Mest populære i denne kategori

Woods hygrometer

Produkter
whg-1 hygrometer woods
Woods Hygrometer WHG-1 Varenr.: WHG-1 167,00 DKK pr. stk.
stk.
sensor kabel med hygrotermometer woods
Woods Hygrotermometer med kabel sensor Varenr.: SS7002 909,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få styr på luftfugtigheden

Har du svært ved at holde styr på luftfugtigheden i dit hjem? Har du en vinkælder, hvor det er vigtigt at få opretholdt en specifik temperatur og luftfugtighed, så kan du med fordel anskaffe dig et hygrometer fra WOODS.

Hvad er et hygrometer

Et hygrometer er et termometer, som måler luftfugtighed niveauet og temperaturen i rummet, som den er anbragt i. Der findes hygrometer, der måler fugtigheden via den ledning, som er tilknyttet, men også digitale hygrometer med termostat. Har du derfor en kælder, hvor luftfugtigheden er for høj og kan det hjælpe at lufte ud. Har temperaturen udenfor dog en højere luftfugtighed end indenfor, vil du få brug for en affugter. Dit hygro termometer kan hjælpe med at orientere dig om fugtigheden i rummet, hvor en affugter kan gøre arbejdet færdigt og affugte rummet, hvor fugtigheden er for høj. Er luften for tør i rummet kan du anvende en luftbefugter, der hjælper dig til at øge luftfugtigheden i rummet.  

Hvilket hygrometer skal du vælge?

Hos ELVVS kan du finde to forskellige slags hygro termometer. Vi har nogle med kabelsensorer, hvor displayet viser både den aktuelle luftfugtighed og temperaturen. Du kan via et tryk på knappen se hvad den højeste og laveste værdi har været i en given periode. Du kan få dit hygrotermometer til at afgive en diskret alarm, hvis luftfugtigheden afviger fra det, den er sat til. Vi har også nogle med digitalt display, som kan vise temperaturer både i Celsius og Fahrenheit. Køber du et hygrometer vil du kunne opdage fugtproblemer, før skaden er sket!

Luftfugtighed efter årstiden

Luftfugtigheden kan ændre sig alt efter, hvilken årstid det er. Ofte vil fugtigheden i luften være højere i sommerperioderne. De opnår en fugtighed helt op til 60-65%, hvor de i vinterperioden er på ca. 40-45%. Dannelsen af skimmelsvamp opstår ved en fugtighed på over 70%. Det er derfor en god ide at anskaffe et hygrometer, da den kan forhindre fugtigheden i luften vil overstige 70%. Du kan på den måde forebygge skader som skimmelsvamp, der vil koste dig mange penge at få fjernet og renoveret efterfølgende. På den måde er en lille maskine som et hygrometer tjent mange gange hjem igen ved anskaffelse.

Et øjeblik...