Woods luftkøler

Mest Solgte i Woods luftkøler
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Har du brug for at kunne kontrollere dit indeklima?

Har du dårligt indeklima og begrænset mulighed for at lufte ud på en varm sommerdag, kan du med fordel anskaffe dig en luftkøler fra WOODS. Det kan hjælpe dig meget at få en luftkøler, når vejret er varmt. Vores luftkølere kan køle rummet ned selvom du ikke er i det. På den måde kan du komme hjem efter en lang arbejdsdag til et hjem, der er helt nedkølet. Det er ikke kun dit hjem, men også kontoret du kan nedkøle, så det har opnået den rette temperatur inden du er nået på kontoret.

Stort udvalg af luftkølere fra WOODS

Om sommeren er det dejligt at komme hjem til et afkølet hjem. Mange har aircondition, som kan klare arbejdet, men det er ikke altid at det er en økonomisk løsning. Derfor kan en luftkøler være en god ide, fordi den kan nedkøle luften i rummet du befinder dig i uden at bruge enorme mængder af strøm. Et mobilt airconditionanlæg kan bruge helt op til 1.500 W, hvor en luftkøler kun bruger omkring 100W. Derudover er den også billigere at anskaffe sig. De er også mere miljøvenligt, fordi de ikke anvender gas til at køle ned med.

Nedkøling af åbne rum

En luftkøler kan sænke temperaturen i rummet med 3-4 grader, selv i åbne miljøer med gennemtræk. Du behøver derfor ikke at have lukket alle døre og vinduer på samme tid, for at luftkøleren virker. Luftkølere fra WOODS cirkulerer og udskifter luften, så den hele tiden køles ned.

Honeywell CL30XC

Luftkøleren fra WOODS kaldet honeywell CL30XC er en af de mest populære verden over. Den er meget brugervenlig, så du altid ved, hvordan du skal anvende den. Den har en kraftig motor, som kan nedkøle et rum hurtigt. Disse modeller er også udstyret med et kulstøv filter, som kan filtrere partikler fra, der er skadende for dig. Derudover har den også et stort touch display, der gør den let at betjene. Du kan tage tanken af og tilslutte en alarm, når vandstanden er lav.

Honeywell CO60PM

Denne model af luftkølere fra WOODS er perfekt til indendørs brug samt halv åbne miljøer. Dette giver dig en ventileret og kølig atmosfære. Denne model har en vandtank med beholder på op til 60 Liter. Den er også udstyret med en indbygget overløbssikring, så den ikke kortslutter. Denne model er særligt velegnet til terrasser og halvåbne miljøer. 

Et øjeblik...