Luft til luft varmepumper

Med en Luft til luft varmepumpe har du ikke kun en mini-aircondition, men også et rigtigt fint og energibesparende tilskud til opvarmningen i eksempelvis sommerhuset eller helårshuse der opvarmes med både el og brændeovn. Fordelen ved en varmepumpe er, at den bruger mindre energi end den skaber.

Dens rækkevidde er dog ret begrænset og kan kun bruges til at opvarme mindre områder. Derfor er varmepumpen et rigtigt godt alternativ til en elradiator, da den er tre gange så effektiv, og samtidig kan bruges til afkøling i varme perioder. Vi har hos Elvvs et rigtigt godt udvalg af forskellige luft til luft varmepumper, og vi er altid behjælpelige med vejledning omkring valget af den korrekte varmepumpe.

 

Produkter
sæt.
sæt.
sæt.
sæt.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Luft til luft varmepumpe - find den her

Opvarmning er en af de ting, som alle boligejere og sommerhusejere må forholde sig til. I Danmark er det koldt de fleste af årets måneder, og derfor må der også en eller anden form for opvarmning af boligen til, så snart efteråret langsomt begynder at melde sig med kølige nætter sidst i august, mens en lang og kold vinter samt et køligt forår ligeledes kræver, at varme konstant pumpes ind dit hus, hvis du vil holde varmen.

Men som boligejer ved du sikker alt om, hvor dyrt det er at opvarme en bolig eller et sommerhus, og hvis du overvejer at udskifte din elradiator eller dit gamle varmesystem med et nyt, kan der således være mange penge at spare, hvis du undersøger markedet lidt og vælger den løsning, der er billigst i drift.

Sådan en løsning får du bl.a. med en luft til luft varmepumpe, som er en opvarmningsform, der bliver mere og mere populær i både parcelhuse og sommerhuse.

Her hos Elvvs.dk finder du altid et stort udvalg af varmepumper luft til luft, og med vores gode priser har du altid en god mulighed for at købe lige netop den luft til luft varmepumpe, du er på udkig efter.

Vi forhandler luft til luft varmepumper fra alle de store producenter, hvorfor du altid kan være sikker på at få et produkt i den allerhøjeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde:

Sådan virker en luft til luft varmepumpe

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, men en luft til luft varmepumpe er den billigste. Det skyldes, at en luft til luft varmepumpe er en forholdsvis simpel maskine, som er nem at installere, og som ikke skal tilkobles andet end strøm fra din bolig.

En luft til luft varmepumpe fungerer kort sagt ved, at den udnytter varmen fra luften udenfor dit hus til en varme, som kan opvarme dit hus. En luft til luft varmepumpe suger således den varme ud af luften, der er der både sommer og vinter, og sender det ind i din bolig i form af varm luft.

En luft til luft varmepumpe består således af to forskellige dele. Den ene del er den, der sidder udenpå dit hus, og den anden del er den der sidder indenfor. Udedelen af din luft til luft varmepumpe er den, der suger varmen ud af luften, mens inde-delen sørger for, at den behagelige varme luft bliver blæst rundt i dit hus.

Alt dette klarer en luft til luft varmepumpe ved hjælp af elektricitet, som varmepumpen er i stand til at udnytte på yderst effektiv vis, så varmepumpen kan varme dit hus op mere effektivt og langt billigere, end hvis du eksempelvis brugte el-radiatorer året rundt.

Hvilke huse kan bruge en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er ikke den bedste løsning i alle boliger, men der er alligevel mange, som kan få gavn af alle de fordele, som følger med at investere i denne form for opvarmning.

En varmpumpe blæser nemlig kun luft ind i ét rum i din bolig, hvorfor denne type af opvarmning fungerer godt i huse med store rum. Det kan eksempelvis være et køkken-alrum eller lignende, hvor den varme luft fra en luft til luft varmepumpe nemt kan brede sig.

Den varme luft kan til gengæld have svært ved at nå rundt i huset, hvis du har mange små rum, hvilket er noget, du skal tænke over, hvis du overvejer at købe en luft til luft varmepumpe.

I små huse med store rum er en luft til luft varmepumpe til gengæld et godt valg, hvor den kan supplere en anden varmekilde i din bolig. Du skal nemlig også tænke på, at en luft til luft varmepumpe ikke kan levere brugsvand, hvorfor en luft til luft varmepumpe sjældent kan stå alene som varmekilde i din helårsbolig.

