Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Woods luftrenser

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
m 32 til op - 155 tall luftrenser s wood
OutletOutlet
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Luftrenser fra Woods - Skab et bedre indemiljø

En luftrenser hjælper med at skabe et sundt og godt klima indenfor i et enkelt rum eller et større miljø. Uanset om det er til din private bolig, et kontor eller en institution, vil du få stor glæde af at få installeret en luftrenser.

Der findes i dag et stort udvalg af luftrensere på markedet. Hvis du derfor går efter et kvalitetsmærke, som kan holde i mange år frem, og som er har et fair prispunkt, bør du se efter en Woods luftrenser. Med en Woods luftrenser kan du vinke farvel til støv og bakterier, som kan være til stor gene for en.

Hos Elvvs.dk har vi samlet et stort udvalg af forskellige Woods luftrensere. Vi har nøje udvalgt nogle af markedets bedste og innovative modeller. Vi har naturligvis sørget for at købe stort ind, så vi kan tilbyde dig markedets bedste priser på alle vores modeller fra Woods.

Derfor skal du vælge en luftrenser

Der er flere gode argumenter og gode grunde til, hvorfor du skal vælge en luftrenser. Det kommer vi blandt andet ind på her, så du ikke er i tvivl om, hvorfor det kan være en god investering.

Forebygger gener og sygdomme

Det er måske ikke noget du bemærker, hvis du har en travl hverdag. Men der er mange støvpartikler og bakterier i luften og i de enkelte rum. Hvis du derfor har børn i hjemmet, eller du kan mærke, at du selv har tendens til at få hovedpine eller blive syg, så kan det godt have noget med luften at gøre. Hvis luften er tung, og fyldt med skadelige partikler, kan det give alvorlige gener. Det kan du komme til livs med en luftrenser.

Hvis du har allergi mod støv, vil den gå hen og blive din bedste ven. Særligt fordi HEPA-filteret opsamler alle de partikler, som kan være til gene for din allergi. Med et aktivt HEPA-filter kan du fjerne 99 % af de skadelige partikler i luften

Holder luften ren og sund

Ved at investere i en Woods luftrensere, kan du vinke farvel til både bakterier, støv og pollen. Du kan i hvert fald holde niveauet langt nede hver dag. Hvis ikke du får renset luften hver dag, vil du hurtigt kunne hobe sig op med støvmider og bakterier rundt omkring i hele rummet. Mange af disse bakterier og partikler der er i luften, kan være skadelige. Det er derfor en af grundene til at mange vælger at investere i en renser til luften og burde være en naturlig del af alle boligers ventilation for at skabe bedre indemiljø. En renser fra Woods er i stand til at kunne fjerne partikler som er 1/20 mindre end en bakterie.

Vælg en lydsvag og energivenlig luftrenser

Hvis din frygt ved at vælge en luftrenser er, at det enten larmer og støjer i din bolig, kan du med fordel vælge en renser fra Woods. Det udvalg af Woods luftrensere som du finder her hos Elvvs.dk er lydsvage. Det vil dermed ikke være til gene for jer, når I er hjemme eller skal til at sove. Derudover sluger renserne heller ikke en masse strøm. Vi har nemlig udvalgt de luftrensere, som har et lavt energiforbrug. Du kan derfor forsyne din bolig eller dit kontor med en luftrenser som du næsten ikke vil bemærke, er der, da den hverken larmer eller koster dig en del penge i energi om måneden. Du vil i stedet for et sundere og bedre indeklima.

Hvad kræver luftrenseren i vedligeholdelse?

Hos Elvvs.dk anbefaler vi at du skifter HEPA-filteret minimum 1 gang hvert halve år. På den måde er du sikret en lydsvag og effektiv ventilator. Den måde Woods luftrensere fungerer på at via ionisering. Det vil sige at renseren fanger de skadelige partikler via en positiv ladning, der klæber dem sammen og gør dem større samt lettere at fange.

Stort udvalg af kvalitetshøje produkter

Hos Elvvs.dk har vi gjort det enkelt og nemt for dig at vælge en renser til luften. Det har vi ved at samlet et stort udvalg af forskellige Woods luftrensere. Vi har nøje udvalgt de forskellige modeller, som vi mener er de bedste på markedet til prisen. Du får dermed en effektiv renser, der både er lydsvage og har det laveste energiforbrug.

Vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør af el- og vvs-artikler, hvorfor du finder alt, hvad du skal bruge her på siden. Vi har både luftrensere og alle reservedele, som du skal bruge til de forskellige modeller. Det betyder, at du kan samle dine indkøb af el- og vvs-artikler hos os.

Vi tilbyder de bedste priser

Når vi slår på, at vi tilbyder de bedste priser på en luftrenser, så står vi naturligvis ved det. Vi holder derfor løbende øje med markedet for at scanne priserne på markedet for alle luftrensere. Her tilpasser vi og justerer vores priser, så du altid kan købe alle produkter til den bedste pris.

Skulle det ske, at du finder en af vores renserne billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen ud fra vores “prismatch” betingelser. Her kan du opnå yderligere 5 % rabat udover, så der er en ekstra fordel ved altid at handle hos elvvs.dk. Du kan læse om alle vores betingelser og fordele ved prismatch nederst på siden.

Få professionel hjælp til at vælge den rette

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, eller har du spørgsmål til en af vores Woods luftrensere? Så kan du kan med fordel tage kontakt til vores kompetente og serviceminded kundeservice. Her forsøger vi at hjælpe og guide dig efter bedste evne. Du kan altid forvente en ærlig og professionel service.

Du kan komme i kontakt med vores kundeservice ved at benytte vores chatfunktion her på siden indenfor vores åbningstider. Du kan naturligvis også ringe til os direkte på 70 200 049 eller vælge at sende en mail til os på info@vvs.dk. Her bestræber vi på at besvare din mail indenfor 24 timer eller hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig vores bedste ekspertvejledning – på denne måde hjælper vi dig i mål med købet.

Et øjeblik...