Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Mobil aircondition til boligen

Leder du efter en smart og fleksibel løsning, når det kommer til at holde dig afkølet? Så kan en mobil aircondition være lige det, du leder efter. I udvalget hos Elvvs.dk har vi nøje udvalgt forskellige varianter, der både kan bruges i hjemmet, på jobbet og ikke mindst på ferien.

Gå gerne på opdagelse her på siden og se, om ikke du kan finde en mobil aircondition, der kan leve op til dine ønsker og behov, når det kommer til afkøling.

Hold dig afkølet i sommervarmen med en mobil aircondition

Sveder du i sommervarmen? Så kan vi anbefale dig anskaffe dig et mobilt klimaanlæg eller en mobil aircondition, som det også kaldes. Fordelen ved anlægget er, at det ikke skal monteres på væggen. Du kan derfor flytte det rundt efter behov, så længe det har aftræk til det fri. Du har derfor rig mulighed for at holde dig afkølet, når de varme temperaturer melder sig. Det er uanset, om ønsker det i hjemmet, på jobbet eller med på ferien.

En mobil aircondition er en ideel løsning, hvis du ikke har behov for vedvarende afkøling af et rum. Anlægget kan flyttes fra rum til rum, så f.eks. udestuen afkøles om dagen og soveværelset om natten.

Kigger vi i retningen af arbejdspladser, kan et mobilt klimaanlæg være en god og billig løsning i små kontormiljøer, hvor lokaler opvarmes forskelligt i løbet af arbejdsdagen.

Sidst er en mobil aircondition også oplagt at medbringe på campingferie i de varme sommermåneder. Anlægget kan nemlig gøre ferien væsentligt mere behagelig - det gælder både de dage, hvor der er lidt eller meget vind.

Få et godt og behageligt indeklima med en mobil aircondition

God ventilation, behagelig temperatur og luftfugtighed er afgørende for et godt og behageligt indeklima. Af disse årsager forhandler vi hos Elvvs.dk derfor også mobile klimaanlæg fra KGK i en høj kvalitet, som både kan køle, affugte og ventilere luften. Under køleprocessen og affugtningen udvindes der vand fra luften til enheden. Du skal derfor sørge for at tømme vandtanken løbende, eller tilslutte den til et afløbsrør.

KGK’s mobile klimaanlæg er kraftfulde og kendt for høj driftssikkerhed. Den billigste model KGK PAC-8 har en effekt på 2,3 kW og kan køle et rum på op til 30 m2. Den store model KGK PAC-13 har en effekt på 3,8 kW og kan både køle og varme.

Hvad end du får et af vores produkter ind i dit eget hjem, din arbejdsplads eller med på ferien, så vil du opleve, hvor stor en forskel en mobil aircondition kan gøre. For det er langt fra altid nok bare at åbne vinduer for at lufte ud. Det kan nemlig langt fra skabe et indeklima, der er behageligt at opholde sig i.

En mobil aircondition er nem at betjene

KGK’s mobile airconditionanlæg er plug and play. Du starter anlægget meget nemt ved at tilslutte det til en 230V stikkontakt – og så er det klar til drift. Anlægget har afgangsslange, som nemt monteres i vinduet ved hjælp af det medfølgende tilbehør. Der medfølger dele, som kan dække af for det åbne vindue-rum.

Temperaturen styres af den indbyggede mikroprocessor og kan ændres med et enkelt tryk på den infrarøde fjernbetjening. Anlægget fremtræder i et elegant og tidløst design. Det mobile klimaanlæg kan anvendes til hjemmebrug, sommerhuse, kontorer, restaurationer, klinikker og lignende. Og da den er nem at betjene, er det ingen sag at få den godt i gang - uanset hvem der måtte betjene den.

Vi tilbyder prismatch på mobil aircondition

Som kunde hos Elvvs.dk kan du også se frem til, at vi tilbyder prismatch af vores mobil airconditions. Skulle du derfor også finde et af vores produkter til en billigere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen. Det er med til at sikre dig, at du altid kan få den bedst mulige pris, når du handler gennem vores side. Samtidig har gør det det ekstra attraktivt, at du samlet alle dine køb ét sted - og det kan desuden også være med til at spare dig for en masse tid, uanset om du skal handle stort eller småt ind.

Vi har desuden sørget for, at du kan få din bestilling leveret hurtigt. Når først du har lagt en ordre her på siden, kan din mobil aircondition være fremme i løbet af 1-3 hverdage. Du kan derfor også have din bestilling fremme i løbet af ingen tid, så du kan blive afkølet, når de varmere temperaturer melder deres ankomst.

En sidste ting der skal fremhæves ift. prisen er, at du kan finde anlæg i flere forskellige prisklasser. Chancerne er derfor ekstra store for, at du kan finde en variant, der passer ind i dit budget til en mobil aircondition.

Find din næste mobil aircondition hos Elvvs.dk

I udvalget hos Elvvs.dk er der forskellige mobile anlæg at vælge imellem som en del af vores klima produkter. Forhåbentlig øger det også chancen for, at du kan finde en variant, der matcher dine ønsker og behov. Det gælder både ift. hvor kraftfuld din kommende aircondition skal være, om den er udstyret med timer, hvordan strømforbruget er, hvor stort et areal anlægget kan nedkøle, hvordan lydniveauet er, hvor meget den vejer og naturligvis hvor meget den koster.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilken aircondition du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne, så du kan ende med det anlæg, der bedst matcher dine ønsker og behov. For det kan naturligvis være forskellige krav, som anlægget skal kunne leve op til, alt efter hvor du skal bruge det henne og hvor ofte.

Har du spørgsmål eller andet, du ønsker svar på, før du køber en mobil aircondition? Så sidder vores serviceminded kundeservice klar til at hjælpe dig. For os er det nemlig utrolig vigtigt, at du får en god kundeoplevelse. Vi kan også spore dig mere ind på dine ønsker og krav og præsentere dig for vores modeller. Du kan både ringe på 70 200 049, skrive til info@elvvs.dk eller kontakte os gennem chatfunktionen nederst på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket mobilt klimaanlæg skal jeg vælge?

Hos Elvvs kan du finde anlæg, der hver især besidder nogle rigtig gode fordele, men det er umuligt at udpege et af anlæggene som det bedste. Du skal vælge det anlæg, der reelt set svarer til dit behov.

Hvilke fordele er der ved et mobilt klimaanlæg?

Et mobilt klimaanlæg kan du bruge i alle rum i huset, så længe der er et vindue eller dør til aftræksslangen. Det er en kæmpe fordel, at du kan flytte anlægget rundt efter solens opvarmning af rummene. Anlægget kræver heller ikke montering på ydersiden af huset og en slange gennem muren.

Kan et mobilt klimaanlæg bruges på arbejdspladsen?

Ja, en transportabel aircondition er ideel til kontormiljøer, serverrum, kopirum, mindre butikker og lignende. Det smarte ved det mobile anlæg er, at du kan nøjes med at have den stående om sommeren, når solen bager.

Et øjeblik...