Ventilatorer

Hos ELVVS.dk fører vi et stort udvalg af ventilatorer. Med en ventilator kan du holde fugt og svamp væk fra dit badeværelse, uden at du skal bruge en formue på nye vinduer eller andre installationer, som hurtigt kommer til at blive meget kostbare. Vi sætter naturligvis en ære i at kunne fornøje dig med de allerbedste produkter, og derfor finder du også kun ventilatorer fra de fremmeste producenter i vores udvalg. Så er du sikker på at få bugt med fugten og sikre dig selv og din familie et sundere indeklima.

Når fugten tager over

Du kender det sikkert godt. Badet er overstået, og hele familien er klar til at komme ud ad døren. Men når en familie på fire går i bad om morgenen, skaber I en masse damp i badeværelset, som ikke altid kan slippe væk. Det ses specielt i ældre lejligheder, hvor badeværelset sjældent er særligt stort - og her kan du også let komme ud for, at badeværelset ikke har vinduer, som du efterfølgende kan åbne. Her er det en god idé med en ventilator, som kan rense ud i luften og fjerne den høje luftfugtighed.

 

Mest Solgte i -Ventilatorer
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Ventilatorer fra kendte mærker

Tit følges el og VVS ad, og det gør det bestemt også i moderne hjem. Når det gælder ventilatorer, er det også tilfældet, da det er en elektrisk installation, der monteres i vådrum. Dette er typisk i badeværelser. Der kan dog være god grund til også at have en i køkkenet og/eller i bryggerset.

Vores udvalg inden for ventilatorer spænder bredt, og vi forhandler forskellige typer fra diverse brands. Kig dig omkring her på vores hjemmeside. Du navigerer videre til specifikke produkter ved at vælge enten en kategori eller ved at klikke/tappe på et brandnavn nedenfor.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af diverse elartikler og VVS. Skulle vi alligevel ikke have det, som du er på jagt efter – så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan du finder den model du leder efter

Hvis du ved, hvilken type ventilator du er på udkig efter, er det rimelig nemt at finde den ønskede model. Du skal i få fald finde et specifikt produkt ved at klikke på en af de forskellige typer. Hvis du føler dig lidt på bar bund og ikke ved, om du skal finde den ønskede model ved at vælge type eller brand, så kan du også klikke ind på et af de mest solgte produkter her på siden.

Vores webshop viser nemlig de produkter, der oftest købes af andre kunder, og dette kan dermed give dig et indtryk af, hvad der formentlig også vil være et godt valg til dig. Eksempler på produkter, der tit købes af andre kunder, kan omfatte Vortice-modeller med snoretræk samt Vortice standardmodeller og S&P Silent-modeller.

Når du klikker videre ind på enten brand eller type, vil du også kunne se de mest solgte produkter der. Udvalget vil afspejle den kategori, og det vil dermed give dig et indtryk af de mest solgte ventilatorer og tilbehør af en bestemt type eller fra et bestemt brand, som måske ellers ikke er fremhævet her på den overordnede kategoriside.

Underkategori for type

Når det gælder kategorierne, så har vi inddelt produkterne i følgende undergrupper:

Brandet Vortice dominerer kategorierne, og det afspejles formentlig også i det udvalg af mest solgte produkter, som du kan se øverst på denne side. Det er dog nemt at se, hvorfor Vortice-ventilatorer er populære hos vores kunder. Det er de formentlig, fordi de bl.a. er effektive, støjsvage og fås til en fornuftig pris.

Effektive, støjsvage og økonomivenlige ventilatorer fås også fra andre brands, og det omfatter f.eks. almindelige badeværelsesmodeller fra Cata og professionelle varmepumper fra Bosch.

Underkategori efter brand

Hvis du leder efter en ventilator eller anden luftforbedringsløsning fra et specifikt brand, så er det oplagt at dykke ned i de forskellige brands, som vi forhandler. For de fleste af brandsene her på siden vil du komme ind på en ny kategoriside, hvor du skal vælge en underkategori for at se specifikke produkter i deres omfattende produktudvalg.

De brands, som vi forhandler ventilatorer og andre luftforbedringsløsninger fra, er:

De brands, som vi typisk har det største udvalg indenfor, er f.eks. Bosch, Cata, S&P, Ventico Nordic A/S og Woods. Bosch-produkter omfatter bl.a. luft-til-luft-varmepumper og luft-til-vand-varmepumper, hvorimod brandsene Cata og S&P samt Vortice typisk omfatter almindelige ventilatorer, der er perfekte til badeværelser og bryggerser, hvor den fugtige luft skal udskiftes på en diskret måde.

Fordele ved at have en ventilator samt gode råd

Dårligt indeklima kan føre til luftvejsirritation, hvilket kan medføre astma. At have et hjem, hvor luftfugtigheden er lav, og hvor der i øvrigt er en hyppig udskiftning af luften, vil forebygge eventuelle fugtproblemer.

Særligt fugt i vådrum såsom badeværelser kan være særligt udfordrende, da fugten kan risikere at sætte sig i gulv, vægge og lofter, hvis ikke den bliver udskiftet ofte. Når der tages bad, er det en rigtig god idé at sætte vinduet lidt på klem, så ventilatoren bedre kan suge luften ud ved at trække ny luft ind udefra. Hvis der ikke er et vindue på klem eller anden kilde til frisk luft udefra, vil en ventilator have svært ved at skifte luften, da den ikke kan "trække vejret" ordentligt.

