Badeværelsesventilator

Undgå at få fugtskader og duggede spejle på dit badeværelse med en badventilator. Med for høj luftfugtighed i et badeværelse kan du i værste tilfælde risikere at få skimmelsvamp og mug. Hos Elvvs lægger vi stor vægt på kvalitet og pris. Derfor har vi et bredt udvalgt af baderumsventilatorer. Med mærker som blandt andet S&P Ventilation og PAX Ventilation er vi med til at optimere dit badeværelse på bedste vis.

 

Vores udvalg af badventilatorer passer til stort set alle typer af badeværelser. Du kan få ventilatorerne i forskellige størrelser og udformninger. Vi har ventilatorer til både loft og væg i både plastik og metal alt efter, hvad der passer ind i dit hjem.

Vores mest populære
Gode tilbud i Badeværelsesventilator
Hvad siger kunderne?

Hvilken type badventilatorer skal du vælge?

Det er forskelligt hvad, der lægges vægt på når man er på udkig efter en ny ventilator til badeværelset og der findes mange forskellige typer. To af vores bedst sælgende ventilationstyper er fugtstyrede- og lydsvage ventilatorer. 

Få en fugtstyret ventilator med elektronisk timer til dit badeværelse. Badeværelset er det mest fugt holdige rum i huset. Derfor er det vigtigt at få styr på indeklimaet. Dårligt indeklima skaber fugt og svamp, som bliver dyrt at få fikset. Det er derfor både billigere og lettere at få installeret en baderumsventilator, som er fugtstyrede. Vi har fugtstyrede ventilatorer med elektronisk timer til alle typer badeværelser. Du kan installere den på din væg eller i dit loft. Se udvalget af fugtstyrede ventilatorer her https://www.elvvs.dk/c/ventilator-fugtstyret-4981/

Har du et behov for en lydsvag ventilator er det en god ting at starte ud med, hvor mange decibel ventilatoren støjer. Hos Elvvs anbefaler vi S&P Ventilation som de mest lydsvage og kvalitetsbevidste baderumsventilatorer.Se vores brede udvalg af lydsvage ventilatorer.

Har du brug for råd og vejledning?

Hos ELVVS sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der på alle måder bedst tilgodeser dine behov. Vi har løsninger, der lever op til de krav, som du har til brugervenlighed og æstetik, uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten af lyskilderne. Dertil er vores priser konkurrencedygtige, og vi sætter i en ære i at hjælpe dig på bedst mulige vis. Skriv en mail til: info@elvvs.dk eller kontakt os på tlf. 70200049.