Hvad siger kunderne?

Vælg den rette ventilator første gang

Nu melder spørgsmålet sig naturligvis. Hvilken ventilator skal du vælge? Her kan du vælge blandt forskellige typer. Du finder ventilatorer, som blot suger den fugtige luft ud, og du kan også finde ventilatorer, som ovenikøbet puster frisk luft ind igen. Se blot nogle af vores tilbud her:

 

  • S&P Silent ventilatorer med timer

  • Fugtstyret ventilator - kan indstilles til at starte, når luftfugtigheden når et vist niveau

  • Dertil fører vi et stort udvalg af tilbehør til ventilatorer

 

For at få adgang til den friske luft, skal ventilatoren naturligvis installeres, hvor du via en ydervæg kan nå ud til luften omkring boligen, men det er sjældent forbundet med de store problemer. En ventilator er en sikker og let måde at komme et irriterende og potentielt skadeligt problem til livs på.

Et sundt indeklima er vigtigt

Indeklimaet i en bolig er afhængig af en række forskellige faktorer. Og det gør sig naturligvis også gældende for indeklimaet i dit badeværelse. Der er forskel på, om du bor der alene, eller om I er en familie med et større behov. Du skal huske på, at det ikke kun er badevandet, som afgiver fugt. Våde håndklæder er også en stor synder og kan i sidste ende være med til at forårsage både svamp, råd og generelt dårlige forhold. Tag derfor dine forholdsregler, og installer en ventilator, der kan fjerne størstedelen af fugten.

Ring eller skriv til os

Slip for træthed, hoste og andre symptomer, som et dårligt indeklima kan være skyld i. Hos ELVVS.dk hjælper vi dig meget gerne med at finde den rette løsning til dig og din familie, hvis du synes, at det er problematisk at finde rundt i alle de forskellige modeller og typer, som vi tilbyder. Ring eller skriv til os, og så finder vi løsningen på dine fugtproblemer med en smart og funktionel ventilator.

Et øjeblik...