En luft til luft varmepumpe er også et godt valg til sommerhuset, hvor der sjældent er lagt rør ind til vandbårne radiatorer. Her vil det være rigtig dyrt at vælge et traditionelt varmesystem og få lagt rør ind og installeret radiatorer, hvorfor en luft til luft varmepumpe er et godt og billigt alternativ, der ikke vil have nogle problemer med at varme et mindre sommerhus op.

En luft til luft varmepumpe skåner miljøet

Fordi en luft til luft varmepumpe udelukkende kører på strøm, er der tale om en grøn energiform, som vil nedbringe CO2-udslippet fra din bolig betragteligt.

Hvis du eksempelvis skifter fra en afbrændingsform som eksempelvis et oliefyr, kan du gå fra at udlede meget CO2 på daglig basis til at udlede meget lidt. For selvom en luft til luft varmepumpe bruger strøm, så kommer en stor del af den danske strøm i dag fra vedvarende energikilder som eksempelvis vindmølleenergi, hvorfor en luft til luft varmepumpe kan siges at være en yderst grøn opvarmningsform.

Dertil er en luft til luft varmepumpe som nævnt også effektiv, når det kommer til at udnytte den strøm, den skal bruge for at fungere. En luft til luft varmepumpe er således i stand til skabe 4-5 gange mere energi, end den mængde pumpen selv forbruger, hvorfor energiforbruget er betragteligt lavere sammenlignet med eksempelvis en el-radiator, der kun leverer præcis den mængde energi, som den selv forbruger.

Hvis du går op i den grønne dagsorden og gerne vil nedbringe dit personlige CO2-aftryk, er en luft til luft varmepumpe således det helt rette valg for dig.

Vil du spare endnu mere på længere sigt, er det også værd at overveje en jordvarmepumpe til din bolig.

Spar på varmeregningen med en luft til luft varmepumpe

Fordi en luft til luft varmepumpe er så energieffektiv, er den også en utrolig økonomisk løsning, når det kommer til den daglige drift. Med en luft til luft varmepumpe slipper du som nævnt for at købe brændsel som eksempelvis olie eller træpiller, og du kan slippe for dyr varme fra dit lokale fjervarmeanlæg.

Det hele kommer til at gå over din elregning, og med den store energieffektivitet i en luft til luft varmepumpe, er det normalt at spare helt op imod 50 % på varmeregninger sammenlignet med det, du skal betale for opvarmning via andre og ældre opvarmningsformer.

Det er penge, som kan mærkes i det daglige, hvor varmregningen typisk er en af de ting, som tager en god bid af de månedlige budgetter hos de fleste familier. Derfor kan du også hurtigt tjene udgiften til en luft til luft varmepumpe ind igen via de mange tusinde kroner, du hvert år vil spare ved at skifte et gammelt og dyrt varmesystem ud med et nyt og mere moderne som en luft til luft varmepumpe.

Hos Elvvs.dk sørger vi altid for at udvælge de nyeste og mest moderne varmepumper luft til luft samt luft til vand varmepumper, så du er garanteret den højeste ydelse og den højeste effektivitet til gavn for både miljøet og din varmeregning.

Nem installation af luft til luft varmepumpe

En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe sammenlignet med andre varmesystemer er, at den er nem og derved billig at installere. En luft til luft varmepumpe skal ikke forbindes til vandrør eller andre besværlige installationer i din bolig.

Installationen af en luft til luft varmepumpe foregår ved, at et hul bores igennem væggen på stedet, hvor din luft til luft varmepumpe skal placeres. Hullet er til de rør, som forbinder en varmepumpens inde- og udedel.

Herefter skal de to dele monteres på helholdsvis indervæggen og ydervæggen, og så er din luft til luft varmepumpe sådan set klar til at blive tilsluttet strøm, så du kan få varm luft i din bolig. Alt dette kan du en professionel håndværker til at klare, hvilket ikke vil være en stor udgift takket være installationens simple karakter.

Aircondition om sommeren

Hvis du ofte synes, du har det lidt for varmt om sommeren i dit hus eller dit sommerhus, er en luft til luft varmepumpe det helt rette valg. For selvom det hovedsagligt er den varme luft, som er relevant i et land som Danmark, så sker det alligevel, at sommervarmen breder sig over landet, hvilket kan resultere i hede nætter og svedende stunder i din bolig.

Her kan en luft til luft varmepumpe komme dig til undsætning, da varmepumpen kan indstilles til at blæse frisk og kølig luft ind i din bolig, når det er varmt udenfor.

Med en luft til luft varmepumpe er det således slut med at ligge og svede i sengen på de varme sommernætter, og du kan i stedet stå op til et lækkert og køligt hus, når varmen virkelig er slem udenfor.

