den ønskede luftfugtighed inden du kommer. Det kan være irriterende at høre på maskinen, hvis du opholder dig i rummet i længere tid af gangen. Derfor kan du hos ELVVS finde luftbefugtere der er støjsvage. Du vil derfor ikke blive generet af dem, når de er i gang.

Hvor ofte skal du bruge din befugter?

Brugsfrekvensen har meget at sige, når du skal købe din befugter. Er det en du skal anvende dagligt bør du købe en, som er energibesparende. Du kan hermed styre fugtigheden i rummet uden at skulle betale en dyr elregning. Har du købt en befugter med timer, kan du dermed selv tænde og slukke for maskinen på bestemte tidspunkter.

Affugter VS Luftbefugter

For at få det rette klima, er det ikke sikkert at en luftbefugter er det rette valg for dig. Hvis din luftfugtighed er for høj, vil en befugter ikke kunne løse problemet for dig. Du kan derfor i stedet anvende en affugter. Denne maskine kan modsat befugteren, suge fugten ud af rummet, så du får den mest optimale temperatur. Du slipper derfor for skader, som skimmelsvamp og fugtige rum.

 

 

Et øjeblik...