Hvad siger kunderne?

Varmepumpe luft til luft

Vi har mange forskellige typer varmepumper, herunder luft til luft pumper. Disse pumper suger luften ind udefra og omdanner den til varme inde i din bolig. Denne type er særdeles velegnet til huse. Den er økonomisk besparende og bidrager til et sundt indeklima. Varmepumper kan indstilles til en konstant temperatur, som de vil holde sig indenfor. Har der derfor været åbnet for havedøren i en længere periode, som har fået temperaturen i rummet til at falde, kan en luft til luft varmepumpe, sørge for at rummet opnår den ønskede temperatur.

Hvor kan en luft til luft pumpe anvendes?

En luft til luft varmepumpe har et fleksibelt strømforbrug og er en af de mange grunde til den er en bestseller. Denne pumpe kan også anvendes til meget mere end blot at varme luften op. Har du en varm sommer, kan du også anvende den som aircondition. Du får derfor to funktioner i én maskine. Det er på den måde en maskine, som er miljøvenlig samtidig med den, har mere en én funktion. Derfor er det en udbredt favorit i blandt andet sommerhuse, hvor man ofte færdes i både sommer og vinterperioder. Du kan derfor få en varmepumpe fra en anerkendt producent i branchen, som både er funktionelt, økonomisk besparende og CO2 nedsættende.

Luft til luft varmepumper giver dig et godt indeklima

Hos ELVVS finder du luft til luft varmepumper fra Bosch, som er udstyret med et avanceret filter. Filteret sørger for at luften, som hentes ind udefra filtreres ordentligt, så du får en ren luft i boligen. Denne funktion er især god i en feriebolig, da luften i disse hjem har stået stille længe. Denne type boliger trænger derfor til en ny frisk luft. Dertil kan den også anvendes i helårshuse. Den har en helt speciel egenskab, som er vigtig når man bor i lejlighed eller hus, den er nemlig lydløs. Dette gør at dine naboer ikke vil være forstyrret af lyden, når pumpen suger luft ind udefra.

Et øjeblik...