Woods affugter

Producent
Pris
DKK
DKK
100m2 til op døgn liter 20 - adam affugter - eeese
IntroprisIntropris
Spar 18%
eeese - Affugter Adam - 20 liter/døgn, op til 100m2 Varenr.: 2503 1.625,00 DKK pr. stk.
stk.
m2 40 til op - ltr 10 - md12 affugter woods
Spar 40%
Woods Affugter MD12 - 10 ltr. - op til 40 m2 Varenr.: MD12 1.495,00 DKK pr. stk.
stk.
50m2 til op døgn liter 10 - emil affugter - eeese
IntroprisIntropris
Spar 13%
eeese - Affugter Emil - 10 liter/døgn, op til 50m2 Varenr.: 2501 1.295,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
model 2020 forbedret ny 70m2 til op affugter mrd20 s wood
Gratis fragtFri fragt
stk.
sweden in made test i bedst 140m2 til op affugter sw38fw s wood
Gratis fragtFri fragt
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Hvad er en affugter?

Hvis du har problemer med luftfugtigheden i dit hjem, så bør du investere i en affugter. Den sørger for at optimere dit hjems indeklima, til den luftfugtighed, som du har angivet. Der kan nemlig opstå mange former for skader på dit hjem eller kontor, hvis du har en for høj luftfugtighed. Du kan eksempelvis få en vandskade, eller i værste fald skimmelsvamp, som vil koste dig mange penge at få fjernet og renoveret.

Hvor kan jeg bruge en affugter?

Er dine muligheder for at lufte ud i hjemmet begrænsede i rum med en høj luftfugtighed, som eksempelvis et badeværelse eller en kælder, så kan en affugter være en god løsning for dig. Du kan sætte den ud i badeværelset efter du været i bad, eller have den permanent stående i kælderen. Har du en vaskekælder med et tørrerum, kan en affugter også være en god ide at anvende her. På den måde kan du optimere dit indeklima, så det passer bedst muligt til dig og dine omgivelser.

Hvilken affugter skal du bruge?

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer af affugtere. På den måde sikrer vi at du altid kan finde en, som vil matche dit behov. Er det eksempelvis at forhindre skimmelsvamp eller at kunne tørre dit tøj hurtigere, så har vi maskinen til begge dele. Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til dit hjem, kan du altid kontakte vores kundeservice, der har mange års erfaring og en dyb indsigt i vores produkter. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og derfor vil vi meget gerne kunne vejlede og guide dig til det rette køb ud fra dine behov.

Det skal du huske når du køber en affugter

Skal du bruge din affugter ofte, kan det være en god ide at vælge en, som har en stor vandtank, så du ikke skal tømme den så ofte. Skal du bruge den i et rum med mindre fugt, behøver du ikke en med en stor tank. Derfor kan det være en god ide at undersøge, hvad dit behov er før du anskaffer dig en. På den måde undgår du at anskaffe en dyr maskine med mange funktioner, som du slet ikke har behov for. 

Et øjeblik...