Ventilatorer

Hos ELVVS.dk fører vi et stort udvalg af ventilatorer. Med en ventilator kan du holde fugt og svamp væk fra dit badeværelse, uden at du skal bruge en formue på nye vinduer eller andre installationer, som hurtigt kommer til at blive meget kostbare. Vi sætter naturligvis en ære i at kunne fornøje dig med de allerbedste produkter, og derfor finder du også kun ventilatorer fra de fremmeste producenter i vores udvalg. Så er du sikker på at få bugt med fugten og sikre dig selv og din familie et sundere indeklima.

Når fugten tager over

Du kender det sikkert godt. Badet er overstået, og hele familien er klar til at komme ud ad døren. Men når en familie på fire går i bad om morgenen, skaber I en masse damp i badeværelset, som ikke altid kan slippe væk. Det ses specielt i ældre lejligheder, hvor badeværelset sjældent er særligt stort - og her kan du også let komme ud for, at badeværelset ikke har vinduer, som du efterfølgende kan åbne. Her er det en god idé med en ventilator, som kan rense ud i luften og fjerne den høje luftfugtighed.

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Vælg den rette ventilator første gang

Nu melder spørgsmålet sig naturligvis. Hvilken ventilator skal du vælge? Her kan du vælge blandt forskellige typer. Du finder ventilatorer, som blot suger den fugtige luft ud, og du kan også finde ventilatorer, som ovenikøbet puster frisk luft ind igen. Se blot nogle af vores tilbud her:

 

  • S&P Silent ventilatorer med timer

  • Fugtstyret ventilator - kan indstilles til at starte, når luftfugtigheden når et vist niveau

  • Dertil fører vi et stort udvalg af tilbehør til ventilatorer

 

For at få adgang til den friske luft, skal ventilatoren naturligvis installeres, hvor du via en ydervæg kan nå ud til luften omkring boligen, men det er sjældent forbundet med de store problemer. En ventilator er en sikker og let måde at komme et irriterende og potentielt skadeligt problem til livs på.

Et sundt indeklima er vigtigt

Indeklimaet i en bolig er afhængig af en række forskellige faktorer. Og det gør sig naturligvis også gældende for indeklimaet i dit badeværelse. Der er forskel på, om du bor der alene, eller om I er en familie med et større behov. Du skal huske på, at det ikke kun er badevandet, som afgiver fugt. Våde håndklæder er også en stor synder og kan i sidste ende være med til at forårsage både svamp, råd og generelt dårlige forhold. Tag derfor dine forholdsregler, og installer en ventilator, der kan fjerne størstedelen af fugten.

Ring eller skriv til os

Slip for træthed, hoste og andre symptomer, som et dårligt indeklima kan være skyld i. Hos ELVVS.dk hjælper vi dig meget gerne med at finde den rette løsning til dig og din familie, hvis du synes, at det er problematisk at finde rundt i alle de forskellige modeller og typer, som vi tilbyder. Ring eller skriv til os, og så finder vi løsningen på dine fugtproblemer med en smart og funktionel ventilator.