Fordelen ved at have en effektiv udluftningsløsning er, at et badeværelse er mindre fugtigt, hvilket gør, at håndklæderne tørrer hurtigere, og den luft der bliver afgivet, kan komme ud via ventilatoren, når den kører. Hvis luftfugtigheden i din bolig eller anden bygning er for høj, er der risiko for strukturelle skader på grund af fugt. Råd og svamp opstår, når de rette forhold herfor er der, og det vil ofte sige lidt koldt og fugtigt.

Som supplement til at lade badeværelsesventilatoren køre, kan du også lufte ud en eller flere gange om dagen, hvor du åbner flere vinduer og eventuelt døre, så du får gennemtræk. Det er en effektiv måde at udskifte luften på. Som minimum anbefaler vi, at du har en god ventilator og sørger for at lade den køre, til der ikke længere føles fugtigt i dit badeværelse.

Hvilke typer findes der?

En ventilator kan enten være tidsstyret, fugtighedsstyret eller tænde sammen med lyset, der f.eks. sidder inde i eller over brusekabinen. Nogle modeller har kuglelejer, hvilket betyder, at de er mere støjsvage sammenlignet med modeller, der har andre typer af lejer.

Foruden de almindelige modeller til typiske vådrum såsom badeværelsesventilatorer, så forhandler vi også større installationer, der f.eks. er oplagte til store rum og kontorbygninger.

De produkter inden for kategorien 'ventilator', som vi forhandler, omfatter bl.a. følgende:

  • S&P Silent-modeller med timer.
  • Fugtstyrede modeller (kan indstilles til at starte, når luftfugtigheden når et vist niveau).
  • Plus et stort udvalg af tilbehør.

Om du skal vælge den ene eller den anden type kommer an på dit behov og dine ønsker. Du kan f.eks. købe en model, der kan installeres direkte i muren, men du kan også finde modeller, der kan installeres i loftet eller i vinduet. Hvis du gerne vil montere ventilatoren i vinduet, skal du huske et vindueskit, der passer til den ønskede model.

Må du selv installere en ventilator?

Det korte svar er nej. Den eneste undtagelse er, hvis du selv er autoriseret installatør.

En installation af en ventilator omfatter dog to forskellige ting, og den ene er monteringen, og den anden er tilslutningen til elnettet. Det første må en almindelig, ikke-uddannet person gøre, men sidstnævnte – altså selve el-arbejdet – skal udføres af en autoriseret elektriker, der har forstand på tilslutning af denne type elektrisk installation.

En autoriseret installatør er bekendt med de gældende krav til bygninger og vådrum i særdeleshed, så derfor vil du være sikker på at få en gyldig og sikker installation, hvis du hyrer en fagperson til både at montere og tilslutte ventilatoren for dig. Jo større og mere avanceret den er, jo mere oplagt er det, at det ikke er en lægmand, der monterer den.

Stort udvalg fordelt på mere end 300.000 varenumre i alt

Vi er vilde med både el og VVS, og da vi har et bredt sortiment inden for disse to produktgrupper, er der formentlig ikke de varer, som du ikke finder hos os. Hvis du mod forventning skulle kigge forgæves her på vores webshop, så hører vi meget gerne fra dig. Vi vil nemlig gerne gøre, hvad vi kan for at skaffe de ønskede varer hjem til dig.

Det er nemt for dig at komme i kontakt med os, uanset om du har ris, ros eller spørgsmål til os. Hvis du gerne vil forhøre dig ad vedrørende et specifikt produkt, så kan du bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside på denne underside: https://www.Elvvs.dk/missing.php.

Hvis du ønsker at snakke med os direkte om f.eks. elartikler, VVS-artikler, lyskilder eller belysning foruden ventilatorer af alverdens typer og fra forskellige brands, så kan du give os et kald på telefonnummer 70 200 049. Jo mere præcis du kan være, når du ringer til os eller bruger kontaktformularen, jo bedre kan vi hjælpe dig. Hvis du eksempelvis kender varens produkt-/varenummer fra leverandøren, så vil vi have meget nemmere ved at finde frem til varen og bestille den hjem til dig.

Gør en god handel hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk elsker vi glade kunder, og vi elsker elartikler, VVS og ventilation i både private hjem, sommerhuse og andre bygninger. Derfor håber vi også, at vi kan hjælpe dig med at gøre en god handel her hos os.

Vi tilbyder dig nemlig prismatch med 5 % rabat oveni på visse produkter, og vi kan typisk levere lagervarer inden for få hverdage.

Uanset om du ringer eller skriver til os, kan du forvente rettidig, venlig og professionel kundeservice. Du kan også sende os en besked via chatboksen her på siden. Hvis ikke vi svarer med det samme, kan det være fordi vi holder fyraften. Du kan i så fald forvente svar hurtigst muligt per e-mail. Vi svarer endda på e-mails aften og weekend. Vi glæder os til at høre fra dig, og så håber vi, at vi kan få dig godt i gang med skifte den fugtige luft.

Et øjeblik...