Hvad siger kunderne?

Batterier

Vi har flere typer af engangsbatterier, som du kan anvende i dine enheder. Uanset om du skal bruge batterier til dagligdags produkter eller til erhverv, så har vi med garanti nogle batterier, som du kan anvende. Vores priser er generelt meget fordelagtige fordi vi har prismatch på alle vores produkter. Dette sikrer at du altid kan få det til den bedste pris.

Powerbanks

En powerbank giver dig strøm på mobilen uanset, hvor du befinder dig. Er du f.eks. ude at løbe en tur eller skal du på festival, så er det en god ide at anskaffe dig en powerbank, som du altid kan have ved hånden. På den måde vil du altid have strøm på dine mobile enheder uanset, hvor du er. Uanset om du bruger i-Pod eller i-Phone så vil det være rart at have strøm på den når du er ude at gå tur med hunden eller ude at køre og har brug for GPS.

Små powerbanks

Med et kompakt design og høj kapacitet kan du have din powerbank med dig overalt. Lad din telefon op på ingen tid, hvis du er på farten og der er langt en stikkontakt. Det er derfor let at oplade dine enheder præcis når det passer dig. De fleste powerbanks er meget små og optager derfor ikke særlig meget plads i din taske eller bukselomme.

Forskellige powerbanks

Det kan være meget forskelligt, hvilken typer powerbank, der matcher til dit behov. Skal du f.eks. streame film i flere timer af gangen, bør du f.eks. vælge en som har meget høj mAh. Du kan hos os vælge nogle med helt op til 7500 mAh. Har du mere brug for en power bank, til at kunne træne, så kan du med fordel vælge en med 2500 mAh. Er du i tvivl om, hvor meget strøm, der er tilbage, vil der ofte være en indikator af lys, der viser, hvor meget der er tilbage. Du kan altid oplade den med et strømkabel til en stikkontakt. Jo større enheden er, som du skal oplade, jo højere bør mAh være.

Forlængerledning

For at kunne bruge din powerbank, skal du anvende en forlængerledning. Du kan bruge din normale ledning til at oplade din telefon, men du kan få forlængerledninger i mange forskellige varianter. Derudover kan længden på dit stik også have stor betydning. Skal du f.eks. have din mobile oplader med i jakkelommen kræver den en længere ledning end, hvis du skal bruge den i bilen. Dog vil et kortere kabel kunne oplade din mobil hurtigere.

 

Et øjeblik...