Bordventilatorer

8 produkter
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Et godt indeklima er afgørende for vores velbefindende. Rum, der bliver for varme og stillestående luft kan have en negativ betydning for os, fx i form af hovedpine, træthed og kvalme.

Her er en bordventilator en rigtig god måde, at komme problemet til livs på. En bordventilator gør egentlig ikke andet, end at den sætter luften i bevægelse, og når det sker, vil luften omkring dig automatisk blive skiftet ud med nu og bedre luft.

Luftens øgede cirkulation vil endvidere betyde, at der sættes gang i  luftudskiftningen, og den varme luft spredes til de øvrige rum. Derfor kan en bordventilator også være en rigtigt god ide i eksempelvis en udestue eller et rum med stort vinduesparti og stort lysindfald, med højere varme til følge.

Varmen vil cirkulere rundt i huset og bidrage til den generelle opvarmning. Resultatet er bedre indeklima, en mere jævn varm i boligen samt evt. en lille reduktion i varmeudgifter.

Fordelen ved en bordventilator er, at den er der hvor du skal bruge den, når du skal bruge den. Om dagen kan den eksempelvis bruges i stuen eller udestuen og om aftenen og natten kan den bruges til at skabe bedre luft i soveværelset.