Hvad siger kunderne?

Nem klimastyring

Gør sommervarmen til at holde ud med en bordventilator. Den er billig at anskaffe og let at betjene. I shoppen har vi et godt udvalg af bordventilatorer til billige priser og i en god kvalitet. Et godt indeklima kan gøre vores hverdag mere behagelig. Når lokaler bliver for varme, og luften står stille, kan det have en negativ betydning for os, ofte i form af hovedpine. Derfor er en bordventilator en effektiv måde at komme problemet til livs.

 

Bordventilatorer

En bordventilator er ikke i sig selv et mirakel. Men den sætter luften i bevægelse. Derfor vil luften omkring dig automatisk blive udskiftet og give dig et bedre indeklima. På den måde vil den varme luft fordele sig til de andre rum. Fordelen ved en ventilator på bordet er, at den er indenfor rækkevidde, når du skal bruge den. Du kan eksempelvis om dagen anvende den i stuen eller udestuen og om aftenen sætte den til at skabe bedre luft i soveværelset.

 

Gulvventilatorer

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af gulvstående kvalitets ventilatore til billige priser. De fleste forbinder bord- og gulvventilatorer med noget man kun bruger om sommeren. Men en gulvventilator kan med stor fordel også anvendes om vinteren. Har du eksempelvis et hus med store vinduespartier vil der automatisk blive varmere grundet solen. Her kan en gulvventilator hjælpe dig med at få spredt varmen til resten af huset. I vinteren, opholder vi os næsten kun indendørs. Derfor kan luften ofte blive tung. Her vil en gulvventilator også kunne sætte gang i luftcirkulationen og hermed også kunne forbedre indeklimaet.

 

Loftventilatorer

Vi har bredt udvalg af loftblæsere og ventilatorer. Vi giver dig en god pris på kvalitetsprodukter. Hos ELVVS har vi en god kundeservice, der altid vil hjælpe dig til at købe den rigtige ventilator til dit hjem. Er der et lokale, som har en tendens til at blive varmt, er en loftventilator en rigtig god ide til at komme af med den stillestående tunge luft. Hvis man opholder sig for længe i et rum med tung luft, kan man få hovedpine og blive træt. Derfor kan det være en rigtig god ide at få installeret en loftventilator. Når loftventilatoren er i gang, vil luften føles behageligere. Cirkulationen vil trække luft ind fra de omkringliggende rum, hvor luften er bedre. En loftventilator er ideel i soveværelset og på kontoret, hvor man ofte sidder flere personer og arbejde. Et andet sted, hvor en loftventilator også kan gøre en forskel, er i et rum, som bliver opvarmet mere end andre rum i huset. Det kan eksempelvis være en udestue eller et stort køkkenalrum med mange vinduer. Hos ELVVS har vi både almindelige hvide loftventilatorer, men også lidt mere dekorative. Vi har tilmed loftventilatorer med fjernbetjening.

 

Mobile klimaanlæg

Vi leverer alt i mobile aircondition og mobile klimaanlæg. Med et flytbart aircondition anlæg, kan det let flyttes, når du ikke har brug for det. Et mobilt klimaanlæg er en fantastisk løsning, hvis du ikke har behov for vedvarende afkøling af et rum. Et mobilt aircondition anlæg er en billig og god løsning i små kontormiljøer, hvor lokaler opvarmes forskelligt i løbet af arbejdsdagen.

Et øjeblik...