Mest populære i denne kategori

Bordventilatorer

Produkter
hvid plastic w 30 cm ø23 bordventilator
Bordventilator ø23 cm 30 W Plastic Hvid Varenr.: Bordventilator 199,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
hvid 38w cm ø30 speed 3 bordventilator ventax
VENTAX Bordventilator 3 speed Ø30 cm 38W hvid Varenr.: 976002 233,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid 9 ø23cm bordventilator
Bordventilator ø23cm, 9", Hvid Varenr.: 9994090 249,00 DKK pr. ST.
ST.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Et godt indeklima er afgørende for vores velbefindende. Varm og stillestående luft i vores hus kan have en negativ betydning for os, fx i form af hovedpine, træthed og kvalme. Her kan en bordventilator hjælpe med at komme problemet til livs. En bordventilator sætter luften i bevægelse, og når det sker, vil luften omkring dig automatisk blive skiftet ud med ny og bedre luft. 

Frisk luft lige ved hånden

Fordelen ved en bordventilator er, at den er lige til at tage med hen, hvor du skal bruge den.  I dagtimerne kan den eksempelvis bruges i stuen eller på kontoret, og om aftenen og natten kan den bruges til at skabe bedre luft i soveværelset. Mange arbejdspladser benytter sig af bordventilatorer, når det er rigtig varmt. På en varm sommerdag hjælper det nemlig ikke altid at åbne vinduerne. Luften udenfor kan være lige så stillestående som indenfor. Men med en ventilator på skrivebordet kan man få en svalende brise, som gør det lidt mere udholdeligt at arbejde. 

Bordventilator til varme sommerdage 

Ventilatorer kan faktisk bruges året rundt, selvom de fleste forbinder dem med varme sommerdage. På en sommerdag kan du åbne vinduerne og lade den friske luft blive cirkuleret rundt i huset. Eller du kan placere den lige der, hvor du opholder dig, så du får en konstant brise på kroppen. 

Også til kolde vinterdage

På vinterdage kan ventilatoren cirkulere den varme luft fra husets varmekilder rundt i huset. Den øgede cirkulation vil nemlig betyde, at der sættes gang i luftudskiftningen, og den varme luft spredes til de øvrige rum. En bordventilator kan med fordel placeres i eksempelvis en udestue eller foran et stort vinduesparti med lysindfald og højere varme til følge. Varmen vil cirkulere rundt i huset og bidrage til den generelle opvarmning. Resultatet er et bedre indeklima, en mere jævn varm i boligen samt evt. en lille reduktion i varmeudgifter.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruger man en bordventilator til?

En bordventilator benytter man ofte, når man har det varmt. På rigtig varme sommerdage, hvor luften står stille, er det rart at have en bordventilator, der kan sætte luften i bevægelse omkring en. Der findes bordventilatorer på mange arbejdsplader, kontorer og storkøkkener, hvor man har brug for at skabe en bedre luftcirkulation.

 

Hvad er det smarte ved en bordventilator?

Det smarte ved en bordventilator er, at du kan tage den med overalt. Den er lige ved hånden, og så længe du kan finde et strømstik, kan du benytte den overalt, hvor du har brug for luft. En bordventilator kan bruges året rundt. På varme sommerdage kan den skabe en let brise, og på kolde vinterdage kan den medvirke til at cirkulere varm luft fra husets varmekilder ud i huset.

 

Hvad koster en bordventilator?

Du kan købe en billig bordventilator hos Elvvs, som har flere forskellige varianter i sortimentet. Den klassiske model i hvid med en effekt på 30 W koster 200 kr. Du kan også få helt små miniventilatorer, som du kan tilslutte din laptop eller anden USB-enhed og få en effekt på 2,5 W, mens du arbejder. Den koster 70 kr.

Et øjeblik...