Styr din luft til luft varmepumpe fra mobilen

En luft til luft varmepumpe er en moderne løsning, hvilket ikke kun er en fordel, når det kommer til klimaaftryk og effektivitet. Med moderne teknologi kommer også nye muligheder, og en af disse muligheder er fjernstyring via din mobil.

Det er således muligt at købe en varmepumpe, som du kan styre via en app på din telefon, så du kan holde huset varmt, selvom du ikke er hjemme.

Det er også en fordel i sommerhuset, så du kan tænde for varmen, når du kører afsted hjemmefra – så ved du, at sommerhuset er varmt og indbydende, når du ankommer.

Med den smarte fjernstyring kan du også holde kulde og fugt ude at dit sommerhus i vintermånederne, selvom du ikke er der. Du kan nemlig indstille din luft til luft varmepumpe til en speciel funktion, der lige akkurat holder dit sommerhus varmt nok til, at kulden ikke skaber problemer i huset.

Skab et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

Hvis du er vant til at varme din bolig eller dit sommerhus op med traditionelle radiatorer eller el-radiatorer, kender du sikker til, hvordan disse opvarmningsformer kan skabe en rigtig tung luft i boligen. Det skyldes, at en radiator skal være rigtig varm, når det er rigtig koldt udenfor, hvilken kan resultere i en dårlig luftkvalitet i din bolig.

Det problem opstår dog aldrig med en luft til luft varmepumpe, da den luft, som blæses ind i din bolig, kun akkurat opvarmes til den temperatur, du ønsker. Derfor er en luft til luft varmepumpe med til at forbedre luften i din bolig og gøre den mere behagelig at opholde sig i.

Dertil skaber en luft til luft varmepumpe også en frisk strøm af luft gennem din bolig eller dit sommerhus. På den måde undgår du, at luften i din bolig føles indelukket, da luften konstant cirkulerer, mens ny luft hele tiden bliver blæst ind i dit hjem.

Dette kombineres med moderne støvfiltre på en luft til luft varmepumpe, som sørger for, at du kun får rent luft i høj kvalitet ind i boligen eller sommerhuset.

Find din luft til luft varmepumpe hos Elvvs.dk til en god pris

Der kommer mange fordele med at vælge en moderne luft til luft varmepumpe til dit sommerhus eller som supplement til opvarmningen i din helårsbolig. Her vil en luft til luft varmepumpe give dig billig varme med luft i høj kvalitet, hvilket desuden er til gavn for miljøet og indeklimaet i din bolig.

Alt dette får du til en god pris lige her hos Elvvs.dk, hvor vi tilbyder et stort udvalg af de mest moderne varmepumper til rigtig gode priser. Vores goder priser skyldes bl.a. vores prismatch, som er din garanti for, at vi altid matcher markedets lavest priser på vores udvalg af varmepumper.

Derfor har du gode chancer for at finde en luft til luft varmepumpe i høj kvalitet, som du på samme tid har mulighed for at betale for, når du kigger med blandt udvalget her på siden.

Når du køber en luft til luft varmepumpe hos os, sørger vi desuden for en hurtig levering, så du kan få billig varme i huset eller i sommerhuset i løbet af få dage.

Er der noget, du er i tvivl om, eller har du brug for hjælp til at blive guidet igennem vores store udvalg af luft til luft varmepumper? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som du kan fange på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Hvad er en luft-til-luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er et varmeanlæg, der består af en kasse, der skal sidde udenpå huset og en indedel, der sidder inde i huset. Varmepumpen konverterer varmen i udendørsluften til varme, der blæses ind boligen. En luft til luft varmepumpe fungerer ligesom en aircondition, bare med varme frem for kulde. 

Hvad er fordelen ved en luft til luft varmepumpe?

En luft-til-luft varmepumpe er et godt supplement til opvarmningen af dit sommerhus. Den er energibesparende i forhold til elvarme, billig i drift og giver et godt indeklima, fordi den sætter luften i cirkulation. Om vinteren kan du indstille temperaturen til opvarmning af sommerhuset, og om sommeren kan du anvende den som en kølende aircondition. 

Kan man fjernstyre en luft til luft varmepumpe?

Ja, det kan du på nogle modeller. Via en app på din smartphone kan du ændre indstillingerne på din varmepumpe, hvilket giver mulighed for at varme sommerhuset op, inden du ankommer. Når du forlader sommerhuset for en længere periode, kan du med fordel aktivere vedligeholdelsesvarmen og holde kulde og fugt væk fra sommerhuset. 

 

 

Et øjeblik...