Hvad siger kunderne?

Luftbefugter med hygrostat

Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af Affugtere, Klimaanlæg, Ventilationsanlæg og Luftbefugtere fra Hace. Vi har luftbefugtere med mange forskellige funktioner. Du finder blandt andet befugtere med børnesikringer, støjsvage, energivenlige og med smart timere. Du kan få en befugter, som du kan indstille til den rette temperatur, så den kan holde på præcis den temperatur. De har et lavt energiforbrug og kan derfor være med til at spare på elregningen. De kan forvandle et rum med tør luft til et med et sundt indeklima og en god luftfugtighed. Oplever du ofte en tør luft i din lejlighed eller på dit kontor, så kan du få hjælp til et sundere indeklima med en befugter.

Luftbefugter med børnesikring

Har du børn i hjemmet, kan det være smart at have en børnesikring på, så de ikke kan pille ved den indstillede luftfugtighed. I vores sortiment kan du finde en hybrid befugter, som både kan give kold tåge, men også varm damp, så luftfugtigheden hele tiden vil være den samme. De er lette at bruge og nogle har en gennemsigtig tank, der gør det let at se, hvornår det er tid til at påfylde mere vand. Vores befugtere leveres også med en justerbar dyse. På den måde er du selv herre over, hvor dampen skal dirigeres hen.

Støjsvag luftbefugter

Vores luftbefugtere egner sig specielt godt til små opholdsrum, hvor luften kan være tør. Vores befugtere renser luften i rummet, så du får et bedre og sundere indeklima. Mange tænker med det samme at disse maskiner vil være meget støjtunge. Men modsat hvad mange tænker, er vores maskiner yderst støjsvage og har energibesparende egenskaber.

Luftbefugter med smart timer

Det kan være en god ide at anskaffe sig en luftbefugter med en timer-funktion. På den måde kan du selv bestemme, hvad luftfugtigheden skal være på i rummet, når du skal befinde dig i det. Maskinerne vil selv stoppe, når den opnår den rette temperatur, hvilket gør dem yderst funktionelle på steder, som kontorlokaler, hvor der ikke er bemanding hele døgnet. Er du i tvivl om, hvilken, der vil passe bedst til dit kontor eller lejlighed, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi er altid klar til at guide dig til det køb, som matcher dine behov. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og kan derfor rådgive og vejlede dig til det mest optimale køb.

Et øjeblik...