Kompressionsfittings

Hvad siger kunderne?

Varmepumper

En varmepumpe er en god måde at holde din bolig tempereret på. Denne type varmefordeler giver 4-5 gange den energi, som normale varme fordelere kan give. Det er en økonomisk løsning til at fordele varme i enten dit sommerhus eller din bolig. Mange hjem vil være forsynet med radiatorer til at varme deres hjem, men de er meget besværlige at montere og vedligeholde. Derimod er en varmepumpe super let at installere og montere og den kræver modsat en radiator ingen vedligeholdelse. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om vedligeholdelse af varmepumpen, når du ikke er i sommerhuset eller i din helårsbolig. Det kan dog være en god ide, at tjekke til pumpen en gang om året, for at holde den vedlige.

Spar op til 50% med en ny varmepumpe

Vores varmepumper bruger luften udefra til at varme rummet op inde i din bolig. Det er en energibesparende og miljøvenlig installation. Du vil kunne se det hurtigt på din elregning, når du er skiftet over til varmepumpen. Du kan spare helt op imod 50% på din varmeregning.

Murkoblinger

Du kan finde et bredt udvalg af tilbehør til varmepumper hos ELVVS. Herunder kompressionsfittings og pressostater, følere og elpatroner. Vi har et bredt udvalg af fittings og kompressionskoblinger, som du kan bruge til dine varmepumper. Vi har altid et godt udvalg af produkter fra anerkendte producenter til fordelagtige priser. Vi har nemlig prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret at få den bedste pris. I vores sortiment kan du blandt andet finde en støttebøsning, vinkelbøsninger, murkoblinger og overgange med muffer.

Brug for hjælp til valg af varmepumper?

Har du brug for hjælp til at finde frem til den rette varmepumpe til dit forbrug? Vores kundeservice er altid til rådighed til at besvare de spørgsmål du kan have til vores udvalg af varmepumper samt tilbehør til disse. Vi har specielt udvalgt alle vores varmepumper fra nogle af branchens mest anerkendte producenter, for at sikre at du får den bedste vare til den bedste pris i en høj kvalitet.

Et øjeblik...