Ventilationsanlæg

Produkter
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Når I skal vælge et ventilationsanlæg er det vigtigt, at det er dimensioneret til formålet. Områdets størrelse og formål. Bolig, kontor, produktion eller lager.

De fleste private boliger vil kunne drage fordel af et ventilationsanlæg. I langt det fleste nye huse, hvor der er stor fokus på energibesparelse, er ventilationsanlæg installeret som standard. Det er der to grunde til

  • Ventilationsanlæg sørger for et godt indeklima
  • Ventilationsanlæg er energibesparende

Det lyder måske mærkeligt, at man med vores viden om godt indeklima, er nødt til at installere ventilationsanlæg for at sikre sundheden i husene. Det skyldes, at de nye huse i dag er så tætte, fordi man ikke ønsker varmeudslip og kuldeindtag. Derfor ophobes fugt, partikler fra madlavning, rengøring, tekstiler osv i huset, med skade på såvel hus som beboer til følge, hvis ikke der sørges for ordentlig ventilation.

Ventilationsanlægget søger for at suge luften ud af huset, filtrere det og puste ren luft tilbage i huset. Et ventilationsanlæg vil kunne rense luften for omkring 80% af de partikler der er i luften inden døre. Hvis du så et filter blive udskiftet i et ventilationsanlæg, ville du undres over, hvor meget skidt der er i luften. Og det er endda kun det vi kan se.

Et ventilationsanlæg sørger dog ikke blot for god boligventilation. Det sørger også for miljø og økonomi. Dels udnytter et ventilationsanlæg den eksisterende varme i huset, så du kan skrue ned for radiatorerne. Derudover undgår du i vid udstrækning udledning af C02 fra boligen, fordi det bliver fanget i anlæggets filter.

Der er mange fordele ved villaventilation med et ventilationsanlæg. Lad vores dygtige fagfolk hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, uanset om det er til villaen, sommerhuset, kontoret eller værkstedet.  

Et øjeblik...