Hvad siger kunderne?

Badeværelset er det mest fugtholdige rum i huset. Fugten kan blive skyld i et dårligt indeklima med skimmelsvamp og mug, som bliver dyrt at få fikset. Derfor er det vigtigt at lufte ud og komme af med den varme og fugtige luft på badeværelset. Fugt og skimmel har ideelle betingelser for rigtigt at kunne udfolde sig og skabe problemer i et miljø, som altid er varmt og fugtigt. Med den rette ventilation reduceres risikoen, så derfor er det værd at overveje badeværelsesventilationen nøje.

Ventilator til badeværelset – se vores store udvalg

På denne side har vi samlet alle vores badeværelsesventilatorer, så du kan få det store overblik. Du har også mulighed for at krydse af i filteret, så du kun får vist resultater med de specifikationer, du ønsker. Det kunne fx være størrelsen på røret, som ventilatoren skal sidde i. Eller det kunne være et ønske om en fugtstyret ventilator eller en med timerfunktion eller bevægelsessensor. Vores udvalg af badventilatorer passer til stort set alle typer af badeværelser. Du kan få ventilatorerne i forskellige størrelser og udformninger. Vi har ventilatorer til både loft og væg i både plastik og metal alt efter, hvad der passer ind i dit hjem.

Hvilken type badventilatorer passer til dit behov?

En baderumsventilator er en god løsning til alle typer badeværelser. Du kan installere den på væggen eller i loftet. Det er forskelligt hvad, der lægges vægt på når man er på udkig efter en ny ventilator til badeværelset og der findes mange forskellige typer. To af vores bedst sælgende ventilationstyper er fugtstyrede- og lydsvage ventilatorer.

Er du i gang med den helt store renovation, så læs vores store badeværelsesguide her.

Fugtstyret ventilator med elektronisk timer

Vi kan for eksempel anbefale en fugtstyret ventilator, som også har elektronisk timer.  Timeren bestemmer, hvor længe ventilatoren skal køre, efter lyset er slukket. Hygrostaten er påvirket af hvor meget fugt, der er i rummet. Hygrostaten tænder selv, når der kommer fugt i rummet og slukker igen, når den har trukket fugten ud af rummet. Du indstiller selv, hvornår ventilatoren skal starte, ud fra den givne luftfugtighed (60-90%).

Lydsvag ventilator til badeværelset

Har du behov for en lydsvag ventilator, er det en god ting at starte med at undersøge, hvor mange decibel ventilatoren støjer. Hos Elvvs anbefaler vi S&P Ventilation som de mest lydsvage og kvalitetsbevidste baderumsventilatorer. Se vores brede udvalg af lydsvage ventilatorer med navnet S&P Silent.

Har du brug for råd og vejledning?

Hos ELVVS sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der tilgodeser dine behov. Vi har løsninger, der lever op til de krav, som du har til brugervenlighed og æstetik. Vores priser er konkurrencedygtige, uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Kontakt os på chatten, skriv en mail til: info@elvvs.dk eller ring os på tlf. 70200049.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge?

Som udgangspunkt findes der tre forskellige typer badeværelsesventilatorer: standard, med timer og ventilatorer med hygrostat (fugtstyrede ventilatorer). Du skal derfor gøre op med dig selv, om du selv vil tænde for udluftningen, eller om den skal tænde automatisk. Det kan ske enten ved hjælp af en fugtstyring eller en timer-funktion.

Hvordan virker en badeværelsesventilator?

En badeværelsesventilator sørger for, at der kommer frisk luft ind i badeværelset. Den friske luft erstatter den varme, fugtige luft og mindsker dermed risikoen for fugt og skimmel.

Hvor monterer man en ventilator til badeværelset?

Monteringen af ventilatoren varierer. Nogle typer bliver monteret direkte i ydermuren eller i loftet/taget, mens andre monteres med kanaltræk. Ventilatoren skal dimensioneres i forhold til rummets størrelse og selve fugtbelastningen. En ventilator med en for lille kapacitet kan ikke udskifte luften hurtigt nok.

Et øjeblik...