Ventilationsrør & Fittings

Få et sundt indeklima med nye ventilationsrør, fitting, Rørophæng, Koblinger, Spjæld, Bøjninger mm. Vi har prismatch på alle vores produkter, så vi kan sikre dig de bedste priser på markedet.

Mest Solgte i Ventilationsrør & Fittings
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Prismatch på alle ventilationsrør og fitting

Hos ELVVS finder du ventilationsrør og fittings i mange varianter og prisklasser. Vi har et bredt sortiment af ventilationsrør og fittings med prismatch på alle produkter. På den måde kan vi sikre dig at få de bedste produkter til de billigste priser. Se vores udvalg af Spiorør, Bøjninger, Slangeklemmer , Spjæld, Kanalfiltre, Koblinger, RørophængSkydemuffer og mange andre.

Sundt indeklima med ventilationsrør

Når der skal opretholdes et tilfredsstillende indeklima i et hjem er det vigtigt at have en god ventilation. Selv et godt isoleret hus kan have et dårligt indeklima, hvis der ikke ventileres ordentligt. Derfor har det ikke kun noget at gøre med isolering, det har oftere noget med ventilationen. En person udleder op til 1,5 liter vand fra deres udåndingsluft og sved. Dette vand skal føres ud af huset og det kan gøres ved ventilation.

Bredt sortiment af ventilationsrør og fittings

Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af fittings og ventilationsrør. Mangler du spiorør, ventilations bøjning, lyddæmpere, reduktioner m.m. Hos ELVVS står vi altid klar med råd og vejledning både før, under og efter installation af dit nye ventilationsløsning.

Vejledning til ventilationsrør og fittings

Det er ikke kun i nye huse, at det er vigtigt at få styr på sin ventilation, det er ofte de ældre huse, der har et dårligt indeklima. Derfor er vi til rådighed med en kompetent og erfaring kundeservice, hvis du skulle få brug for vejledningen. Det kan også være at du blot ønsker yderligere information om produkterne, men vi er klar til at besvare dine forespørgsler uanset, hvad dit motiv og behov måtte være.

 

Et øjeblik...