Bosch - Jordvarme væske/vand

Mest Solgte i Bosch - Jordvarme væske/vand
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Bosch – Jordvarme

Mangler du en varmepumpe til at opvarme din bolig? Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af jordvarme pumper fra Bosch til fordelagtige priser. Bosch Danmark er kendt for sine kvalitetsprodukter og deres innovative varmeløsninger. Et jordvarmeanlæg fra Bosch er ikke kun effektivt, det er også miljøvenligt og energibesparende. Du kan spare op imod 50% af dit varmeforbrug med en jordvarmepumpe fra Bosch. Bruger du oliefyr, vil du kunne opleve en stor forskel på din varmeregning.

Miljøvenlige varmepumper

En varmepumpe til jorden er meget miljøvenlig fordi den bruger varmen fra solen til at varme vandet op, som sendes videre til dine radiatorer. Varmepumpen graves ned i jorden og fyldes med frostsikker væske, der sendes ind i boligen og videre ud denne vej. Der kan være mange startomkostninger ved denne type varmepumpe, men disse vil ofte tjene sig selv hjem i løbet af et års tid. Bruger du denne type pumpe, kan du nedsætte dit CO2 forbrug med helt op til 75%. Med en jordvarmepumpe fra Bosch kan du reducere udledningen af CO2 med helt op til 95 procent. Det er derfor ikke kun energibesparende, men også med til at nedsætte dit forbrug af CO2.

Varmeanlæg uden vedligeholdelse

Varmeanlægget til jorden vil styre sig selv fordi det er et lukket system. Du skal derfor ikke påfylde nogle væsker og det kræver heller ingen vedligeholdelse. Det er dog altid en god ide at få et eftersyn af anlægget hvert år, for at være sikker på, der ikke er sket nogle skader på det. Derudover er et varmeanlæg til jorden også meget støjsvagt. Du vil derfor ikke få klager over at det larmer, når du skal opvarme din bolig.

Tilbehør til dit jordvarmeanlæg

Hos ELVVS finde du altid et stort udvalg af tilbehør til dit jordvarmeanlæg fra Bosch. Du kan blandt andet finde mange forskellige typer af jordvarmerør, indføringsrør, endetætninger, koblinger og beskyttelseshætter til fordelagtige priser. Vi har nemlig prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret den bedste pris på de produkter, du er interesseret i.

Et øjeblik...