Pool Robot & Bundsugere

Mest Solgte i Pool Robot & Bundsugere
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Sådan holder du poolen ren

Når du først har anskaffet dig en pool til haven, hvad enten den er rund, oval, nedgravet eller oppustelig, så er det vigtigt at kunne holde den ren hele tiden. Det kan tage lang tid at få renset sin pool, hvis man skal gøre det ordentligt. Derfor kan du hos ELVVS finde et solidt udvalg af pool robotter og bundsugere, der kan rense poolen for dig, selv når du ikke er hjemme. Vi har en masse robotter, der kan rense dit bassin på kun 1 time.

Pool robotter fra Swim & Fun

Med en robot fra Swim & Fun kan du nyde din pool om dagen og lade robotten arbejde om natten eller når du er på arbejde. Det er en automatisk robot, der kan gøre livet lettere for dig. En swimming pool bliver hurtigt beskidt i form af solcreme, hudceller og snavs, som man tager med sig i poolen. Derfor er det vigtigt at få støvsuget poolen for snavs ofte. Du kan finde et solidt udvalg af pool robotter, der er blevet kvalitetstjekket ad flere omgange. Swim & Fun har strenge krav til deres produkter, så du kan være sikker på produkterne er i top kvalitet.  

Pool robotten Manta

En af vores gode pool robotter fra Swim & Fun er vores Manta robot.  Den kan holde dit bassin rent på ingen tid samtidig med du laver noget andet eller måske slet ikke er hjemme. Robotten sænkes ned på bunden af poolen, hvor den vil rense vandet grundigt. Manta robotten er let at betjene. Den har ingen knapper og ingen avancerede indstillinger, som du skal sættes ind i. Det eneste du skal gøre er at sørge for den er tilsluttet strøm. Har du behov for at få rengjort poolen yderligere end en time, kan du bare trække stikket ud og sætte den i igen. På den måde vil robotten starte forfra med at rense i 60 minutter. Denne type robot er specielt udviklet til at bassiner med en flad bund og en maks dybde på 1,2 meter.

Pool robotten Scooby

En af vores andre robotter fra Swim & Fun er robotten Scooby. Denne er specielt designet til at rengøre pool vægge, gulv og vandlinje. Robotten kan tilmed også filtrere vandet for partikler, der er meget fine. Det er en multirobot, der har den specielle funktion kaldet ”Focus-Flow” sugning. Denne funktion kan koncentrere sugekraften og har en ekstra stor filterkurv. Den er designet til at kunne nå helt ned til 2,5 meter og har et meget fint partikelfilter på 50 Micron. 

Et øjeblik...