Hvad siger kunderne?

Køb billige produkter til vandforsyning og husvandværk hos EL & VVS

Hos EL & VVS er du altid garanteret konkurrencedygtige priser på alt til vandforsyning eller husvandværk.

Det er, fordi vi prismatcher alle produkter inden for VVS, varme og el. Du kommer ikke til at betale mere hos os end konkurrenterne. Finder du produktet til en lavere fast pris hos andre, kan du altså købe den for det samme beløb hos os.

 

Udstyr og tilbehør til vandforsyning og husvandværk

Vandfiltre

I vores udvalg af vandfiltre finder du produkter til vandfiltrering til industrimaskiner, samt naturfiberpatroner til anvendelse i hjemmet eller industrielt brug.

Filtrene er ikke VA-godkendte, men kan anvendes til at beskytte mere følsomt industrielt maskineri mod uønskede partikler.

 

Vandmåler, vandmålerbrønde og vingehjulsmålere

Vores vandmålere, vandmålerbrønde og vingehjulsmålere er mekaniske målere til forbrugsafmåling af vand – varmt vand, koldt vand og flow. Alle målere kan aflæses manuelt.

 

Kalkspalter fra BWT AQA

Hos EL & VVS har vi kun kalkspaltere fra BWT AQA.

BWT (Best Water Technology) er et af de førende miljøvenlige mærker inden for filtrering og rensning af vand. Deres kalkspalter forhindrer kalk i at sætte sig i rør og varmelegemer. Disse aflejringer kan over tid enten slide på maskineriet eller skabe grobund for bakterier.

Vi fører desuden også deres blødgøringsanlæg, som gør hårdt vand blødere. Vand fra boringer i Danmark har nemlig ofte en høj hårdhed, der påvirker smagen – og over tid kan slide på vaskemaskiner, rør og opvaskere. 

 

Varmtvandsbeholder

Vi fører også varmtvandsbeholdere og andet tilbehør.

Vi har både el-vandvarmere, en kombi med el-patron, vandvarmere til fjernvarme og varmere til centralvarme. Hvilken varmtvandsbeholder du bør vælge, afhænger af din energi- og varmekilde.

Mange af vores varmtvandsbeholdere kan desuden også opvarme vandet, hvis du bor et sted hvor du ikke har adgang til fjernvarme. Det vil sige, at det blandt andet kan bruges i kolonihuse samt boliger med privat husvandværk.

 
Et øjeblik...