Pool Covers & Bunddækken

Mest Solgte i Pool Covers & Bunddækken
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Bunddækken til pool

Hos ELVVS kan du finde bunddækkener fra de anerkendte producenter Swim & Fun helt op til 9x4,7 meter. Din pool skal kunne holde til mange varme somre, masser af plask og dasedage. Med et bunddækken kan du forlænge levetiden på din pool ved at beskytte den med et kraftigt filmmateriale. På den måde vil den være i modstandsdygtig overfor små sten, rødder og andre skarpe genstande.

Vedligeholdelse af din pool

En af de ting, som du skal overveje, når du anskaffer dig en pool er at du skal vedligeholde den. Det er nemlig en ting, som mange glemmer og derfor vil levetiden på disse ikke være så lang. Vi anbefaler altid at du anskaffer dig et poolcover beregnet til den rette årstid. Der findes pool covers til flere forskellige formål. Et standard poolcover, vil forhindre at du får snavs i vandet, når din pool står ubenyttet. Et sommercover med termofunktion holder bade temperaturen oppe i badesæsonen samt forhindrer insekter i at falde i. Et vintercover og et all-season cover, vil forhindre solindfald i poolen og herved også kunne reducere  alge udvikling. Derudover vil et vintercover også kunne holde grene, blade og sne ude af din pool, så den er klar til brug når tiden kommer.

Din pool må ikke få frost

En ting, som er meget vigtig at huske, når du har en pool er at den ikke må få frost imens, der er vand i. Som mange er bekendte med vil frost nemlig få vandet til at ekspandere og det kan derfor få fatale konsekvenser, hvis din pool får frost, uanset om den er nedgravet eller oppustelig.

Gode råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken type pool, pool cover eller poolrobot du skal vælge til din have eller terrasse, så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi er et team med adskillige års erfaring i branchen og vi kan derfor vejlede dig til et køb, som matcher din efterspørgsel og kriterier. 

Et øjeblik...