Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Woods luftrenser

Produkter
hybrid luftrenser affugter ad20 woods
Gratis fragtFri fragt
Woods AD20 Affugter & Luftrenser (Hybrid) Varenr.: AD20 2.999,00 DKK pr. stk.
stk.
300 al luftrenser s wood
Wood's Luftrenser AL 300 Varenr.: WAP301-EU 4.084,00 DKK pr. stk.
stk.
150 tall luftrenser s wood
Wood's Luftrenser TALL 150 Varenr.: WAP1501-EU 2.668,00 DKK pr. stk.
stk.
luftrenser hepa uvc ledavance til pak 2 filtre nye
Nye filtre 2 pak. til LEDAVANCE UVC HEPA luftrenser Varenr.: 5680000056 157,00 DKK pr. stk.
stk.
hybrid luftrenser affugter ad30 woods
Gratis fragtFri fragt
Woods AD30 Affugter & Luftrenser (Hybrid) Varenr.: AD30 4.999,00 DKK pr. stk.
stk.
155 tall luftrenser s wood
Wood's Luftrenser TALL 155 Varenr.: WAP1551-EU 3.167,00 DKK pr. stk.
stk.
900 gran luftrenser s wood
Wood's Luftrenser GRAN 900 Varenr.: WAP901-EU 5.750,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hold luften ren

Har du en travl hverdag i et miljø med mange bakterier eller med mange børn. Så kan en luftrenser fra WOODS være en god ide at anskaffe dig. Den renser luften for både bakterier, støv og pollen og holder niveauet lavt. Der kan være mange skadelige partikler i luften og derfor kan det være en god ide at anskaffe dig en luftrenser. Luftrensere fra WOODS er i stand til at fjerne partikler som er 1/20 mindre end en bakterie.

Lydsvage luftrensere

Luftrenseren fra WOODS er ikke kun gode til at rense luften. De har også et lavt energiforbrug, så de kan rense luften uden at bruge for meget strøm. De fås i mange størrelser også i kompakte størrelser, så der er plads til dem på dit kontor, værelse og meget mere. Har du allergi, vil en luftrenser være din bedste ven. Du kan derfor få filtreret størstedelen af partiklerne fra, som giver dig allergi. Den er yderst velegnet til både børn og voksne. Nogle modeller er udstyret med et aktivt HEPA filter, som fjerner helt op til 99% af skadelige partikler.

Hvad kræver luftrenseren i vedligeholdelse?

Hos ELVVS anbefaler vi at du skifter HEPA filteret minimum 1 gang hvert halve år. På den måde er du sikret en lydsvag og effektiv ventilator. Den måde WOODS luftrensere fungere på at via ionisering. Det vil sige at luftrenseren fanger de skadelige partikler via en positiv ladning, der klæber dem sammen og gør dem større samt lettere at fange.

Hvorfor skal du anskaffe dig en luftrenser?

Mange mener at luften udenfor er forurenet, men i nogle tilfælde vil luften indenfor være næsten lige så slem. Der kan være store mængder af skadelige partikler inden for i samme niveau, som udenfor. Dette kan eksempelvis forekomme via husdyr, madlavning, støv, pollen, maling, kemikalier med videre.

Derfor er en luftrenser vigtig

Hvis du ikke får renset luften i det rum, du befinder dig i, så kan du i værste tilfælde blive meget syg grundet de forurenede partikler. Når du anvender din luftrenser, vil du få fjernet de skadelige partikler, som du kan indånde. P den måde vil du kunne holde dit helbred sundt og friskt i mange år frem.

Et øjeblik...