Mest populære i denne kategori

Mobile klimaanlæg

Produkter
varmepumpe kw 5 2 transportabel haier
Haier transportabel 2,5 kw varmepumpe Varenr.: 5478745222 5.845,00 DKK pr. stk.
stk.
wifi a 5kw 3 køleanlæg mobil midea
Midea mobil køleanlæg 3,5kw a wifi Varenr.: 7878403421 5.134,00 DKK pr. STK.
STK.
a kw 6 2 køleanlæg mobil midea
Midea mobil køleanlæg 2,6 kw a Varenr.: 7878403502 4.994,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Sveder du i sommervarmen?

Så kan vi anbefale dig anskaffe dig et mobilt klimaanlæg eller en mobil aircondition, som det også kaldes. Fordelen ved anlægget er, at det ikke skal monteres på væggen. Du kan derfor flytte det rundt efter behov, så længe det har aftræk til det fri.

Mobilt klimaanlæg til hjemmet, jobbet og på ferien

Et mobilt klimaanlæg er en idéel løsning, hvis ikke I har behov for vedvarende afkøling af et rum. Anlægget kan flyttes fra rum til rum, så fx udestuen afkøles om dagen og soveværelset om natten. Et mobilt klimaanlæg er en god og billig løsning i små kontormiljøer, hvor lokaler opvarmes forskelligt i løbet af arbejdsdagen. Det transportable klimaanlæg er også oplagt at medbringe på campingferie i de varme sommermåneder.

Et godt indeklima er vigtigt for dit velbefindende

God ventilation, behagelig temperatur og luftfugtighed er afgørende for dit velbefindende. Elvvs forhandler mobile klimaanlæg fra KGK i en høj kvalitet, som både kan køle, affugte og ventilere luften. Under køleprocessen og affugtningen udvindes der vand fra luften til enheden. Du skal derfor sørge for at tømme vandtanken løbende, eller du kan tilslutte et afløbsrør. KGK’s mobile klimaanlæg er kraftfulde og kendt for høj driftssikkerhed. Den billigste model KGK PAC-8 har en effekt på 2,3 kW og kan køle et rum på op til 30 m2. Den store model KGK PAC-13 har en effekt på 3,8 kW og kan både køle og varme.

Nem at betjene

KGK’s mobile airconditionanlæg er plug and play. Du opstarter anlægget meget nemt ved at tilslutte det til en 230V stikkontakt – og så er det klar til drift. Anlægget har afgangsslange, som nemt monteres i vinduet ved hjælp af det medfølgende tilbehør. Der medfølger dele, som kan dække af for det åbne vindue-rum. Temperaturen styres af den indbyggede mikroprocessor og kan ændres med et enkelt tryk på den infrarøde fjernbetjening. Anlægget fremtræder i et elegant og tidløst design. Det mobile klimaanlæg kan anvendes til hjemmebrug, sommerhuse, kontorer, restaurationer, klinikker o.lign.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket mobilt klimaanlæg skal jeg vælge?

Hos Elvvs kan du finde anlæg, der hver især besidder nogle rigtig gode fordele, men det er umuligt at udpege et af anlæggene som det bedste. Du skal vælge det anlæg, der reelt set svarer til dit behov.

Hvilke fordele er der ved et mobilt klimaanlæg?

Et mobilt klimaanlæg kan du bruge i alle rum i huset, så længe der er et vindue eller dør til aftræksslangen. Det er en kæmpe fordel, at du kan flytte anlægget rundt efter solens opvarmning af rummene. Anlægget kræver heller ikke montering på ydersiden af huset og en slange gennem muren.

Kan et mobilt klimaanlæg bruges på arbejdspladsen?

Ja, en transportabel aircondition er ideel til kontormiljøer, serverrum, kopirum, mindre butikker og lignende. Det smarte ved det mobile anlæg er, at du kan nøjes med at have den stående om sommeren, når solen bager.

Et øjeblik...