Bosch luft til vand varmepumper

Vi har fjernet disse varmepumpen i shoppen, grundet store leveringsproblemer hos Bosch.

Kontakt os på info@elvvs.dk - hvis du ønsker alternativ på luft til vand varmepumper.

Mest Solgte i Bosch Luft til vand varmepumpe
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb Bosch luft til vand varmepumpe her

Der kan være mange store fordele ved at udskifte det gamle oliefyr eller naturgasfyr til en varmepumpe. Her kan du enten vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Her på siden finder du et stort udvalg af luft til vand varmepumper fra Bosch. Bosch er et kvalitetsmærke, der gennem årene har udviklet en lang række af innovative varmepumper til det private marked. Du får derfor en varmepumpe af højeste kvalitet, som er let at montere og som ikke kræver vedligeholdelse - hvis du vælger en Bosch luft til vand varmepumpe.

CO2-reducerende varmepumper fra Bosch

Luft til vand varmepumper kan være den ideelle løsning at skifte til, hvis du f.eks. i dag har et sommerhus eller en feriebolig. Det kan naturligvis også være aktuelt at se på en luft til vand varmepumpe i din helårsbolig. Dermed nedbringer du husstandens CO2-udledning og giver dit bidrag og støtte til at mindske klimaforandringer. Faktisk vil du kunne nedsætte husstandens CO2-udledning med helt op til 50 %, hvis du i dag anvender elvarme.

Herudover vil der være den økonomiske fordel, at du vil opleve en stor besparelse på din varmeregning fremover. Det vil sige, at din investering i en luft til vand varmepumpe, kan tilbagebetales alene med den besparelse, som du opnår hver måned på varme og energi i husstanden.

Se på det store udvalg af luft til vand varmepumper fra Bosch, og meld dig for alvor ind i kampen mod klimaforandringer. Bosch tilbyder nogle af markedets bedste og effektive luft til vand varmepumper.

Spar penge på energi med en Bosch varmepumpe

Hvis du går med overvejelser om at investere i en Bosch luft til vand varmepumpe, kan den månedlige og årlige besparelse på din varmeregning måske være et argument nok i sig selv. Udover at du sparer en del penge på din varmeregning, så skaber du også et langt bedre indeklima, som matcher dine ønsker og behov. Særligt er der mange penge at spare, hvis du i dag anvender olie eller gas til at varme boligen op med.

Ved at vælge en Bosch luft til vand varmepumpe får du en effektiv varmekilde, som holder din bolig opvarmet hele året rundt. Det er vel og mærket grøn energi. Du kan derfor have god samvittighed, da du bidrager til at udlede mindre CO2, og derfor bidrager til at gå forrest i forhold til den grønne omstilling.

Hvilken Bosch varmepumpe skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken luft til vand varmepumpe, som du skal vælge. Så har vi heldigvis gjort det så enkelt og overskueligt for dig som muligt.  Her på siden har vi nøje udvalgt nogle af markedets bedste og mest innovative luft til vand varmepumper fra Bosch.

Derfor skal du primært tage stilling til, hvor stor en varmepumpe du skal bruge, samt hvad budgettet må være til hele projektet.

Uanset hvilken Bosch luft til vand varmepumpe du vælger, vil den være opdelt i to dele. Der er både en udedel og en indedel med hver deres funktion. Udedelen fungerer ved at den trækker luft ind udefra. Det vil sige, at varmepumpen er placeret udenfor ens bolig for at udnytte den friske luft.

Herefter er det indedelen som gør resten af arbejdet. Indedelen opvarmer luften i en varmebeholder. Det vil sige, at luften udefra bliver omdannet til varmt vand i dit hjem. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du på denne måde får en effektiv varme ind i hjemmet på. Du kan blandt andet bruge varmen som gulvvarme, til radiatorerne eller som varmt vand i hanen.

3 gode grunde til at vælge en Bosch luft til vand varmepumpe

Der er mange flere end 3 gode argumenter for, hvorfor du skal vælge en Bosch luft til vand varmepumpe.

1. Spar penge hver måned på varme

En af de helt store argumenter er, at du vil oplevelse store besparelser i din økonomi og månedlige forbrug af varme - særligt i vintermånederne.

2. Kræver ingen vedligeholdelse

Sammenlignet med andre løsninger som f.eks. et oliefyr, så kræver en luft til vand varmepumpe ikke nogen vedligeholdelse. Det er dog en god idé at få tjekket varmepumpen en gang om året for at forebygge evt. skader og driftsstop.

3. Skab et bedre indeklima med grøn energi

Med en Bosch luft til vand varmepumpe, kan du nemmere og mere effektivt styre varmen i din bolig. Det giver dermed et bedre indeklima hele året rundt. Her kan du også sove bedre om natten velvidende om, at du anvender grøn energi.

Garanti for den bedste pris på en varmepumpe

Når du handler hos Elvvs.dk, kan du altid vide dig sikker på, at du får den bedste pris. Vi tilbyder nemlig prismatch. Ikke nok med, at du matcher prisen på alle vores Bosch luft til vand varmepumper, så tilbyder vi, at du får ekstra 5 % på udvalgte modeller.

Det er noget vi helt ekstraordinært tilbyder, da vi foretrækker at være din foretrukne leverandør af varmepumper og alt andet el-artikler samt  vvs-artikler. Vi sørger naturligvis løbende for at holde øje med markedspriserne, så du altid er garanteret den bedste pris. Men hvis du skulle finde et tilbud der er bedre, så ved du, at vi naturligvis matcher prisen. Det betyder også, at du kan samle al indkøb af el- og vvs-artikler hos os.

Hurtig levering af Bosch luft til vand varmepumper

Typisk når du bestiller en varmepumpe eller anden vare, så er det vigtigt for dig at kunne modtage pakken med det samme. Det er naturligvis noget, som vi i høj grad er opmærksom på hos Elvvs.dk. Derfor bestræber vi os på at pakke og afsende din pakke samme dag, hvis varen er på lager.

Skal du bruge varmepumpen på en specifik dato eller har du generelt spørgsmål til en varmepumpe, kan du med fordel kontakte vores serviceminded kundeservice. Det kan du gøre ved enten at ringe til os på 70 200 049 eller skrive til os direkte på info@Elvvs.dk. Vi ønsker at hjælpe dig på bedste vis, og vi ser frem til at høre fra dig.

Et øjeblik...